Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Vise mi je dosadilo :-(((()

A i ako nešto pokušavaš da polemišeš na forumu, barem to radi dostojanstveno.... I NE LAŽI!!!!!
2016 11 10
Ja se izvanjavam što sam sve ovo iznela. Ali zaista ne mogu više da gledam optužbe i prepucavanja bez ikakvog osnova. Tebe sam slučajno primetila pa skoro baš u svakoj temi gde je neka rasprava. Toliko si pisala i raspisivala se da si čak i pozaboravljala sa kime i oko čega.... o temama da i ne govorim... Nije moj način da ovako uskačem u temu ali mislim da je bilo vreme da ti kažem koliko si dosadna.
2016 11 10
Dobro i ko je ispario? Ti ili ja? Ovde izgleda pojedine clanice jedva čekaju da nekoga osuđuju, i da se svadjaju, a ne pogledaju sebe prvo, ja sam samo htela da razmenim iskustva sa ovom temom, ne da vitlam ko ne je ispalio koga sam ispalila i tako, i ne radi se uopste o tome ko je koga ispalio nego jednostavno, zašto se šalje upit za razmenu, i posle se nadjete kao uvrede ne ako slučajno izaberem neki predmet koji nije za razmenu, ili je prodata navodno a on i dalje u prodaji??? O tome se radi!
2016 11 10
Da priznajem htela sam te stvari, i svidele mi se ali ti si na kraju isparila jel tako vise mi nisi odgovarala na poruke?? I bas si dosadna, pisati cu sta god hocu i koliko god hoću, ako hoces citat ako ne ciaooo ;-)
2016 11 10
> emushka: > A i ako nešto pokušavaš da polemišeš na forumu, barem to radi dostojanstveno.... I NE LAŽI!!!!! Da i htela sam jednu od te dve stvari, za koje mi nikada nisi odgovorila na poruke, iako je koga ispalio????
2016 11 10
> damirtea: > Dobro i ko je ispario? Ti ili ja? Ovde izgleda pojedine clanice jedva čekaju da nekoga osuđuju, i da se svadjaju, a ne pogledaju sebe prvo, ja sam samo htela da razmenim iskustva sa ovom temom, ne da vitlam ko ne je ispalio koga sam ispalila i tako, i ne radi se uopste o tome ko je koga ispalio nego jednostavno, zašto se šalje upit za razmenu, i posle se nadjete kao uvrede ne ako slučajno izaberem neki predmet koji nije za razmenu, ili je prodata navodno a on i dalje u prodaji??? O tome se radi! pa devojko,prva si pocela da osudjujes!I sta imas da saljes upite za razmenu onima kojima pise na profilu da ih ne rade,svasta.A u emushkinim porukama se jasno vidi da svesno ides na takve naloge.
2016 11 10
Da li je to nesto lose? Što sam poslala upit? Ona je prihvatila razmenu, mogla je odmah reci da ne zeli? Ja ne vidim nista lose u tome ako sam joj poslala upit?
2016 11 10
Ja sam je pitala, ona je pristala, izabrala sam neke predmete, i onda je nestala eto to je bilo, vise posle nisam ni htela da dosadjujem!
2016 11 10
lose je ako svesno napadas bas naloge koji imaju opis da NE RADE razmene.Izmedju ostalih ovde,i meni si slala vise puta.Samo sto ja nisam emushka,ja takve o'ladim odmah.
2016 11 10
Pa nije trebala pristati, a skoro je i sama pitala za razmenu clanicu jednu, znamo iz teme jedne! Ako je ne radis, ne radis je nikako! Tebe,? Ne znam samo sta? Od tvojih 0 predmeta?? Sve najbolje i laku noć drage moje clanice :-) "hvala na odgovoru i komentarima
2016 11 10
Emushka je bas lepo napisala sve,ne bih dalje da ulazim u rasprave.Pitala si me na nalogu na kom su mi stvarcice,ne pravi se luda sad.Kako te je lepo poklopila,svaka cast.
2016 11 11
:* :* :*
2016 11 11
1 2