Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prva kupovina :)

Iako sam na sajt dosla pre 20ak dana, prekjuce sam obavila prvu kupovinu i veoooma sam zadovoljna [:osmeh] Da se malo podele i pozitivni utisci o clanicama, a ne samo oni negativni! [:osmeh]
2013 07 19
Super ... [:osmeh] ima ovde super zena - devojaka za saradnju ...
2013 07 19
Da, to sam joj i ostavila u utisku - da su sve takve, ovo bi bilo najlepse mesto za kupovinu [:smejuljiti]
2013 07 19
Super,nek je sa srećom,želim ti da uvek budeš zadovoljna :) Bilo je tema gde se hvale članice,i to je baš lepo :) Uostalom,zato postoje i utisci,iako svako može da omane u jednom trenutku,i pored toga što je pun pozitivnih ocena,jer sam čitala da se i to dešava,ja lično ipak verujem onome što članice pišu jedna o drugoj...
2013 07 19
svrati i kod mene, budi moja 200. pozitivna. čekaju lepa iznenađenja. i u pravu si, treba da se koncentrišemo na lepo... koliko samo kvalitetnih i kreativnih članica ovde ima [:osmeh] [:poljubac]
2013 07 19
@lady66, hvala, hvala [:smejuljiti] Pa mislim da je to jedino i vredno i svrha svega ovoga... i uopste mi nije jasno zasto bi neko za 500, 600 dinara zeleo da ispada bzvz i da onda sumnjamo i u one clanice koje su postene [:tuzan] [:sokiran]
2013 07 19
Nije jasno ni meni :) ali ima ovde raznih iskustava...Mada,uvek se postavlja pitanje ko se kako postavio i da li je dao povod...ima i klasičnih prevaranata...Hvala Bogu,ja imam samo lepe saradnje do sad,i nadam se da će tako i ostati...
2013 07 19
eh, moja ti, blamiraju se ovde ljudi i za po 200 dinara. lepo neko nedavno reče: nema toliko male cifre koliko neko može da bude jadan (mislivši sitna duša)
2013 07 19
Mene se jos uvek nista lose na ovom sajtu desilo nije(pitanje je vremena kada ce),ali za sada sam prezadovoljna clanicama s kojima sam saradjivala [:osmeh]
2013 07 19
Ja se nadam da ce i moje buduce saradnje biti odlicne [:osmeh] Nadam se da cu se uskoro pokazati i kao prodavac [:smejuljiti] Vec duze vreme prodajem na drugim sajtovima, ali mi je ovde superiska jer su vecinom devojke i onda se razumemo bolje [:smejuljiti]
2013 07 19