Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ne razumem neke clanice uopste :-(

Kako me samo nerviraju clanice koje prodaju nesto, a kad zelis da kupis nece da izmere nista ili kazu da hoce i nista.Ulaze na sajt i ne odgovaraju na poruke. Takve bi trebalo blokirati na forumu ili bar dati mogucnost negativne... P.S. Ponedeljak je i sad sam dosla sa posla, pomalo nervozna izvinite, ali sto je previse previse je :|
2016 11 14
Verujem vam... A ja opet merim,slikam kako stoji saljem slike iz svih uglova i onda se potencijalni kupac ne udostoji ni da napise,hocu necu,svidja mi se ne svidja.. Tako da ima gi razni :)
2016 11 14
I ja sam se susrela sa tim... Prostakluk.. Sta pricati sa zenom koja kaze nisam bas strucna u merenju... Sutra cu da izmerim... Alo takve me zaobidjite... Ja sam sebi omogucila da u roku od 1 minuta odg na poruke i pitanja jer sajt kao sajt je po meni glup... Preko tel odgovaram kad treba merenje u sl da nisam kuci napisem stizem kuci za toliko min za toliko dobijate dimenzije... I molim lepo😊😊
2016 11 14
Normalno. Ja treba da molim bukvalno da mi se javi da bi ona prodala doticni artikl...Uzas kakvih ljudi ima ovde.Sreca pa su u manjini ;)
2016 11 14
Pa ima nas raznih,mene nervira to merenje iskreno,ali izmerim,a onda aj slikaj iznutra,spolja,na dnevnom,na nocnom svetlu,od nazad,od napred,izbliza,na tebi,a na kraju ne kaze ni jedno hvala sto sam izgubila bukvalno sat vremena.
2016 11 15
Meni se ova devojka nije ni javila. Doduse ima preko 150 pozitivnih utisaka, ali i 4 negativna. Mozda sam se samo spasila potencijalne prevare :)
2016 11 18
Meni nije jasno zasto klikcu zelim,a nece da kupe.Trebalo bi se prvo informisati o predmetu,bar sam ja tako shvatila,a kad stvarno hoces da kupis,onda kliknes zelim.Isto ne kontam one koji prodaju i ne znaju gde je predmet.Ja sam tu nova,ponekad pregledam sta se nudi,ono sto sam primetila su preprodavacice,kupi nesto firmirano od 1300-1500din tu na sajtu,pa isto to posle prodaju za 13-14000,sa pricom da to vec ima dugo,ali nije nikad nosila...ponekad se bas iznenadim,vidim isti predmet,kad ono 10x veca cena i skontam da se prodavac promenio.
2016 11 18