Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kakav je ovo novi trend rezervisanja na sajtu?

Jedan dan se jave da zele nesto, zatim 2 dana se ceka da jave podatke, onda kroz par dana jave da im odgovara da uplate unapred, zatim se ceka ta uplata danima i razvuce se prodaja na 10 dana a da nisu ni pitale za rezervaciju vec su je same odradile svojim novim fazonom "Cekaj me, ja sigurno necu odgovoriti" :D
2016 11 04
Haha :D Tako i mene, zavlacenje...
2016 11 04
ma i kad pitaju za rezevaciju i popustis i das rez,evo njih 5 se vise nikad nije javilo,kako si napisala "Cekaj me, ja sigurno necu odgovoriti" x-) x-) x-)
2016 11 04
E ja upravo iz tog razloga rezervacije vise ne radim. Nemam vise zivaca iskreno :D Clanicama sa kojima sam saradjivala izadjem u susret ali mogu reci da su me dve prilicno razocarale, rezervisale i potom isparile bez reci i ikakve poruke :/ A najjace mi je kada traze licno preuzimanje ali tamo sledece nedelje pa kad dodje i taj dan onda odlazu za sledecu nedelju i tako u krug.. naravno na kraju od licnog preuzimanja ne bude nista.
2016 11 04
Meni se desavalo da pitaju jel moze rezervacija do tog i tog datuma, pa kad kazem da ne radim, onda krenu sa pitanjima o predmetu koje razvuku po tri, cetiri dana, i vise, javim samo da je prodati i onda se jos naljute, a lepo kazem da rezervacije ne radim. Ja prva kad kupujem javim se da salju odmah ili sutra. Mnogo je smesno kad pokusavaju da razvlace sa pitanjima tipa jesu svi konci na mestu... :D
2016 11 04
Ja radim rezervacije ako se konkretno dogovorimo oko krajnjeg roka, imala sam par takvih saradnji i to mi je sasvim ok. Poštujem i ako članica javi da je ipak odustala od kupovine. Definitivno su najgore one koje samo nestanu, uglavnom u sred dogovaranja. Osnovna je kultura da se zahvali i kaže da je ipak odustala pa neću je pojesti :) Iako je tih nevaspitanih najviše ipak i dalje izlazim u susret svakome kada je rezervacija u pitanju.
2016 11 04
Iskreno,vise bih volela da me pitaju moze li rezervacija i na mesec dana nego da razvlacimo konverzaciju danima :D I obicno znam ishod na kraju,ipak ce da razmisle,javice u svakom slucaju ali malo sutra..bukvalno :D
2016 11 04
Ma nije to vredno nerviranja, kulturno odgovoriš pa šta bude :)
2016 11 04
Pa da , izgleda smesno kao da mi ne mozemo da provalimo da samo razvlace vreme do kupovine do koje mozda i ne dodje :) a u stvari nije posteno..dala bih rezervaciju max 4,5 dana ali svakako ne vise..pa ako neko stvarno zeli da kupi valjda ce se snaci, mislim da bih i sama bila nestrpljiva da dobijem stvari koje mi se svidjaju :)
2016 11 04
> PINAKOLADA: > Pa da , izgleda smesno kao da mi ne mozemo da provalimo da samo razvlace vreme do kupovine do koje mozda i ne dodje :) a u stvari nije posteno..dala bih rezervaciju max 4,5 dana ali svakako ne vise..pa ako neko stvarno zeli da kupi valjda ce se snaci, mislim da bih i sama bila nestrpljiva da dobijem stvari koje mi se svidjaju :) Slazem se, ja kad se zalepim za nesto nema sile da se ne snadjem u najkracem roku :) :D
2016 11 04
Strašno... Ja tako rezervisem prvo na nedelju dana, onda mi traže da produžim još, kao sigurni su kupci, pa još, pa još... i tako dodje do mesec dana. Kada sam glupa, pa mi je sve žao i razumem kada neko nema pare. Ali ja kada nemam pare, onda neću ni da rezervisem, ako znam da neću imati novca ni za nedelju dana. Sa neba da padne neće. Oooooo samo neko nerviranje na ovom sajtu. :s
2016 11 04
A zasto to rade??? Iskreno ne razumem. Meni je jedna clanica trazila podatke i pitala za snizenje kao kupice vise komada garderobe. Snizim joj bas dosta sve upola cene. I ona se vise ne javi, ne razumem zbog cega... Sve zajedno izlazi 3400. Snizila sam da bude sve zajedno na 2000. I vise se nije javila. Nije mi jasno, da li joj je puno... Bas je zelela da kupi. Da li moze neko da objasni zasto to rade, ako nemam novca necu da dosadjujem nekome a vec znam da necu kupiti. Jedino ako sam pri parama onda kupujem, ovako mi glupo da smaram nekoga a vec znam unapred da necu kupiti.
2016 11 04
I mene zavlace sa rezervacijama drzala sam jednu stvar jako dugo sigurnom kupcu a mogla sam je do tad sto puta prodati,siguran kupac je kad je proslo odredjeno vreme odustao od kupovine,a i sa ovim pitanjima isto zavlace tako da ni ja vise ne radim rezervacije,moze danas za sutra i to je to,ne ja ve se sutra prodacu nekom drugom.
2016 11 05
Ni ja ne radim produžetak rezervacije jer je to zavlačenje, jedino konkretno nedelju dana, dve ili kako se već dogovorimo. A što se tiče tih popusta na kupovinu više stvari, abnormalnog sniženja cena itd sve to praktikujem, ali se i meni pored toga dešava da članica samo nestane... Ali šta da se radi :D
2016 11 05
Nije poenta samo da li bi prodala ili ne dok se doticna ne javi, vec mi to nepostovanje izuzetno smeta. U momentu se iznerviram ,pa se posel mislim ma nosi se ..ko si ti da se ja zbog tebe takve nerviram. Jer svima nam je vec jasno da je takvih clanica sve vise. Tako da posle par razmenjenih poruka i duzeg ne javljanja clanice, ako posalje ponovo poruku posle duzeg vremena...uopste ne odgovaram. Nema me.Kao sto ni nje nije bilo. Niko se ovde nije obogatio, kad bi racunala mislim da sam tu negde pola=pola. Jer koliko sam prodala, toliko sam i kupila na sajtu.
2016 11 05
1 2