Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jos jedna tema o clanici BiljanaErcevic

> Dani88: > BOZE SACUVAJ, U SOKU SAM! > Videla sam samo jednu temu vezanu za njeno ime, ostale teme nisam pratila poslednjih meseci pa nisam znala da se jos pominje... Ovo je strasno! > I kako sad da das nekome broj telefona, kad vidis kakvih ljudi ima, kako uopste da poslujes normalno kad se bojis da ce te neko opet uznemiravati... :/ > 55 poruka bas i nije normalno, toliko mi decko i najbolja drugarica ne posalju ukupno u 5 dana a kamoli u sat vremena jedna osoba :D > Ps. Menja slike i nikad nije ista osoba na njima, jednom sam videla da je neka lepa gospodja u srednjim godinama a jednom je slika deteta, pa sam mislila da ta zena ima dete pa stavlja njegove slike ali ocigledno je ona neka klinka... Mada sa 17 godina bi trebala da zna kad nekoga smara i gde je granica. Ja mislim da je ona još u osnovnoj školi. Dani, svaka čast na toleranciji!
2016 09 20
2016 09 20
Ima jos "typing" da, jedno 5 minuta ne kucala nesto i meni prekipi i blokiram je i na viberu i njen broj uopsteno ne moze mi vise poslati ni sms ni nazvati, za nju sam nedostupna. Pomislila sam da je mozda cerka od te plave zene cije je slike stavljala, pa mozda joj mama ni ne zna da to radi. Ali vidim da je to sve previse sumnjivo jer cas ima 17 godina cas ima bolesno dete od 5-6 godina cas ovo cas ono... Ko zna koliko ce profila da napravi jos, ali glupa je dovoljno da se uvek nekako uspe odati. Kod mene je zavrsila, necu ni ja vise izigravati budalu, jos sam htela da joj ucinim jer sam videla da je bas zapela za razmenu, ali neka hvala ipak.
2016 09 20
Nema vise ni veze ko je ko, kad sa svakim imenom glumi budalu, ako su to i dve ili tri osobe, svaka glumi budalu. I ja zajedno sa njima 😂
2016 09 20
Svasta... I od mene respect za postupak. Postupke :D Cudni ljudi... Bas me zanima sta bi pisalo da je zavrsila 'typing'... :') Salim se
2016 09 20
Dani ,saradjivale smo i znam koliko si divna ,umiljata i korektna. Ali OVO?!?!?! Tvoja tolerancija je za postovanje! A moj savet je da ne raspas svoju energiju na ovakve ljude. Cuvaj je za one koji je postuju ♡♡♡.
2016 09 21
1 2