Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ne razumem. :/

Javim se da zelim neki predmet, a onda me clanice iskuliraju ili se sve svede da cemo se dogovoriti kasnije. Ako ti nije u cilju da prodas, zasto onda postavljas predmet na sajt. :/ Ovo je ne tako usamljena pojava koja traje od kada sam se registrovala ovde. Pritom ne mislim na one koji imaju neke planove, pa ne mogu da mi kazu tacno u minut kada ce mi poslati ili kada cemo se naci zbog licnog preuzimanja.
2016 11 14
Ni meni to nije jasno...i meni se isto dešava.
2016 11 14
Ja sam skoro otvorila istu temu, ne secam se kada sam nesto prodala, a kada zelim da kupim, ne moze, ispare, ne znam sta je sa sajtom🤔
2016 11 14
Ja vec 4x puta "dosadjujem" clanici, jer zelim da kupim njen predmet. Danas sam zvanicno odustala od istog. Pa bre zar nije cilj svima, koji okace stvari na sajt, da prodaju?! Ja uopste to ne razumem...ni kao kupac ni kao prodavac..
2016 11 14
Ima svasta,ili traze mere,slike kako stoji pa ispare,ili traze popust ti das popust pa ispare,ili kliknu samo zelim i nista ne napisu :) a da ne pricam o rezervacijama,drzis po mesec dana i onda se ni ne jave vise,pa sta trebam da je proganjam i molim da kupi to sto joj cuvam danima a mogla sam prodati sto puta do tad... Nemam komentar. Ima i cudnih prodavaca a i kupaca :)
2016 11 14
Slazem se. Primetila sam i da smo mi sa manje utisaka odmah prevaranti, odmah mutimo. Svi ulaze oprezno u saradnju i 5 puta mi napomenu da ja prva uplacujem. Mozda moj nalog izlgleda prevarantski, ne znam. Kako da napravim utiske ako niko nece da kupi jer se plasi malog broja utisaka i niko nece da proda iz istog razloga.
2016 11 14
Jaoj, ja kad vidim novu poruku sva sam srecna :) Jos ako je za prodaju, ju huuuuuu! Ali, slabo nesto ... A onda resim da se pocastim i desava se ovo o cemu govorite. Cekam odgovor a njega nemaaaa :'(
2016 11 14
HAHHHAHA, zahtev za kupovinu redji od Halejeve komete.
2016 11 14