Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mijatovickaa, Mickoje, Cecikaa?? Da li je dozvoljeno imati tri profila?!

Gospodja/gospodjica iz Lazarevca ima tri aktivna profila. Pocela je sa Mijatovickaa - blokirana na forumu zbog reklamiranja i pravi nov profil pod nazivom Mickoje. Blokirana na forumu ponovo (profil 2.).... kad ugledah sada treci profil - Cecikaa. Znaci doticna pravi iznova profile i sada mene zanima da li je to dozvoljeno?! Iskrena da budem to mi lici na prevarante povratnike. E jedino ako je Admin dao dozvolu za otvaranje novih profila....
2016 09 27
Ja recimo imam dva, uz dopuštenje admina, jedan za dečiju odeću,jedan za odeću za odrasle i kozmetiku, jer sam imala puno predmeta pa zbog preglednosti, ali mi je admin rekao da na oba profila u opisu stavim link ka drugom profilu, što sam ja i uradila.
2016 09 27
> MiraTinaLena2: > Ja recimo imam dva, uz dopuštenje admina, jedan za dečiju odeću,jedan za odeću za odrasle i kozmetiku, jer sam imala puno predmeta pa zbog preglednosti, ali mi je admin rekao da na oba profila u opisu stavim link ka drugom profilu, što sam ja i uradila. MiraTinaLena, za vas znamo... Kao i za Lokin pofil gde ima decije stvarcice, sto je u redu. :")
2016 09 27
...
2016 09 27
Opaaaa
2016 09 27
NatySd i ja sam primetila ta tri profila, jedne osobe.. Uglavnom se non-stop oglasava u podforumu "trazim" . Ko zna sta radi :)
2016 09 28
Evo i mene da se oglasim. Korisnica NatySd je u pravu da sam imala 3 profila. Prvi profil mi je adminka blokirala jer sam u pogresnim forumima postavljala teme, rekla je da ce me za nedelju dana odblokirati nikada to nije uradila, iako sam joj vise puta slala poruke, ni na jednu nije odgovorila. Drugi profil mi je isto adminka blokirala na forumu jer sam jednu temu u pogresan forum ubacila, i pritom sam je odma pokusala obrisati, kada mi je jedna clanica objasnila da to nije taj forum, a tu sam je ubacila jer sam videla da i druge devojke tu ubacuju svoje teme koje su i sad vise nego prisutne na sajtu. Takodje ne znam odakle ti ideja da uopste me nazoves "prevarantom povratnikom" kad ni na jednom od tri profila nikad nisam dobila negativnu ocenu ? Niti se bilo koja clanica zalila da sam je prevarila. Ako ti nesto nije bilo jasno, mozes lepo da pitas, a ne da pravis od komarca magarca i napadas me za dzabe.
2016 09 28
Znaci svaki profil ti je blokiran na forumu i to tebi daje za pravo da otvaras iznova nove profile?! Ako si svesno krsila pravila onda sacekaj da kazna prodje i budi na istom profilu... Ne znamo sta da mislimo, cetiri profila sa po jednim utiskom i opet oglasavanje po forumima i krsenje pravila.... Ne znam zaista, vidi sa Adminom. Kad je neko blokiran na forumu on nema pristupa njemu, ali normalno moze da surfuje sajtom i razmenjuje poruke u inboxu. Ali ne... ti bi da se reklamiras. Postoji i cetvrti profil, Nikoliceva, tako nesto. I hajde recite vi meni sada da li ovo pravljenje profila iznova i iznova podseca na prevarante povratnike? Nisam rekla da biste prevarili, ali postoji crv sumnje zbog svih ovih profila...
2016 09 28
Ne znam zasto tebe zanimaju drugi ljudi ? Zasto se ti jednostavno ne bi bavila na primer svojim zivotom ? Sta kazes na to ? Dobra ideja, zar ne ?! :)
2016 09 28
Eee u pravu si :D Bolje je da se Admin pozabavi tobom :')
2016 09 28
Definitivno se slazem sa tobom. Nema potrebe ti da zamaras svoj mozak ;)
2016 09 28
Ja sam u početku napravila grešku,istu kao i ti ,ali me admin zbog toga nije blokirao!već opomenuo... Nažalost NatySd, je skoro uvek upravu,napočetku sam mislila da malo preteruje, njeni komentari su oštri,ali su istiniti.Posle tačno godinu dana na ovom sajtu, moje iskustvo je ,da ima mnogo lažljivica i bezobraznica. Svako ko ima više profila,a nema u opisu dozvolu od admina je sumnjiv
2016 09 28
> dana23: > Ja sam u početku napravila grešku,istu kao i ti ,ali me admin zbog toga nije blokirao!već opomenuo... > Nažalost NatySd, je skoro uvek upravu,napočetku sam mislila da malo preteruje, njeni komentari su oštri,ali su istiniti.Posle tačno godinu dana na ovom sajtu, moje iskustvo je ,da ima mnogo lažljivica i bezobraznica. > Svako ko ima više profila,a nema u opisu dozvolu od admina je sumnjiv Dano, hvala draga... Naty je borac za pravdu :') Salim se. Jednostavno ne mogu da trpim nepravdu i mozda ce me to kostati jednog dana i lose se odrazi na mene, ko zna....
2016 09 28
Ja strpljivo čekam, ali izgleda da ću u jednom danu ostaviti 4 negativne!!!! Da sačekam da vidim: ko mi je greškom poslalo oštećen sako,mama,sestra itd.,da vidimo kako su u pošti pogrešili da mi prebace pare, treću čekam da dođe sa odmora,a četvrta čekam je ???? Ovo je strašno, u stanju su čitave stranice laži da ispišu...
2016 09 28