Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Znate šta sam shvatila?

Više volim da gledam omiljene stvari ovde na sajtu, nego da ih kupim. 90% slučajeva mi stigne stvar koja samo liči na ono sa slike. Kaže original trenerka nošena samo dva puta, ma sestro moje trenerke tako izgledaju nakon 2 godine nošenja... Sve je to slikano iz najboljeg ugla, neke mane se prećute, i tako... Zaista više ne vredi.
2016 11 02
Ja iskreno moram da se ne složim. Koliko ovde kupujem i prodajem do sada mi se desilo možda par puta samo da stvar nije ispunila moja očekivanja. Sve ostalo je bilo ili lepše i bolje uživo ili baš onako kako je stajalo u opisu! Možda sam samo imala sreće, ali to je živa istina! :)
2016 11 02
Meni se samo jednom desilo da mi je stigao predemt koji nije imao veze sa opisom i uredno sam ga vratila članici. Sa ostalim kupovinama sam uvek bila prezadovoljna. A što se tiče fensi slika, uglova i senki, to je apsolutno tačno, ali ne vidim šta je problem jer valjda bi svako trebao da zna da je to klasična fora, čisto šminkanje mada meni ne smeta, takve slike ulepšavaju sajt. Naravno nikad se ne bih upecala na to da kupim neki predmet zato što je slika fantastična, uvek znam šta tražim i nije me sramota da zamolim za dodatne slike, dimenzije, da postavim 1000 pitanja itd. S druge strane, ima devojaka koje samo bace predemt na krevet ili okače na ofinger i to izgleda kao neka bezoblična masa i ne znam kako neko može da proceni da li mu se sviđa ili ne, ako ne vidi ni šta je to, još slika polumutna, pa takve predmete treba brisati sa sajta.
2016 11 02
Maja je potpuno u pravu sto se tice slika koje stavljamo, pa naravno da se vecina trudimo da postavimo slike koje pokazuju predmet u sto boljem izdanju i lepse je videti takve stvari nego izguzvane i bezoblicne a ima i takvih def. :) ali ja sam recimo uvek spremna da posaljem i dodatne slike, spojeve, savove, etikete i ostalo sto se mozda ne vidi prvobitno , pa cak i dimenzije...zato mi je ponekad i zao sto stvari dajem po relativno niskim cenama a znam da su bez greske i da su kostale duplo ali to je to :) ..ali ovde nisam nikad ni kupila nesto a da mi nije odgovaralo
2016 11 02
Sto se mene tice isto se ne slazem. 🙂 Meni samo 2 puta, za 5 godina koliko sam ove, nije stigla stvar onako kako je opisana i to je bilo od clanica koje su imale preko 30/40 pozitivnih utisaka. Sve ostale saradnje su bile besprekorne, a bilo ih je poprilicno mnogo...😊
2016 11 02
Baš tako, pinakolada, kao što i ja tražim dodatne slike i dimenzije, uvek sam spremna da to isto pružim potencijalnom kupcu. I meni je nekad žao kad vidim svoje cene, ali ipak mi je cilj da što pre rasprodam odeću, jer više ne znam gde ću da suvišnim stvarima, a i dalje ne prestajem da kupujem nove krpice i obuću i svaki put kažem sebi "e još ovo i dosta za ovu sezonu" :D Juče sam sređivala orman i verujete našla sam bar 10 nekih gluposti na kojima i dalje stoji etiketa, a kad će da dođu na red za nošenje ne znam :s
2016 11 02
Juce mi je stigao paket od clanice sa 200+ utisaka, sjaju je istekao rok pre godinu i po. Eto.
2016 11 02
Ako si razočarana vrati joj sjaj, a ona tebi pare.
2016 11 02
> Marylin: > Ja sam kupila par stvarcica i ugl.bila zadovoljna ali cesce mi velicina nije odgovarala. Sto se razmena tice tu je bilo svasta neki predmeti krs bas teski za bacanje ali zamazu oci i posaljj poklon i onda kao da te ucutkaju. Moram da se pohvalim kako sam bila pre par dana pametna :) clanica pita za razmenu stvari na slikama bas lepe ali vidim ima 6 utisaka i kazem joj da ispod 10 utisaka trazim da clanice meni prve posalju pa kad stigne ako je sve ok saljem ja. I stize meni paket jedna dzemper nije ni poslat a ono sto je stiglo je za bacanje :) isprana trenerka rasivena i sa flekama i isprana crna majica kao krpa. Lepo ja to spakujem i posaljem odmah nazad. Juce mi stize kao vraceni paket postarina 500din znaci nije ga preuzela jer i sama zna da joj ne trebaju te stvari i da su za bacanje. mudra si :D
2016 11 02
> MajaSchatz: > Ako si razočarana vrati joj sjaj, a ona tebi pare. Ja bih ali naravno da mi se članica ne javlja.
2016 11 02
Pa sto se tice dimenzija tu svakako moze da se pogresi kod kupovine jer kod jednog proizvodjaca mozda M nije bas isti kao kod drugog, desava se, dobra stvar je da se izmeris sama i da se izmeri clanica takodje, obim ruke, struka ,grudi pa ako moze ona da obuce mogu recimo i ja :) a kozmetika iskljucivo sa deklaracijom, kako drugacije..
2016 11 02
Sačekaj još malo, ako ne odgovori ostavi joj negativan utisak. Znam da ti ništa u životu ne znači taj negativan, ali bar joj daješ do znanja da ne može da te pravi niko budalom. Sledeći put obrati pažnju, nisam ni ja besomučno kupovala na krpicama, saradnje koje sam imala do sad su bile super, ali sam prilikom svake kupovine postavila milion pitanja. Nije to stvar nepoverenja niti mislim da time bilo koga ponižavam, to je jednostavno neko normalno pravilo prilikom on line kupovine :)
2016 11 02
Alegra777 plus mi je poslala ulje na kom naravno nije naznacen rok.
2016 11 02
Alegra777?!? Evo sad sam iskreno u šoku! Sarađivala sam sa njom i moram da kažem da mi je to bila jedna od najlepših saradnji ovde! Ali, fotografija je tu, tako da nema laži, nema prevare-rok je definitivno istekao....ne verujem da ti se neće javiti, moguće je da samo nije videla poruku, ali sam sigurna da ćete uspeti da izgladite situaciju!
2016 11 02
> lokibg: > Alegra777?!? Evo sad sam iskreno u šoku! Sarađivala sam sa njom i moram da kažem da mi je to bila jedna od najlepših saradnji ovde! > Ali, fotografija je tu, tako da nema laži, nema prevare-rok je definitivno istekao....ne verujem da ti se neće javiti, moguće je da samo nije videla poruku, ali sam sigurna da ćete uspeti da izgladite situaciju! Hvala na ohrabrenju, nadam se i ja :) stvarno je bezveze... narode pa što uvaljujemo drugima ono što ni sami ne bi koristili... nije mi stvarno jasno, majke mi ja ne bih mogla noćima da spavam.
2016 11 02
1 2