Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li sam ja normalna?

Ovako, dogovorila sam se sa članicom da se menjamo, moje čizme za njen parfem. Došla je lično kod mene u kuću, videla čizme i probala ih, menjale smo. Čizme sam jednom nosila jer sam ja budala i uspela sam da kupim manji broj. Posle nedelju dana mi šalje poruku kako nije stigla ranije da mi javi, čizme su se ogulile i tek je sad videla. I JA BUDALA PRISTANEM DA JOJ VRATIM PARFEM. I šta sad da radim sa sjebanim čizmama? Evo već nedelju dana se nerviram
2016 10 28
Izvini zasto vraćaš posle nedelju dana cizme? Pogresila si, nema potrebe sada da se kidas zbog toga! Ovde ima svakakvih.. Hvala Bogu sto nisam imala loših iskustva! Zao mi je, sada glavu gore i pici dalje.. Možda ih neko kupi.. Samo napises u opisu sta i gde su ostecene. Ne sekiraj se ti zbog Jedne BUDALE! Možda joj bila namera da te prevari, možda su joj trebale za jednu noc! Nznm.. Ne vredi ti nista da se nerviras. Sve najbolje~ Topao Pozdrav iz Novog Sada ☺️
2016 10 28
Ma mesec mi je grozan, pre toga sam na Limundu kupila kremu da prođem jeftinije i stigne mi pokvarena krema, po datumu jeste u roku trajanja ali bre smrdi i promenila je boju... i još me prodavac nazvao lažovom. I sad ovo s čizmama. Pa bre dala sam joj nove čizme, neoštećene, a vraća mi ih izderane. Još je bila neka priča kao uzeće njena komšinica, pa će ih ona popraviti. I sad ih ni komšinica neće. Cela ulica je nosila moje čizme. Ma ja sam kreten
2016 10 28
Izuzetno sam razočarana i u ljude i u ovaj sajt.
2016 10 28
pa iskreno,ako je dosla,probala uzela licno-znaci uverila se da im nista ne fali nema vracanja..mislim da si se sama zeznula...ja ne bih dozvolila da mi vrati pogotovo ako znam sta sam dala,a pri tom je i ona videla sta uzima...znaci nisi je mogla prevariti ...i jos posle nedelju dana hoce da vrati ma vazi-do tad ih je mogla izurnisati...nek ti ovo bude za nauk da ne budes previse fina jer ce to neko sigurno da iskoristi.. pre slanja ispregledaj sve u sitna crevca,neka pitaju sve sto ih zanima-mere,slikaj sto puta ako treba ili licno pogledaj pre nalazenja,ona nek pogleda sta uzima i ako uzme to vise nije tvoj problem- ne radi reklamacije,pogotovo ne posle tako dugo vremena gomilu puta se desi da ima ne stoji ili se nisu dobro premerile pa hoce da vrate,a mi lude da placamo postarine duple,pa kako da ne ...i meni se gomilu puta desilo da mi ne stoji ili ne odgovara pa okacim ovde ili prodam ili zamenim za nesto drugo...neke clanice su se ubezobrazile jako
2016 10 28
Kad sam glupa pa sam tek posle sve skontala... sačekala je da ostavimo utiske, i onda se javila. Jos mene ubila sramota, lupam glavu kad sam ih mogla oštetiti pa stajale u u kutiji... A da je bilo oštećenja pa realno je da bi neka od nas dve videla prilikom predaje, ipak ih je lično preuzela
2016 10 28
Mi smo sto posto odgovorni za sva svoja iskustva. saosecam se sa tobom, sto se tice ljudi u Srbiji, I ja Sam razocarana, iskreno! Zivela Sam 15 god u inostranstvu I vratila se zbog nostalgije, udala se i sad vidim kakvu sam gresku nnapravila! Naravno ne zato sto sam se udala 😊 (Imam divnog muza) Ovo je zemlja dembelija! vecina ljudi su jadni, bedni, losi.. kreten nisi ti si dobra dusa, zvala si neku jadulju da ti udje u kucu, mozda si joj I Skuvala kafu, ponudila sok sto pokazuje kakav si covek. Mogla si gore da prodjes. Valentina draga nemoj se sekirati.. Platila si skolu, od sada moj savet ti je strogo poslovan odnos, Nema vracanja, nisi butik, i kada kupujes kozmetiku trazis vise slika.. Da sve vidis! Ima dobrih clanica na ovom sajtu.. Nastavi svoj rad i zaboravi to lose iskustvo!
2016 10 28
Ovo je samo jedno iskustvo vise za tebe. I sama si shvatila da si nasamarena, ali svaka skola se placa. Razumem da si htela clanici da izadjes u susret, ali to si vec i ucinila-primila si je kod sebe kuci gde je mogla da lepo pregleda cizme i da ih proba. Sto je mnogo vise nego sto bi vecina prodavaca uradila. Ali, reklamacija nakon nedelju dana je vredjanje inteligencije. Lepo kaze Saća88, nastavi dalje, tvoja savest je cista i sve sto si uradila, uradila si iz najbolje namere.
2016 10 28
Žao mi je što si se toliko razočarala i što se tako osećaš....uključila sam se u ovu temu,jer sam i ja svašta ovde preživela i znam kako ti je...mene su u jednoj nedelji tri prevarile,bila sam besna,ljuta,na sebe,na druge.........., a ono što te ne ubije,ojačate o:) Mi žene se mnogo sekiramo i za prošlost(šta je bilo?) i za sadašnjost i šta će biti u budućnosti?, malo smo bre glupe, pusti ove krpice,stavi čizme u razmenu i možda ćeš izbalansirati trošak,a za sledeći put si naučila.
2016 10 28
Verovatno nije prevarant, nego je bezobrazna. Trebale joj cizme i nosila ih,.... pa sad ili se strmoglavila u njima, ili je nesto palo na njih ili ih neko bacao kroz prozor... I onda se dosetila da pokusa da ih ti vrati, pa ako prodje proslo je. A ti si se trebala dosetiti pa odliti pola parfema, kao potrosila si za nedelju dana , koristila ga cela familija i pola komsiluka. :-) Bas me interesuje da li bi onda pristala na povracaj. Covek se uci na greskama, sve je to ljudski!
2016 10 29
E, sto se tice kozmetike, tu budi VEOMA pazljiva i promocurna. Ako ljudi mogu da prodaju lazni med kao pravi, zamisli sta tek sve onda mogu da uvaljuju medju hemikalijama.
2016 10 29
Ovde je najveci problem sto su pravila sajta takva da admin nije naveo koji je rok za reklamaciju i da to treba da bude najvise 48 sati od prijema robe. Vec smo imali problem kad je clanica drugoj vratila jaknu posle 15 dana jer navodno nije bila u mogucnosti ranije da se javi da kaze u kakvom joj je stanju jakna stigla (i da, stigla joj je navodno iscepana, sta vec), aham, kako da ne :D Apelujem na admina da u pravilima navede koji je rok za prijavu reklamacije, jer sam sajt gubi smisao, sta, ispade sad cu ja da narucim nesto od nekog, nosicu tu stvar 7 dana ili 15 pa cu da izmislim kako mi je poslala losu stvar sa ostecenjima i cu da trazim povracaj novca. Potpuno apsurdno. :@
2016 11 01
Ma užas. Narode ja odustajem od Internet kupovine. Bre kupim novu stvar sa matičnog sajta pa se, da izvinete, zajebem. A kamoli od osobe kojoj je u cilju da proda, menja, šta već... Sad me jedna jurila za razmenu, ja bila na odmoru nedelju dana svaki dan mi pisala. Dođem kući i hajde da se dogovorimo oko slanja, ona odustala... daj bre odlučite se, odrastite malo.
2016 11 02