Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

MARIJANA SPASIC????

Da li neko zna ko je doticna?
2016 11 03
pre 1 sati Ne volim da ostavljam I dajem lose komentare ali jako sam razocarana saradnjom sa ovom clanicom.Kombinezon koji sam nazalost kupila nije ni priblizno isti kao na slici.Nema vidljivih ostecenja ali boje su mu totalno izbledele,star je I ogroman,bar za 3 broj mi je veci.Totalno druga stvar od one na slici.
2016 11 03
Ovo je negativna ocena koju sam dobila od clanice Sofija88
2016 11 03
pre 2 dana, 16:49 Sofija88 Super.Hvala Vam.pozdrav pre 2 dana, 19:02 Ovo je negativna ocena koju sam dobila od clanice Sofija88: pre 1 sati Ne volim da ostavljam I dajem lose komentare ali jako sam razocarana saradnjom sa ovom clanicom.Kombinezon koji sam nazalost kupila nije ni priblizno isti kao na slici.Nema vidljivih ostecenja ali boje su mu totalno izbledele,star je I ogroman,bar za 3 broj mi je veci.Totalno druga stvar od one na slici. Tamarita22 ? pre 1 sati Tamarita22 Ovo ide administratoru... pre 1 sati Sofija88 Pa jel lazem?Slikacu kombinezon koji si poslala I uporedo cu da stavim I tvoju sliku istog pa nek clanice vide da li sam nesto lose rekla il samo istinu.A I tu istinu sam rekla u blazoj formi.Kombinezon je totalna katastrofa pre 1 sati Tamarita22 Ja ne znam sta je sa Vama? Prodajem stvari sa koje su slikane i od tog momenta vise nisu nosene. Juce ste se registrovali....pitam se samo da li ste od onih koji su vec bili blokirani...? Vasi podaci idu u etar... Slikajte... Ja slike cuvam na kompjuteru tako da ne mozete da podmecete...druga prica...pitam se koja je Vasa... pre 1 sati Sofija88 Ma slusaj bre ti.Prodala si mi totalno odvratan kombinezon koji nema veze sa onim na slici I ti to znas.Prvo ogrooman je,nekvalitetan I sigurno si ga kupila u second hend-u za 100,200 dinara I na ovom forumu bi da se bogatis za sitne pare.Jadno.A kad vec pitas ovo je moja prva I zadnja kupovina na forumu jer od sad stvari kupujem iskljucivo u buticima.Imala sam par kupovina ovih dana al s tobom sam se presla I u to ime,da mi se takve stvari ne bi ponavljale, Mene vise ne interesuje da ovde kupujem.A ako nastavis da budes bezobrazna zaista cu da postavim slike koje Jasno svedoce onome sto sam rekla. pre 1 sati Tamarita22 Molim Vas, postavite! pre 19 minuta Sofija88 Ajde molim te obrisi onaj razgovor sa molim licnim podacima.Ovo je zaista sramno.Obrisi molim te Iz utiska I ja cu da obrisem moju negativni utisak na ovom profilu.Evo sad te molim da to uradis
2016 11 03
EKSPODIRACU!
2016 11 03
Tamarita22 Sofija88 Obrisala sam negativni utisak sa tvog profila ajde sad I ti obrisi svoj jer je Tu izlozena moja adresa I moji licni prodaci.Ajde molim te obrisi taj razgovor I od mene neces vise cuti ni rec. pre 44 minuta Tamarita22 Kako administrator sajta kaze, tako ce biti. Svu prepisku sam prosledila. Ne mozete da uzrujavate ljude kako Vam se cefne. Pozdrav! pre 32 minuta Sofija88 Prijavicu te administratoru ako ne obrises Iz utiska onaj razgovor sto si postavila.Jer Briga me I za negativni il pozitivan utisak I onako ovaj sajt vise necu da posecujem.Obrisi jer nemas pravo da moje licne podatke tako postavljas na pregled svima. pre 32 minuta Tamarita22 Prijavite! Tu su i moji podaci. Ja se štrecam sto su na oku svima... Nemam rasta. Toliko... pre 12 minuta Tamarita22 Ovo je poruka koju sam dobila na mobilni> Ti nisi svesna koliko ja mogu da budem luda.Doci cu ti u Kovin I moj ce te decko zajedno sa mnom da te saceka ispred Jna 7/21 I plaices mi ovu bruku koju si mi napravila. Ne znas me.Ne znas me.Obrisi moje licne podatke i goni se za sva vremena djubre debelo.Ako ne obrises zazalices ovakvo ponasanje
2016 11 03
Whaaat... :o Znaci ovaj sajt ce otici u nepovrat...
2016 11 04
Sto vise ne screenshotujete ove chatove, ne znam ko ima zivaca da ovo cita.
2016 11 04
.
2016 11 04
Činjenica je da nisi smela da objaviš javno njene podatke. Ovo oko kombinezona je klasična priča, ti joj prodala, njoj se ne sviđa i tako, trebale ste na mirniji način da rešite.
2016 11 04
"pre 2 dana, 16:49 Sofija88 Super.Hvala Vam.pozdrav pre 2 dana, 19:02 Tamarita22 ? pre 1 sati Tamarita22 Ovo ide administratoru..." E ja ovde ne razumem šta se desilo?
2016 11 04
Juce sam bila sablaznjena... Ne razumem tu politiku sa iznosenjem podataka? I moji podaci su u ovoj gomili budalastina.... Clanica mi je dodelila negativnu ocenu, nakon cega sam joj prosledila znak pitanja i kazala da cu proslediti administratoru istu. Clanica mi se nije javila porukom kada je preuzela paket, nije trazila povracaj novca vec me je ocenila negativno. Pritom od tih ispranih boja ni jedna slika da iskoci... Jako sam se nasekirala jer negativnu nisam zasluzila. Neka administrator obrise temu, jer ja ne mogu- pokusala sam. Za iznosenje podataka nisam znala. Uslikacu nasu prepisku i postaviti. Ovo je nedopustivo!
2016 11 04
Podaci smeju biti javno objavljeni kada je u pitanju prevara, ovako ne, možeš editovati komentar i staviti zvezdice umesto podataka ili obrisati taj deo... Tehnički te ima pravo čak i tužiti za ovakvu objavu podataka, ali sa druge strane i ti nju možeš tužiti za pretnje.
2016 11 04
HVALA
2016 11 04
pocinjem da mislim da sam ja jedina budala koja prima reklamacije kod mene je uvek vazilo pravilo da je kupac uvek u pravu evo na primer juce sam poslala devojci pet tunike danas se javlja da su joj sve pet male kad sam je pitala koju velicinu nosi dobila sam odgovor L e pa super a kupila kod mene sve u velicini XS razlog kupovine svidlele mi se stvari mislila sam da cu moci da obucem :D pitala me da vrati bez problema sam pristala ako je ona voljna da placa postarine meni apsolutno ne smeta da mi vrati moje stvari verovatno da nisam pristala da vrati bile bi mi stvari osetecenje pocepane i ko zna cega bi se jos setila ovako dogovor uz dve recenice i mirna glava
2016 11 05
1 2