Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Moze li se ovde promeniti korisnicko ime?

U podešavanjima postoji mogućnost menjanja mesta stanovanja, e-maila, profilne slike. A KORISNIČKO IME? Zanima me da li i to može? Bila bi poželjna i ta opcija :)
2016 10 15
Ne moze se promeniti. Jedan dan je Milena, drugi dan Dara, treci Cvetic... :D pa na sta bi to licilo :"D
2016 10 15
Prevaris nekog i promenis ime, naprave temu o tebi, ti promenis, i prevaris nekog opet.. I ovako ima prevaranata, koliko bi ih onda bilo? P.S. utisci su najvazniji, ali ima i devojaka koje ne citaju utiske, i mislim da ime ne treba da se menja.
2016 10 15
> BALMAIN: > Prevaris nekog i promenis ime, naprave temu o tebi, ti promenis, i prevaris nekog opet.. I ovako ima prevaranata, koliko bi ih onda bilo? > P.S. utisci su najvazniji, ali ima i devojaka koje ne citaju utiske, i mislim da ime ne treba da se menja. Upravo to. Nego, ni utisci nisu vise pouzdani.... Nazalost.
2016 10 15
Da, razumem i potpuno se slazem. Nego me licno moje korisnicko ime nervira, da sam znala da smislim nesto originalnije, ali ok :')
2016 10 22
draga, to ti je najmanje bitno, ne nerviraj se... ja ih ni ne gledam, a kamoli komentarisem ili pamtim...
2016 10 24