Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Skroz bezveze sa vase strane...

Da ne imenujem sada, govoricu uopsteno... Vec drugi put mi se desava da na naslovnoj strani tj. u "popularnim predmetima" ugledam nesto sto zelim da kupim, posaljem poruku i dobijem odgovor "prodato je ali sam zaboravila da obrisem..." i prvi i drugi put sam nakon par dana i dalje vidjala isti predmet, sto znaci da nije zaboravljeno da se obrise nego jednostavno sluzi za "reklamu" da bi ljudi lakse dolazili do njihovog profila, sto stvarno nije u redu prema ostalim clanicama i nama koje mislimo da imamo sansu za kupovinu predmeta. Apelujem na devojke koje stvari prodaju da odmah to i oznace na profilu ili te stvari obrisu. Hvala. :)
2016 11 15
Bezobzirno krajnje. Mada mislim da ih ovo neće dotaći. Lepo screenshoot adminki, da se obrišu ti "lažni predmeti". Ista pravila važe za svakoga!
2016 11 15
Sad je novina da se skroz promeni opis i stavi drugi artikl koji je u popularnim predmetima, tako sam danas videla u svojim omiljenim predmet koji nikad nisam oznacila hahahah strasno cega se sve ljudi nece setiti 😂
2016 11 16
Ne verujem... Moramo malo i mi da se 'namazemo' , sta je ovo :')
2016 11 16
Ja samo ne razumem toliku posvećenost sopstvenom profilu i krpicama i razvijanju marketinških strategija da bi se prodao polovni predmet za 500-600-1000 din.
2016 11 16
> Maja244: > Sad je novina da se skroz promeni opis i stavi drugi artikl koji je u popularnim predmetima, tako sam danas videla u svojim omiljenim predmet koji nikad nisam oznacila hahahah strasno cega se sve ljudi nece setiti 😂 ne verujeeeem 😂😂 :') HIT
2016 11 16
> 11Ivana11: > > Maja244: > > Sad je novina da se skroz promeni opis i stavi drugi artikl koji je u popularnim predmetima, tako sam danas videla u svojim omiljenim predmet koji nikad nisam oznacila hahahah strasno cega se sve ljudi nece setiti 😂 > ne verujeeeem 😂😂 :') HIT I ja sam izneverovala, prvo mi nije bilo jasno o cemu se radi jer je odavno u omiljenima, i onda skontam da je promenjen opis slike i sve, vrv je prethodni artikl prodati, pa da bi novi izreklamirala promenila sve.. Straaasno hahahahha :') :')
2016 11 16
> MajaSchatz: > Ja samo ne razumem toliku posvećenost sopstvenom profilu i krpicama i razvijanju marketinških strategija da bi se prodao polovni predmet za 500-600-1000 din. U pravu si! Pomislio bi covek da se ovde vrte velike pare ...
2016 11 16
Pa moram priznati Majci da je to ustvari sjajna ideja, neko ima bas bujnu mastu :D Ali ovo sto ne brisu predmete iz popularnih su mi skroz nejasne, pa sad namerno ne bih kupila ni nista drugo od njih kad su "proklete" toliko. :D
2016 11 16
Svaka roba ima svog kupca, a kupac ce naci put do istog tako da silovanje sajta u smislu 10x postavljanja istog predmeta u toku dana mislim da nije resenje. Brate lepo uplatis, reklamiras i cao. Meni su predmeti bili u popularnim, cim su se prodali, uvek sam brisala, i sad mi je jedan rezervisan dok sve ne prodje kako treba brisem. Opsesivno kompulsivan sam tip sve mora biti pod konac , ne volim nepreglednost ]:( :") o:)
2016 11 17
> Maja244: > Svaka roba ima svog kupca, a kupac ce naci put do istog tako da silovanje sajta u smislu 10x postavljanja istog predmeta u toku dana mislim da nije resenje. Brate lepo uplatis, reklamiras i cao. Meni su predmeti bili u popularnim, cim su se prodali, uvek sam brisala, i sad mi je jedan rezervisan dok sve ne prodje kako treba brisem. Opsesivno kompulsivan sam tip sve mora biti pod konac , ne volim nepreglednost ]:( :") o:) Juce sam otvroila temu o tome kako je moguce da neki predmeti imaju na desetine lajkova, a jos nisu prodati. Na to me je naveo jedan kardigan koji je imao 33 lajka. To je upravo tvoj kardigan koji je sada rezervisan :))))) ( juce nije bio :D )
2016 11 17
> Grejsi: > > Maja244: > > Svaka roba ima svog kupca, a kupac ce naci put do istog tako da silovanje sajta u smislu 10x postavljanja istog predmeta u toku dana mislim da nije resenje. Brate lepo uplatis, reklamiras i cao. Meni su predmeti bili u popularnim, cim su se prodali, uvek sam brisala, i sad mi je jedan rezervisan dok sve ne prodje kako treba brisem. Opsesivno kompulsivan sam tip sve mora biti pod konac , ne volim nepreglednost ]:( :") o:) > Juce sam otvroila temu o tome kako je moguce da neki predmeti imaju na desetine lajkova, a jos nisu prodati. > Na to me je naveo jedan kardigan koji je imao 33 lajka. To je upravo tvoj kardigan koji je sada rezervisan :))))) ( juce nije bio :D ) Jeste, veceras je rezervisan :D Katastrofa, neki artikli kao kod Dani88 ima preko 100 omiljenih a nije se prodao, ne znam o cemu se radi, cena joj je odlicna, jedino objasnjenje mi je sto stvarno neke clanice stavljaju u omiljene sve sto stignu.. :|
2016 11 17
> Maja244: > Sad je novina da se skroz promeni opis i stavi drugi artikl koji je u popularnim predmetima, tako sam danas videla u svojim omiljenim predmet koji nikad nisam oznacila hahahah strasno cega se sve ljudi nece setiti 😂 Uuu, ovoga se nisam setila. xD
2016 11 17