Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

zene vozaci..

majce ona zivi u inostranstvu,tako da se tesi ni ja ne mogu bolji auto ovde sigurno da imam [:tuzan]
2013 07 19
Jeste, SAAB i Volvo su super kvalitetni, limarija je vrh vrhova, problem je što su skupi za održavanje i prati ih negativan imidž, posebno Volvo. Prava šteta. Nisam ni ja ljubitelj Fiata, ali manje me iritira od npr. Peugeota... [:smejuljiti] Kad kupuješ nov auto, možeš da se zezaš i upoređuješ karakteristike, a kad biraš polovan, kupuješ onaj koji je u dobrom stanju ;)
2013 07 19
ja iskreno mislim za nase uslove u nasoj zemlji nov auto nikad ne bih kupila,jer ako ga zelis prodati malo kasnije cena je jako mala koju mozes dobiti u poredjenju sa kupovnom.tako da uvek kupujem polovan,sto kazes da je u ok stanju. [:stidljiv]
2013 07 19
Baš tako, auto puno gubi na vrednosti, a ako kupiš auto i neko ga "makne" (posebno "nemca", posebno Golf), možeš da se slikaš... Dobar polovan auto i da te bog vidi [:lepota]
2013 07 19
bas too.dobar polovan auto je najbolje,samo kad se muz i zena dogovore koji pre kupovine,jer cesto dolazi do svadje [:smejuljiti] i to pred moje oci
2013 07 19
oo to neka verzija nabudzena [:smejuljiti]
2013 07 19
Znam iz isustva da nema ničeg goreg nego kad više ljudi kupuje jedan auto -- to je kao Građanski rat u malom [:smejuljiti] A konflikt muž/žena je praiskonski i uglavnom se završava na isti način [:smejati] Ja sam izbor automobila prepustila mužu, jer se mnogo bolje razume od mene. Držim se toga da uvek treba više da se pita onaj ko se bolje razume u nešto. Onda on napravi uži izbor, pa zajednički napravimo odabir, jer zajednički ulažemo novac... I jedan i drugi stan, i jedan, i drugi, i treći auto odabrali smo za pet minuta, toliko nam je trebalo da se dogovorimo. Ali, to nije uobičajena praksa [:osmeh] Ponekad maštam kakav auto bih nabacila da imam love i uslova da ga vozim onako da ga ispoštujem, što kažu u Zemunu, ali to će zasad ostati samo mašta, jer ne vidim upotrebljivu primenu npr. Hyundai Coupea u Beogradu, Wrangler ne bih imala gde da parkiram sve i da mogu da ga priuštim, a Giulietta je hvala bogu toliko skupa da bih stan morala da prodam da bih je kupila [:stidljiv]
2013 07 19
[:smejuljiti] [:smejuljiti] moj muz sta god da kupuje kaze nemoj da pustim zenu na vas,jer ja volim da se cenkam,a radim sa tim..mada u vecini slucajeva ja biram,on se slaze retko kad da o tome ima diskusija neka..jer me on uvek u svemu smiri ja sam impulsivna.cak i kad mu tel spustim on me zove i kaze aa baterija prazna [:smejuljiti] ja se selim u veliki grad i imam malo strah kad odem kako cu da se snadjem pa bas nemam mastu o nekom autu u skorije vreme [:besan]
2013 07 20
Ivonat lepa ti masina [:osmeh]
2013 07 20
[slika:65de5d64-4d9c-476c-808b-5b440dda0213] [slika:7cc21afa-af5c-4846-9486-df5aaf4b336d] [slika:8a650da4-f2b0-41fd-b741-be275842bb7d] Moj C3 i stikeri [:smejuljiti] [:poljubac]
2013 07 20
plavoo [:lepota] lepo mazooo [:poljubac]
2013 07 20
jao ja sam dans videla peugeot 206 roze auto sa ovim stikerima prelepo izgleda [:osmeh]
2013 07 20
Svidela mi se boja baaas :) a i praavi je zenski auto, mali, lak za upravljanje nista komplikovano [:smejuljiti] [:poljubac]
2013 07 20
hvala,jeste nabudzen malo [:stidljiv] [:stidljiv]
2013 07 20
Meni je san da imam pink auto [:lepota] A ne vidite Mazu iz daleka za volanom? [:smejati]
2013 07 20