Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Slikas, meris i na kraju ispala!

Devojka mi rekla jos neku sliku torbe jer zeli da je kupi, ja rekoh naravno, iako su slike ciste i sve se vidi lepo al aj, pita za snizenje cene, i na to pristanem. Kaze sacuvaj mi je nedelju dana, ja sacuvam jer kaze uzima je sigurno, danas mi se javlja pita za dimenzije, ja i to posaljem, da bi na kraju rekla ja ne znam da l je to fejk ili nije, pa ne mogu da je kupim... Wtf... I sta reci..?
2016 09 30
Slican slucaj i kod mene. Trazi dodatne slike, koje naravno posaljem, kaze da je kupuje i na dan kad trebam da joj posaljem paket ona trazi dimenzije, ja izmerim i posaljem dimenzije i od tada ne odgovara na poruke. Ako ti npr mala ili velika kazi brate, a ne da kuliras i ispaljujes. Tako da, ima mnogo takvih :)
2016 09 30
Nadju razlog da ne kupe a zavlace te danima, a od starta zapravo i znaju da ne zele da kupe to.😫😀😳
2016 09 30
Isto.Stavim haljinu na lutku,slikam,ona traži još slika,pošaljem i to.Zatim traži mere,pošaljem i to,reko ajde bolje a premerim nego da kasnije bude problem...,da bi mi dotična dama napisala super,baš je lepa i ćao.Zamislite vi to judi moji,ja se cimam tu i ceo dan se dopisujem sa njom,da bi ona meni rekla da je to lepo.Od sad je izbegavam u širokom luku jer je devojka stvarno smarač i nije joj prvi put da tako postupi,a mene to izluđuje.Napiši mala mi je,velika,taman je ali nemam para sad ili tako nešto!
2016 09 30
Verovatno je u pitanju tvoja ,,Mango" torba. Torba nije Mango, vec Nango, to su kopije, mada je to i sama odmah mogla da vidi. U svakom slucaju, iako nije ta torba u pitanju, trebala bi da ispravis naslov.
2016 09 30
> MarinaKnezevic: > Verovatno je u pitanju tvoja ,,Mango" torba. > Torba nije Mango, vec Nango, to su kopije, mada je to i sama odmah mogla da vidi. > U svakom slucaju, iako nije ta torba u pitanju, trebala bi da ispravis naslov. Bas sam to htela da napisem, vec par puta nailazim ba tu torbu! Pritom cena tih turskih kopija su do nekih 2000din. Molim te prepravi to, jer ovako na neki nacin varas kupce. Sto se tice mera, nabolje je odmah da napises mere koji treba da cine i osnovu opisa predmeta,i smanjices brij pitanja. Isto tako, najbolje je staviti sto vise slika iz svih uglova da ne bi morala naknadno da slikas. Naravno; uvek ce se naci kupci koji traze dlaku u jajetu ali smanjice se broj onih koji ce podstavljati osnovna podpitanja. :-)
2016 09 30
Slicno se desilo i meni. Naidjem na prelepu Zara torbu, pitam naravno za sve informacije i dobijem ih. Kaze nova, bez ostecenja... Mada meni nesto cudno... dogovorimo se mi sutra da mi posalje i taman da krenem da uplatim pitam ja jedno apsurdno pitanje 'Da li je original Zara?' Ali kopije Zare, Mango!!! I ona kaze Turska proizvodnja ista kao prava Zara! Naravno da nisam kupila.
2016 09 30
Previse bezobrazluka na ovom sajtu. Na primer ja prodajem ranac mona koji sam vec snizila a clanica sa sajta me pita da joj prodam za 1000 dinara. Znaci nov Mona ranac da prodam za 1000 din.. Pitam se da li ima kod kineza ranac obican za 1000? Nemam reci. Ne bih iz principa prodala . Ionaka nameravam uskoro da obrisem sve predmete sa prpdaje. Jer bezobrazluk ne podnosim. A tek clanice koje mi salju sto puta razmena?razmena? Lepo odgovorim ne radim razmene,hvala. I opet ista clanica mi posalje upit razmena? Sta reci....
2016 09 30
Kad sam pristupila sajtu to mi je izuzetno smetalno, jer to smatram kao nepostovanje i bezobrazluk. Medjutim , odlucim da se uopste ne nerviram i da ako ista osoba (sto se desilo par puta) pita sve iznova....lepo joj ne odgovorim. Molim, prijatno.
2016 09 30
> Zokaaaooo: > Previse bezobrazluka na ovom sajtu. > Na primer ja prodajem ranac mona koji sam vec snizila a clanica sa sajta me pita da joj prodam za 1000 dinara. > Znaci nov Mona ranac da prodam za 1000 din.. > Pitam se da li ima kod kineza ranac obican za 1000? > Nemam reci. > Ne bih iz principa prodala . > Ionaka nameravam uskoro da obrisem sve predmete sa prpdaje. > Jer bezobrazluk ne podnosim. > A tek clanice koje mi salju sto puta razmena?razmena? > Lepo odgovorim ne radim razmene,hvala. > I opet ista clanica mi posalje upit razmena? > Sta reci.... Tako je, bezobrazluk cist. Mona ima izuzetno kvalitetne kozne ranceve, koji mogu godinama da se nose ako se neguje koza. A takvi koji za kvalitetnu cak i firmiranu stvar koja je vec maksimalno snizena traze da im se cena snizi za jos skoro deset eura su dno ljudi., sljam sljamova.
2016 09 30
Meni nije problem da uslikam dodatno, premerim i sve. Ocekujem samo posle toga jedno najobicnije "Hvala, ne odgovara mi" ili "Razmislicu" ... A ne nestane bez traga i glasa. To sam nekima i napisala u inbox dodatno, da me vise nista ne pitaju.
2016 09 30
"Nango" :') :') :') :')
2016 09 30
> violetrose: > "Nango" :') :') :') :') Placem :') :') ahhaha videla sam torbu sa natpisom GUOSSI, tagovana kao Guess :')
2016 09 30
to je verovatno logika "aj da pitam, nikad se ne zna, mozda je ta cena tu stavljena za pregovaranje". :D meni su tako trazili da spustim predmet za 1.000din....
2016 09 30
Najvise volim ove sto vide da je nesto rezervisano, pa onda posalju da im obavezno javim ako clanica odustane od rezervacije, i kad im kazem da imam jos jedan komad, onda krenu da se raspituju oko dimenzija (koje naravno, pisu), pa kao, ja nisam ni videla koje su dimenzije u pitanju, ili jos bolje, pitaju 101 pitanje koje u opisu svakako pise i ne jave se posle, i tako... ima ovde svasta, a vi kako ste?
2016 09 30