Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je ovo korektno? :D

Nije mi toliko zasmetalo,ali sam vec primetila to i ranije pa rekoh da pitam..... Otvorila sam temu u podforumu rasprodaje,da se sto bi se reklo izreklamirala,javila za snizenja itd. i jos dve clanice (za sada) su komentarisale na moju temu,tj reklamirale se da je i kod njih snizenje.....Jel se to sme?? :D Nije mi jasno. :D
2016 09 17
Ako je tema u pravom podforumu onda jeste dozvoljeno. Opusti se... kao u "trazim" kada neko pita ko bi zeleo razmenu i onda se mi javljamo: "Ja, ja" :D
2016 09 17
Aaa ok onda,da znam za ubuduce. :D
2016 09 17
Nije korektno. Ne sme u tvojoj temi. Jedno je napisati da se javi neko ko trazi razmenu, a drugo je da se u tvojoj temi gde se ti reklamiras kace snizenja drugih profila. Jer su te clanice na tvojoj temi gde se ti reklamiras.Tvoja tema= tvoja rasprodaja. Ne njihova. Tako nas 20 mogu u prvih 20 tema da okace post da je i kod nas snizenje. I na sta bi to licilo... Verovatno su otvorile jednu temu po danu a kako ne mogu da je obrisu pisu kod tebe. A ni te postove ne mogu da obrisu niti ti mozes da obrises temu....
2016 09 17
Forum je otvoren za sve i ne mozemo da branimo nikome da se "ubaci"... Ubacite se i vi u tudju temu :D
2016 09 17
Ako se komentar odnosi na moj post, u opustenom duhu foruma, otvorenosti za sve itd.... Da ponovimo pitanje tj sustinu teme, mozda je sustina slucajno promakla.... Da li je korektno? - Nije. . x-)
2016 09 17
ProdajemSminku mislim da si u pravu. :)
2016 09 18