Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je fer?

Da li je u redu dati negativnu ocenu osobi koja predmet nije preuzela ni posle 13 dana? Dogovor je bio da se nađemo na Crvenom krstu u 13h. Ja sam dosla i cekala je. Devojka se javila posle 20 minuta i rekla kako je permutovala dane izvinila se i pitala da li može sutra da dođe kod mene na adresu kako se ja ne bih cimala. Javila sam joj se posle dva dana i pitala da li možemo da se nađemo opet na drugom mestu u dogovoreno vreme, tada mi je rekla da ne može nikada posle 14h zbog klinca rekla sam joj da mogu sutra do 14h kad god joj odgovara na to mi je rekla da vikendom dete ne ide u vrtić pa samim tim ni ona ne može da se nalazi. Ponudila mi je da se nađemo u vreme i na mestu koje meni ne odgovara zbog posla, na sta ja nisam pristala i poslala joj poruku da li joj odgovara do 18h da se nadjemo posto radi do 16h i ona nista...tajac..posle par dana saljem drugu poruku, ona iskulira i odustala sam. Moje pitanje je da li mogu da dam negativnu ocenu jer sam je taj dan čekala i to se vodi kao saradnja. Zar ne?
2016 10 18
Ja bih dala negativnu,pa niko nije lud da ceka i cima se za dzabe
2016 10 18
Nije problem dati negativnu nego izbeci osvetnicku negativnu. Ja bih se prvo javila adminki (da, odgovara na poruke) sa celokupnom dopiskom i objasnjenjem situacije. Ukoliko ti da zeleno svetlo (sto ce najverovatnije i uciniti) lepo ostavis negativnu pa ako istu dobijes i sama, samo joj javnes da obrise. I mirna Backa :")
2016 10 19
Ne, saradnje nije bilo. Samo kupo-prodaja u pokušaju.
2016 10 19
> emushka: > Ne, saradnje nije bilo. Samo kupo-prodaja u pokušaju. Zar se ispala za licno preuzimanje ne racuna kao nepodizanje paketa npr.? Isto tako je mogla da joj posalje i da joj se paket vrati. Tu bi bacila pare na duplu postarinu, a ovako na kartu npr. A da ne pricam o izgubljenom vremenu. A u prvoj situaciji odmah lupe negativnu pa sam kontala da isto vazi i u drugoj, samo sto sam ja za to da se uvek konsultujemo sa adminkom ukoliko imamo bilo kakvu nedoumicu. Mislim, pratila sam ovakve teme na forumu pa sam tako razumela :) Nisam mislila da se svadjam, da ne budem pogresno shvacena, samo pitam. I moji smajliji ne sluze da sakriju da sam ironicna ili sl., da sam Vam se uzivo obratila, nasmesila bih se i kulturno pitala :) P. S. Ja to u startu da objasnim jer kad god kuckam, neko protumaci drugacije, a ja zaista ne idem okolo samo da bih dizala pritisak ljudima kao sto pojedinci rade.
2016 10 19
Ne, nisi pogrešno shvaćena. Ja lično mislim da je za negativnu. Jer je to zavlačenje... Ali pravila su drugačija: nema saradnje - nema utiska....
2016 10 19