Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koliko je potrebno čekati?

Kupila sam jaknu koja ne odgovara opisu, devojka se složila s tim i predložila mi je da je vratim nazad o njenom trošku. Jaknu sam vratila i ona je podigla paket. Novac je trebala da uplati onog dana kada sam joj jaknu poslala. Rekla je da može sutradan da uplati. Složila sam se sa tim. Juče nisam imala nikakvu uplatu. Danas sam joj rekla da mi slika uplatnicu ali ona ne odgovara na poruku. Htela sam da pitam ostale članice koliko treba sačekati pre nego što se se digne uzbuna? :D
2016 09 28
Zasto se niste dogovorili da paket bude sa otkupninom? ... Ne znam sta bih rekla, sacekajte jos danas, mozda nije stigla, mada opet ne razumem da neko ne moze da nadje za shodno minut i napise poruku.
2016 09 28
Trebalo je da je vratis sa naznacenom otkupninom, novac bi ti se vratio cim podigne paket, zapravo ne bi mogla da ga podigne bez davanja novca.. Ukoliko je trebalo juce da uplati zovi je i pitaj o cemu se radi, mozda samo nije stigla, mozda ce danas. Ako ne resite to za dan - dva onda negativna, podaci i sve sto uz to ide. Ne vraca ti ni to novac, ali bar si nesto uradila... :/
2016 09 28
Samo sam želela da joj ucinim da bude manja postarina pošto je u ovom slučaju ona plaća. Čim nema otkupa nema ni provizije za isti. Kad ono....
2016 09 28
Sajt je u rasulu, svaki dan osvane nova prevara. Hteli ste njoj da ucinite, ja se nadam da ce sada ona vama... Da ne sudimo prerano, meni ovo nije ok. >:(
2016 09 28
teško da će ti pare vratiti....
2016 09 28
> zvrkii: > Kupila sam jaknu koja ne odgovara opisu, devojka se složila s tim i predložila mi je da je vratim nazad o njenom trošku. > Jaknu sam vratila i ona je podigla paket. > Novac je trebala da uplati onog dana kada sam joj jaknu poslala. Rekla je da može sutradan da uplati. > Složila sam se sa tim. > Juče nisam imala nikakvu uplatu. > Danas sam joj rekla da mi slika uplatnicu ali ona ne odgovara na poruku. > Htela sam da pitam ostale članice koliko treba sačekati pre nego što se se digne uzbuna? :D Nazalost, pozdravi se sa parama. Realno, da je htela uplatila bi, ili bi se javila... Sutra negativnu, ako se ne javi i ne resi, podatke, crna lista,tema o njoj i sve ostalo...
2016 09 28
Uplatiće ti, daj joj malo vremena....
2016 09 28
PS o kojoj članici je reč?
2016 09 28
Uplatila je. Sve je u redu.
2016 09 28