Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Vise mi je dosadilo :-(((()

Da li se vama desava, da vas neka clanica pita za razmenu, i onda vi izaberete jedan predmet, nije za razmenu, drugi takodjer nije za razmenu, treci isto... pa cemu onda upit za razmenu, ako nista nije za razmenu????? I onda na kraju se ucute i uopste ne odgovaraju na poruke!!!!????
2016 11 09
da konstantno ili još gore dogovorimo se sve a onda kad treba da razmenimo podatke ja svoje ostavim a odgovora ni od kuda
2016 11 09
Paa da desava se i to veoma cesto. Zato sam ja jasno naglasila na mom profilu 90% stvari za zamenu. Ali onda se ljute kada odaberu bas u tih 10% koji nisu za zamenu. :-D al sta ces
2016 11 09
Ja nemam problema kad je prodaja u pitanju,stvarno su mi sve saradnje bile i vise nego savrsene.Ali,kad su razmene u pitanju,uvek neki problem sa clanicama.Ja razmene retko kad radim,al eto izadjem u susret kad me neka od clanica pita za istu.I uvek neki problem,rekla sam to da ne radim i kraj.nemam zivce za gubljenje bez potrebe.
2016 11 10
Ja sam davn0 nasla za razmenu k0d tebe belu bluzu, Damirtea, ali se tebi svide0 bas n0v predmet k0d mene za k0ji je pisal0 da nije za razmenu, pa se nikad vise nisi 0glasila, nestala si, a desava se i sa vecin0m clanica da im smeta st0 nek0 nestane, a same ist0 rade. Cini mi se i Malena035 da je zelela razmenu u temi i nikak0 se nism0 m0gli d0g0v0riti, da bi nestala na kraju, ak0 nisam permut0vala, ali sam sigurna da nisam- znaci- ne radite drugima st0 vama smeta. Vazi za sve clanice, bez ikakve ljutnje ;)
2016 11 10
Ha ha ha :') Jecaikaja, upravu si! Vecina clanica se ovde zali na sve i svasta a isto to rade.
2016 11 10
Jacaikaja ja se ne secam da smo se ja i ti nesto dogovarale, jer ne vidim nista u tvojim predmetima sta bi meni odgovaralo! White Angel ja se ne zalim, ha samo delim iskustvo svoje i zanimaju me mišljenja ;-)
2016 11 10
Naravn0 da ne vidis, jer je bil0 0davn0 i sad nema t0ga na pr0filu, nije bil0 juce. Svi se zale, a ne vide sta rade 0ni drugima. Ja se naravn0, ne ljutim, 0vde je n0rmalna p0java da se nestane u sred d0g0v0ra ili ne p0javis za licn0 preuzimanje ili ne preuzmes paket- cak i kad je razmena u pitanju. Svaka cast clanicama k0je su svesne sebe prv0, pa 0nda i drugih, jer svi mi gresim0- gresiti je ljudski, ali se ne treba ljutiti na druge, a raditi nek0me ist0. Sam0 t0lik0 0d mene, jer vidjam cest0 slicne teme 8-)
2016 11 10
> jacaikaja: > Naravn0 da ne vidis, jer je bil0 0davn0 i sad nema t0ga na pr0filu, nije bil0 juce. Svi se zale, a ne vide sta rade 0ni drugima. Ja se naravn0, ne ljutim, 0vde je n0rmalna p0java da se nestane u sred d0g0v0ra ili ne p0javis za licn0 preuzimanje ili ne preuzmes paket- cak i kad je razmena u pitanju. Svaka cast clanicama k0je su svesne sebe prv0, pa 0nda i drugih, jer svi mi gresim0- gresiti je ljudski, ali se ne treba ljutiti na druge, a raditi nek0me ist0. Sam0 t0lik0 0d mene, jer vidjam cest0 slicne teme 8-) U pravu si jacaikaja. Bez ljutnje ali: Isti slučaj sa damirtea...javila se, videla valjda kod mene u omiljenim neku njenu košuljicu, kontakirala me prva i pitala za zamenu.... Postavila linkove nekoliko mojih predmeta i ISPARILA..... Mislim da mogu naći prepisku (makar vraćala računar na pre godinu dana).....
2016 11 10
Ma, m0gu i ja da nadjem vecinu sv0jih, ali me mrzi. Inace, t0 je svak0dnevna p0java. Pre neki dan je 0pet jedna clanica trazila razmene u temi i ja nadjem nest0 usput i naravn0- nista nije nasla, a ne znam kak0 je 0dgledala ce0 pr0fil za par minuta i p0slala 0dg0v0r. Ja par strana studiram, gledam i svih 15 ili 20 ak0 su pitali za razmenu, da ne bih nest0 pr0pustila, pa se vratim nazad, jer uvek nest0 ne vidite na prvu l0ptu. Druga clanica je trazila kup0vinu za mal0 n0vca, vise k0mada, ubise se par nas saljuci j0j i nik0m nista, ne 0dg0varaju j0j ni predmeti k0je je stavila u 0miljene..nebul0za..i tak0 svaki dan..Iskren0, 0daz0vem se na razmenu nekad, cak i ak0 mi nije bas p0treban slican predmet i nece me sigurn0 navuci da ga kupim, reklamirajuci se p0 principu 'trazim razmenu' x-)
2016 11 10
> emushka: > > jacaikaja: > > Naravn0 da ne vidis, jer je bil0 0davn0 i sad nema t0ga na pr0filu, nije bil0 juce. Svi se zale, a ne vide sta rade 0ni drugima. Ja se naravn0, ne ljutim, 0vde je n0rmalna p0java da se nestane u sred d0g0v0ra ili ne p0javis za licn0 preuzimanje ili ne preuzmes paket- cak i kad je razmena u pitanju. Svaka cast clanicama k0je su svesne sebe prv0, pa 0nda i drugih, jer svi mi gresim0- gresiti je ljudski, ali se ne treba ljutiti na druge, a raditi nek0me ist0. Sam0 t0lik0 0d mene, jer vidjam cest0 slicne teme 8-) > U pravu si jacaikaja. Bez ljutnje ali: > Isti slučaj sa damirtea...javila se, videla valjda kod mene u omiljenim neku njenu košuljicu, kontakirala me prva i pitala za zamenu.... > Postavila linkove nekoliko mojih predmeta i ISPARILA..... > Mislim da mogu naći prepisku (makar vraćala računar na pre godinu dana)..... Da te podsjetim ti si pitala prva za belu kosuljicu za razmenu, ja sam nasla par stvari oa jednu od njih, ti si gospodjo isparila ne ja:-)
2016 11 10
> jacaikaja: > Naravn0 da ne vidis, jer je bil0 0davn0 i sad nema t0ga na pr0filu, nije bil0 juce. Svi se zale, a ne vide sta rade 0ni drugima. Ja se naravn0, ne ljutim, 0vde je n0rmalna p0java da se nestane u sred d0g0v0ra ili ne p0javis za licn0 preuzimanje ili ne preuzmes paket- cak i kad je razmena u pitanju. Svaka cast clanicama k0je su svesne sebe prv0, pa 0nda i drugih, jer svi mi gresim0- gresiti je ljudski, ali se ne treba ljutiti na druge, a raditi nek0me ist0. Sam0 t0lik0 0d mene, jer vidjam cest0 slicne teme 8-) Izvini ali ja ne nosim s velicine kao prvo, nitko mi Decije stvari trebaju tako da sam sigurna da nista kod tebe nisam nasla, a ja se ne zalim, nego samo delim svoje iskustvo :-*
2016 11 10
> emushka: > > jacaikaja: > > Naravn0 da ne vidis, jer je bil0 0davn0 i sad nema t0ga na pr0filu, nije bil0 juce. Svi se zale, a ne vide sta rade 0ni drugima. Ja se naravn0, ne ljutim, 0vde je n0rmalna p0java da se nestane u sred d0g0v0ra ili ne p0javis za licn0 preuzimanje ili ne preuzmes paket- cak i kad je razmena u pitanju. Svaka cast clanicama k0je su svesne sebe prv0, pa 0nda i drugih, jer svi mi gresim0- gresiti je ljudski, ali se ne treba ljutiti na druge, a raditi nek0me ist0. Sam0 t0lik0 0d mene, jer vidjam cest0 slicne teme 8-) > U pravu si jacaikaja. Bez ljutnje ali: > Isti slučaj sa damirtea...javila se, videla valjda kod mene u omiljenim neku njenu košuljicu, kontakirala me prva i pitala za zamenu.... > Postavila linkove nekoliko mojih predmeta i ISPARILA..... > Mislim da mogu naći prepisku (makar vraćala računar na pre godinu dana)..... Ja isparila? Da nasla sam par stvari kod tebe, pa jednu od tih stvari da uzmem, ti si isparila nisi mi ni odgovorila, a da te podsetim da si pristala na razmenu!!
2016 11 10
I ne trtljaj više, jer su sve poruke nadjene. U laži su kratke noge....
2016 11 10
Damirtea, nisam nigde spomenula tvoje ime vec sam rekla ''vecina clanica''.. e sad nisam kriva ko se tu sam pronadje ;)
2016 11 10
1 2