Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pomozite mi

Koliko najduze vremena treba da prodje da kurir donese novac za prodatu stvar.. da li se.vama desavalo da vam ne donesu iako ste se tako dogovorili?
2016 10 11
Ako te je zahvatio vikend sa slanjem paketa,onda znaju da kasne,bar je meni tako bilo,npr.slala sam u cetvrtak paket pouzecem,novac sam primila u utorak,sacekaj jos danas,pa ako ne bude odes u postu
2016 10 11
Mozes da proveris stanje posiljke na internetu. Mozda jos nije isporucen paket... A mozes i sa onim brojem koji imas na papiru koji si dobila da odes u postu i zatrazis isplatu ukoliko je paket urucen. :)
2016 10 11
Na svakoj potvrdi o pošiljci imaš broj tel na kome se možeš o svemu raspitati... Pitaju te za broj pošiljke i sve ti kažu. Ako pare čekaš post netom biće u toku dana pa ti pošalju poruku... Odeš i podigneš.. Tako ti je i pouzećem.... Nije tvoja pošiljka jedina ... A kurir neće kupcu predati bez otkupnine... Zato bez brige stižu parice...:-)
2016 10 11
Stigloo je :D hvala vam svakako na savetima da znam za sledeci put.. bas sam razmisljala da sacekam jos danas, kad eto ga postar. :D
2016 10 11