Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Drugo /

Razgovori /

zene vozaci..

blago vama ja nesmem ni da kazem koji auto vozim stariji je i od mene [:smejuljiti] ali sam veliki ljubitelj automobila caki i preveliki,kada bi mi dali da biram izmedju nekog chevroleta ili pasata i trosobnog stana nebih razmisljala sekunde uzela bih auto nadam se da cu jednog dana kupiti nesto ovako [slika:a578480a-5cbe-45e7-9844-bdb50685e044] [slika:8a933054-3309-4d8d-8740-9fd759d4f39c]
2013 07 19
auu samo fali slika sto sam malopre videla u nekoj temi [:lepota] alfa je zaista sa unutrasnjosti tj instrument tablom jedna od lepsih automobila.ali je dosta izbegavaju ljudi prilikom kupovine,bavim se prodajom kola pa vidim iz iskustva.fokus je ok,mada njegove linije mi nisu mnogo lepe. ali alfa giulietta [:lepota] [:lepota] prelepa
2013 07 19
majice [:lepota] ja kola obozavam moj muz vozi forda i saharu.mada najavise kao sto rekoh voli nemce i touareg bi mi pasao [:stidljiv]
2013 07 19
jao a ovaj kada vidim [:lepota] [slika:9aff6dbf-1b88-49a5-9b18-babdb0c84ca3] obozavam automobile sa ovakvim zadnjim delom skroz neobicno.......drago mi je da vas ima dosta koje voze dosta dobre automobile valjda cu i ja jednog dana sebi kupiti ima vremena mlada sam [:lepota] [:smejuljiti]
2013 07 19
nikerym sta kazem?moja sestra je kupila pre 10tak dana sebi [slika:a6e8df9c-6535-4c06-9138-c2ec7de81701]
2013 07 19
meni je lep ovaj autic ali bih rekla da je jak za zenu kada kazem jak nekako mi muski ako se auta mogu deliti tako ali jako lep auto ,nema sta [:osmeh]
2013 07 19
za nju nije [:smejuljiti] obozava voznju i svaki dan provede puno sati u kolima [:lepota]
2013 07 19
e blago njoj [:osmeh]
2013 07 19
ali puno radi da bih priustila [:stidljiv]
2013 07 19
Vozim twinga.Volim manje automobile,nekako su mi vise za zene [:osmeh] Twingo je manji ali unutra nije tako mali kao sto deluje [:smejuljiti]
2013 07 19
oo renoo [:lepota] mali potrosac [:stidljiv]
2013 07 19
@pcelamaja: blago njoj <3 Mečke su jedini "nemci" na koje padam [:osmeh] A ako ti sestra provodi mnogo vremena u kolima, Mercedes je prava stvar za nju -- to su automobili iz kojih NE ŽELIŠ da izađeš, a osećaš se kao mali car dok se voziš [:osmeh] Za Alfe sam mislila da su nekvalitetne, dok i sama nisam kupila jednu -- to je samo predrasuda. (Predrasude su čudo.Recimo Fiat 500L, koji se pravi u Kragujevcu, daleko je bolji od novog Minija, a ja nisam od onih što podržavaju domaću industriju.) 156-ica je prilično dobra, a Alfa 159... i ne toliko [:smejati] Dešavalo se da se vozim u nekom šatro kvalitetnom "nemcu" i da sve škripi, a moja Alfa ni ovako matora nigde ne škripi i ne krcka. A motor razbija. [:osmeh] Uostalom, da ne razbija, ne bi Italijani uspeli da ga prodaju Opelu. [:osmeh] Sve zavisi šta ti je prioritet. Npr. nikad ne bih kupila pomenuti Opel, čak ni onu fensi Insigniju, jer su Opelovi putni kompjuteri glupi kao budak, a kvalitet fabričkih CD plejera i zvučnika je daleko iza "japanaca" (osim, naravno, onih jeftinijih, poput Honde Jazz, koja je valjda jedina Honda ikad koja mi se uopšte nije svidela). Naravno da to nije primarno, ima tu još dosta sitnica koje me iritiraju. Recimo, simpatišem Renault, ali me neka rešenja u enterijeru toliko nerviraju da bih se stalno svađala s autom [:smejuljiti] Opet, bolje i to nego Peugeot, koji pravi neke od najnekvalitetnijih automobila koje je svet video, ali svi umesto toga pljuju po Fiatu, koji slovi kao nekvalitetan i loš. U Peugeotu ume da naprave motor, ali umeju i u Fiatu, ali vam se zato bar na novom Fiatu ne ljušti farba posle godinu dana! Mada, malo troše, mamicu im, recimo 206+ skoro da ide na vazduh... [:smejuljiti] Nisu "italijani" tako nekvalitetni, ni "nemci" tako kvalitetni kao što se misli. Ima tu dosta prljave igre, a primer s Toyotom od pre nekoliko godina to lepo pokazuje. Any, baš zbog te prljavštine, ne želim da kupim nemački auto, mada malo varam sa Fordom, no dobro.
2013 07 19
Da,pa super za gradsku voznju. [:osmeh]
2013 07 19
pcelice i ja puno radim da sebi priustim slican ali neda se nikako [:besan] moram traziti drugi posao [:smejuljiti]
2013 07 19
fiat licno nisam ljubitelj [:stidljiv] jos kad vidim una,tipa msm stariji modeli mi kao kockica neka.ovi noviji su malo ok,ali ne.opel se prodaje posebno 2002,03 karavan ili limuzina jer im je cena pristupacna a jeftinija od forda.imala sam karavan ford i opel i to jedan do drugog 70% ljudi vise opel gleda ali opet moje vidjenje. ee sad jeste kako se kod koga auto pokaze,recimo sab,volvo ljudi neki izbegavaju skupo odrzavanje ali limarija je nemam reci.. ali realno ljudi kupuju koliko novca imaju i uvek gleda se kako ga odrzavati koje su cene delova.a manje sta im se bas svidja.takva je situacija. [:tuzan]
2013 07 19