Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

NEREALNI PRODAVCI ?

Mnogo vremena trosim na ovom sajtu, cisto iz dosade... Ali svaki put se iznerviram :( U poslednje vreme sam se bacila u potraznju kozmetike i ne mogu vam opisati koliko sam se razocarala.. Neke devojke prodaju korektore, koje svaka fejsbuk stranica prodaje za 500din, a one stave cenu tipa 600din ili 500 ali da su koriscene i sl. Postavljaju garderobu koja kod kineza kosta duplo jeftinije. Da li je to bezobrazluk ili ? Volela bih da mogu da se pisu komentari ispod postavljenih predmeta, jer mi je glupo da se javim nekome i da mu kazem da istu tu stvar mogu da nadju novu i jeftiniju.... Da li i vas ovo nervira ? :((((
2016 10 31
To nije stvar za nerviranje, cene su nadrealne precenjene a ko hoce I ne zna neka kupuje, naravno svaka cast prodavcima u manjini koji su ok I realni, ali jako je tesko kupiti po pravoj second hand ceni ovde na sajtu
2016 10 31
> marnik: > To nije stvar za nerviranje, cene su nadrealne precenjene a ko hoce I ne zna neka kupuje, naravno svaka cast prodavcima u manjini koji su ok I realni, ali jako je tesko kupiti po pravoj second hand ceni ovde na sajtu Ali ja sam u soku stvarno na sta sam sve naletela, jasno je meni da oni zele da preprodaju i zarade neki dinar. Ali stave neki besni opis, cure se zalete za to i plate 1500 nesto sto sam ja platila 500 din.
2016 10 31
Ne zalete se bas svi, nije ni cudo sto se kuka kako je prodaja stala 😂, ali ako je dosta precenjeno to generalno odbija clanice od kupovine, I u second hand shopovima moze se lepih a I jeftinih stvari naci minus ptt minus trosenje vremena u posti. Ali ipak ima zaista divnih clanica pa I preprodavaca koji su sjajni
2016 10 31
> marnik: > Ne zalete se bas svi, nije ni cudo sto se kuka kako je prodaja stala 😂, ali ako je dosta precenjeno to generalno odbija clanice od kupovine, I u second hand shopovima moze se lepih a I jeftinih stvari naci minus ptt minus trosenje vremena u posti. Ali ipak ima zaista divnih clanica pa I preprodavaca koji su sjajni Nadam se, prosto mi bude zao kad vidim da su devojke stavile to u omiljeno... A sto se tice second hand prodavnica, uvek iz zaobilazim, ne znam ni sama zasto. Ipak volim vise ovakva mesta jer je zivlje, mogu da upoznam nekoga, procaskam sa nekimee : - D
2016 10 31
Nije stvar za nerviranje, meni za marku i kvalitet nikad nije zao da dam, ali samo pogledaj u gradu koliko butika prodaju stvari po petoduplo vecoj ceni od nabavne (stvari Turska, Kina itd.) Mada to je pravi prodavca, ako neko hoce.da kupi neka kupi, sto je dobro postoji tema precenjeno gde se ostavljaju linkovi takvih predmeta cisto da se kupcima skrene paznja.
2016 10 31
Nisam znala da postoji takva tema, je l mozes da mi posaljes link ? : - )
2016 10 31
Ja sam neizleciva kupoholicarka nema mesta koja ne obilazim od kineza do Delta cityja preko svih mogucih parfimerija i kozmetike,potpuno se slazem sa tobom sto se svega tice,ponekad prosto ne mogu da verujem kad vidim neke cene,a najvise kineskih stvari letos sam se nakupovala kod njih majica po 250dinara a onda takve vidim ovde za 500 :) duplo :) a tek stvari iz New Yorkera neke kad snimim bukvalno skuplje nego u Delti :) Nedavno bas gledam Amisu torbicu koju sam ja u New Yorkeru kupila na snizenju za 1000 din devojka je prodaje za 2800 :) ni manje ni vise :) ja je poslala poruku rekoh takva torba je bila na rasprodaji za 1000din ona kaze kao ona nije kupila na rasprodaji i platila je 4000 :) pa nisu ni oni ludi da stave popust sa 4000 na 1000 :) naravno torba je inace bila mozda 2000 maximum,tako da sta reci :) trenerke koje se ovde vode kao originali tipa adidas nike kod kineza prodaje lik takve turske znaci nisu original i nove su 2000! Za original ok ali opet ako je polovna ne?moze biti 2000 jer je toliko nova nije mi tesko otici i tamo kupiti i probati. Tako da mene niko ne moze da predje samo se slatko nasmejem i pomislim nek mu bude :)
2016 11 01
Jaoo a ne mogu da nadjem trenerka jedne, umrla sam od smehaa 😂 Ja ih u emax-u kupila za 450 a ona prodaje za 2800, sto je jos gore ima onih "omiljeno" A posto je iz Nisa kao i ja , ocigledno ih je ona kupila za iste pare kao ja
2016 11 01
.
2016 11 01
Ima dosta skupih stvari ovde ali vidim da se to baš dobro proda,možda neko ne pita za cenu kad mu se nešto baš svidi.
2016 11 01
Pretpostavljam da je tako :)
2016 11 01
> Marylin: > E da to kazem ima toga, drugarica i ja smo dugo gledali neku letnju jaknicu u ny , bila je 6000.. onako kratka, cipkani rukavi..itd,. I meni majka krenula nju da kupi, ja reko nemoj, posto mi se tad svidjao i jedan sako koji je bio povoljniji. Posle mesec dana, bio je 1600 i jedan xs je ostao koji je moja drugarica kupila 😈
2016 11 01
Meni je u neku ruku najjace ono kad na pr. prodaju za 3500, sa etiketom i na etiketi pise 3500. Sto znaci ako neko plati postarinu i kupi predmet, dace 3700, 3750.. vise nego sto kosta u prodavnici.
2016 11 01
Kažem vam, svašta sam se nagledala. Definitivno je najbolje da naprave mogućnost komentara ispod stvari. Jer mi je neprijatno da se javim nekome i pametujem, ali i nervira me kada vidim bezobrazluk
2016 11 01
1 2