Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jos jedna tema o clanici BiljanaErcevic

Zdravo dame :) Ovako, clanica je nekoliko puta trazila razmenu. Uvek sam odbijala jer mi zaista nista od tih njenih stvari nije potrebno. Prosli put kaze ima ona jos stvari koje nije okacila na sajt pa da mi posalje, ja kazem ok ajde, vidim da joj je bas stalo do te razmene. Dam joj broj... Ljudi moji, viber se usijao od poruka, slika, zvanja. Kazem joj da radim, i da cu joj se javiti kad budem mogla. Isti taj dan stize jos poruka "izvini znam da radis ali da te podsetim" bla bla. Ja joj kazem na kraju kad sam sve pregledala, da mi se ne svidja nista i da ipak ne bih razmenu jer necu da gomilam stvari ako mi nesto bas nije preko potrebno, i ona se naljuti, kao ja sam nju iscimala da mi salje slike i ona mi poslala ceo ormar i ja je "ispalim". Tu ajde nekako se mi "pomirimo". Pre neki dan me cima na viber i napise kao "slucajno". Ok, ja nista. Da bi opet pocela da pita za razmenu, sto na sajtu, sto preko telefona. I ja odem na profil i vidim ima nekih ok dzempera, napisem joj poruku "Trenutno trazim haljinu za svadbu pa ne bih da razmenjujem za nepotrebno, kad nadjem javicu se pa mozemo uraditi razmenu, imas lepih zimskih stvari" i ona kaze dobro kao cujemo se. Da bi devojka OPET pocela po istom, da tare porukama, ja ajde sta cu iako mi ne trebaju dzemperi kazem joj da mi posalje slike kako stoje, i ne svidi mi se jer se vidi da su prilicno iznoseni i grubi, pitam je ako ima da mi posalje sliku neke trenerke ili duksa da vidim pa cu odluciti. Jutros sta zaticem na telefonu, 55 poruka, ja sam mislila da se neko sali sa mnom. A pri tom joj je profil obrisan navodno jer se seli u "Americi", i imala je dve negativne za koje sam videla da je jedna od neke devojke a druga od coveka koji je kupovao za cerku, a ona kaze da su obe od iste osobe. Zato sumnjam da se seli, mislim da ce samo napraviti drugi profil.
2016 09 20
Evo i prepiske (koje nisam obrisala), znam da ce se doticna javiti sigurno sa nekom vec novog profila, zaista nemam nameru da se prepirem vise i razvlacim sa njom, ako sam ja kriva sto mi se nista od njenih stvari ne svidja, neka sam, jebe mi se, da prostite, puna mi je kapa nje, blokirala sam je svuda. Govorim ovo da znate da ne ulazite u dublju konverzaciju sa njom, ako vam se svidi nesto na prvu loptu odradite tu razmenu ili kupovinu ako vam ne smetaju negativne ocene, ali da joj dajete broj tel. i ulazite u neke razgovore, ni slucajno. Ispraznice vam bateriju na telefonu :D
2016 09 20
Ovo neka klinka :/ Mogu da zamislim kako bih ja reagovala da sam na poslu a da mi telefon zvoni non stop...Strasno
2016 09 20
Nije izbrisana po njenoj inicijativi-vec je BLOKIRANA iz ocitih razloga. Svasta....
2016 09 20
I meni deluje da je blokirana.. Sumnjam da bi joj admin tek tako obrisao profil..
2016 09 20
Devojka je blokirana. Između ostalih stvari njeno ime se čak tri puta pominje na temi "Crna lista". Čudna osoba svakako....da mi je telefon zazvonio 55 puta ne bih bila tako učtiva zaista! ]:)
2016 09 20
Al' ga preteraa. Mene je isto 5,6x pitala za razmenu ali ovako nešto... Instalirala sam viber da bih joj poslala slike džempera jer sam zapazila da je imao jedno malo oštećenje, međutim nisam ni tu mogla da joj pošaljem slike a ni ovde, verovatno zbog moje slabe internet konekcije. Na slici su bile dve devojčice pa sam je pitala da li je ona jedna od njih da bih znala da ne pogrešim i pošaljem slike drugoj osobi. Ona je rekla da je ona devojka desno i da se zapravo zove Anđela. Nisam uspela da joj pošaljem slike pa sam predložila da joj pošaljem na mail jer tamo sigurno može. Rekla je da ne zna da koristi mail. Kasnije sam deinstalirala viber je imam jako malo slobodne memorije u tel. Videla sam da je imala dve negativne ocene. Jednu od članice koja je naručila knjige za 6. razred. Otvorila je temu i ona joj se javila, rekla da ima knjige od tog izdavača. Članica joj je uplatila novac sredinom jula, čini mi se, ne znam da li je kontaktirala u međuvremenu (verovatno jeste) ali znam da je napomenula da joj je pisala početkom septembra i da je rekla da nema smisla to što radi, da je to kažnjivo... Ona joj je poslala paket par dana nakon toga i ženi je stigao, samo što su dve knjige bile koje je tražila a ostalo skripte i starija izdanja iz 2006. što ona nije tražila. Biljana-Anđela joj je uzvratila negativnu i napisala nešto tipa - 'Šta ste očekivali za 1000 i nešto dinara? Da su nove? Niste me pitali da li su skripte ili knjige. Zvali ste me na fiksni, pretili mi, ja sve imam snimljeno. Neko ne razume da ljudi imaju obaveze pa ne stižu. ' Čekaj, ne možeš da pošalješ paket jer ne stižeš od tolikih obaveza skoro dva meseca a visiš svakodnevno na sajtu? Druga negativna je od čoveka koji je naručio odeću za svoje dete. Kupio je više stvari i uplatio joj u julu. Ista priča kao sa onom ženom, paket nije poslala sve do septembra jer je, naravno, prezauzeta.
2016 09 20
A i mesto je Kruševac.
2016 09 20
...
2016 09 20
...
2016 09 20
Svakom prica drugu pricu.. Treba nju poslati na lecenje hitno...
2016 09 20
BOZE SACUVAJ, U SOKU SAM! Videla sam samo jednu temu vezanu za njeno ime, ostale teme nisam pratila poslednjih meseci pa nisam znala da se jos pominje... Ovo je strasno! I kako sad da das nekome broj telefona, kad vidis kakvih ljudi ima, kako uopste da poslujes normalno kad se bojis da ce te neko opet uznemiravati... :/ 55 poruka bas i nije normalno, toliko mi decko i najbolja drugarica ne posalju ukupno u 5 dana a kamoli u sat vremena jedna osoba :D Ps. Menja slike i nikad nije ista osoba na njima, jednom sam videla da je neka lepa gospodja u srednjim godinama a jednom je slika deteta, pa sam mislila da ta zena ima dete pa stavlja njegove slike ali ocigledno je ona neka klinka... Mada sa 17 godina bi trebala da zna kad nekoga smara i gde je granica.
2016 09 20
Ah da, zaboravila sam i da me pitala 93x za neki sorc i pantalone da ih dam za razmenu, rekla sam da ne mogu jer sam tada skupljala novac za more, i ona kao dobro kupice ih ako sacekam par dana, ja kazem vazi. Da bi se posle javila i rekla da ipak sad nece to jer je skoro kraj leta i trebaju joj zimske stvari. Ispalila je a ja odbila par kupaca zbog nje. I uvek se sazalim kao ucinicu joj, i uvek me izmaltretira. A i ja sam budala. :D
2016 09 20
Ko zna cije su to slike uopste.. Ukoliko stvarno ima 17god pitam se da li njeni roditelji znaju za ovo? Kako dozvoljavaju da se tako ponasa? Vidis da vise ne zna ni kako se zove.. Cas je Biljana,cas Andjela,cas Nikolina.. :|
2016 09 20
A na kraju ima jos, pise: 'is typing'. . . :') Meni je male zao. Ne opravdavam, ne bih bila u kozi Dani, pu, pu...
2016 09 20
1 2