Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

(NE) uspesan pokusaj prevare!

Pre trazivam ja sad u subotu oglas tj trazila sam maskicu za telefon..i ubrzo na letim na jednu lepu,i vidim pise moze razmena..SUPER! kontaktiram ja clanicu i pitam je za razmenu..posle nekih mozda sat vremena stize odgovor MOZE..okk..pitam clanicu sta je interesuje,ona mi da link od moje jedne haljine sa oglasa,mozete je jos uvek naci na mojim oglasima..narandzasta sa nekim lavovima ili sta su vec..rekla samo joj ok,moze..da sad ne duzim dogovorile smo ze da saljemo u ponedeljak posto ni kod nje,a ni kod mene poste subotom ne rade..razmenimo podatkei tu prestaje dop..jos ona meni na govestila da ce biti poslato do 11h u ponedeljak tj juce je tako trebalo da bude..kod mene odakle sam,pocelo uzasno nevreme i kisa i to me je sprecilo da joj posaljem paket..javim joj se na telefon koji je razlog i jos sam joj se izvinula,al od njenog odgovora ni traga ni glasa ceo boziji dan..cekam ja dana paket i nista mi nije stiglo..a u vek mi stigne do 10h pre prodne..odem ja kod nje na profil i vidim da je clanica blokirana..e sad..ona ima 8 pozitivnih utisaka..po njenom profilu bih rekla da je sve ok i da nije prevarant u pitanju..ali na zalost nije tako..sva sreca da nisam juce poslala haljinu,jel od njenog paketa ne bih videla ni kesu a ne paket u njoj..nije meni do te haljine,ali sto je preterano,preterano je..uzas..ostavljam njeh profil i njene kompletne podatke..
2016 09 20
opaaaa 😊 sad joj gledam profil i opis, vid kako ona u opisu ubedjuje da nema negativnih ... idem ulicom i kuckam tako da ako se strmoglavim trazim odstetu :') hvala na upozorenju, pamtim podatke
2016 09 20
al najjace Dajana Lazic... kako mi je odvratno kad vidim da clanica kao nik stavi tudje ime i prezime, sta stidi se svog, ne razumem
2016 09 20
hvala vam..nisam znala,ali moje je da upozorim clanice..zato sam i ostavila podatke njene..nemam reci kakvi su ljudi..
2016 09 20
11Ivana11 sve je moguce :')
2016 09 20
Ja stvarno ne znam sta se desava u poslednje vreme, ali dnevno vidim bar dve teme o novim/starim prevarantima. Ne razumem stvarno.
2016 09 20
ima ta vise prezimena ,kosa mi se podigne u vis kad procitam ovo ime :@ a ona je prevarant stari ,de joj se ukaze prilika da krade,tu ce ili mk i facebook limundo i kupujem prodajem,ne verujem da moze ,tu su kupci i prodavci maksmalno zasticeni :") inace cela porodica je ukljucena u varanje brat,sestra,majka..muz bivsi pobegao i sam izjavio da nije bas.hmmmu glaavi svoja :|
2016 09 20
OlgaAN, ali ne verujem, gde pronadje ovo :') :') :') :') :')
2016 09 21
Olga i na svadbe bila :o
2016 09 21
> emushka: > Olga i na svadbe bila :o olga a druzinu ne zoves,eh... :o :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :') :') :') :') :') :') :')
2016 09 21
HAHHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHA NEBIH OVDE DA PONAVLJAM :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'( :,'(
2016 09 22