Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Razmena? ili ipak ne

Par puta do sada mi se desilo da mi clanice posalju poruku gde pitaju za razmenu. Potom ja svrljam po njihovom profilu, izaberem nesto (sto mi u 99% slucajeva ne treba, ali odece nikad dosta :D ), a onda mi stize odgovor da to ipak nije za razmenu, da je mamino, babino, sestrino... Mozda je stvar tudja, ali ipak sticem utisak da bi clanice ovde da se menjaju a da ipak ne daju neku svoju "lepu" stvar. Ja obozavam razmene, ali kada nekome posaljem upit za razmenu, spremna sam da dam bilo koji predmet sa profila ( osim u slucaju da nije moj, a to je i naznaceno u opisu predmeta ). Da li i vi imate slicna iskustva? :)
2016 10 27
Ja sam za razmene,ako je to na mojoj listi.Niko od nas nema dovoljno novca da kupi sve odma što mu se sviđa i ja bar shvatam ovaj sajt kao kupi,prodaj,razmeni,kome šta odgovara.Dešavale su mi se i takve stvari kao tebi,ali i to da napiše ja želim,a onda u poruci "ja bi razmenu".Kad na takav upit odgovorim da recimo nije na mojoj listi,od onog "ja želim" nema ništa :( .Dešavalo mi se da mi za zaista kvalitetnu stvar,dobro očuvanu nude ofucane stvari.Pa ovde ima onih koje prodaju "krpe za prašinu" za 500 din,a i onih da ne navodim devojke s kojima sam sarađivala da za 500 din dobiješ stvar kao iz radnje. Nisam spremna da za recimo PACIOTTI čizme uzmem minđuše,kao stvar za stvar...imala sam takve ponude.To mi je neprihvatljivo.Dakle malo realnosti nije na odmet. Obično samo čitam forum,ne učestvujem preterano,ali baš sam razočarana u protekle dve nedelje >:(
2016 10 27
Desava mi se to cesto. Nerealne su jako cesto. Ili cas zele razmenu, a cas ne. A o nekulturi da ne pricam. Cim kazes da ti nesto ne odgovara ne znaju ni hvala da kazu, ma nista. Nestanu samo. Zbog takvih clanica se svaki put razocaram i kazem da necu vise da radim razmrne, ali eto, desi se da naleti i neka fina i kul clanica koja mi ulepsa dan svojim ponasanjem. Ima nas raznih. I sto pre prestanemo da se nerviramo oko toga, bice nam bolje. :)
2016 10 28
I da. Ono kada napisu na profilu da ne rade razmene, a salju poruke u inbox. Ja uvek naglasim od kog datuma radim, ili ne radim razmene, kako bi clanice znale. Ima primera gde stave da je predmet za razmenu i kada posaljes poruku kazu, samo prodaja. Ma, ima hiljadu primera ovde na sajtu, da ne nabrajam sada.
2016 10 28
Od sad radim razmene za stvari koje meni trebaju , tj. koje ono svidjaju mi se, ali ne toliko da ih odmah kupim. Svi mi radimo razmene da izadjemo u susret , fazon uzecu to trebace mi mozda nekad, nije lose. A kad meni nesto svidi, ne rade razmenem rezervisano, nije moje, ne treba mi nista od toga trenutno i slicno.
2016 10 28