Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

sta je sa ljudima ???

bacim pogled na nedavno ubaceni predmeti i odmah se smorim .... Od cega je dzemper od 1600 ili 1800 dinara , polovan , opis dzemper velicina M
2016 11 22
Ima clanica koje samo hoce da oderu nekoga i skupe lovu brzinski ni na cemu Nikoga ne zelim da uvredim, komentar se ne odnosi ni na koga pojedinacno Sve se vidi kada se pogleda ceo profil, ciji god da je
2016 11 22
Slazem se sa carapica13. Samo lepse uslikaju i to je to, bolji opis, bolja slika...
2016 11 22
Meni to isto nije jasno,jer Terranovini dzemperi kad su na rasprodajama kostaju 700din to govorim jer sam kupila po toj ceni,i to niv sa etiketom koji mozes i da probas. Tako su i duksici na rasprodajama tako da nemojte vise od 700din davati za polovno,nema smisla. Takodje C&A duks kosta najvise 1800din dakle obican pamucan duks kad bude pocetak sezone,a verujem da je jeftiniji kad stigne novija kolekcija. Ja sam u Terranovi kupila cupavi dzemper na rasprodaji za 800din a ovde na sajtu isti polovan se prodaje za 1500 :) takodje u Bershki i New Yorkeru se mogu naci duksici za 1200din bukvalno uvek tako da znate :) znam jer redovno obilazim&ove butike. H&M se krecu gornji delovi duksevi i dzemperi do 2200din. Za extra markirane stvari mi je ok cena preko 1000 ali za ove marke vise od 700din ne bi dala.
2016 11 22
Svaka roba ima svog kupca... Ja ne kapiram kakve su marke H&M, Bersha ,Teranova itd... Istina je da pojedine članice dronje prodaju kao da su tržni centar ... a najluđe su mi one što skinu sliku sa neta i prodaju stvari koje liče stvarima sa slike... Uz to cene tu stvar kao da je u butiku kupljena..
2016 11 23
A ima i onih što bi kvalitet,marku uz to da je Jakna npr kožna, da ima pravo krzno pa sve to za sitne pare.... Jel Bože moj za 3000 ima i novo da kupi... Super...pozovi i mene da kupim i ja..
2016 11 23
Pa ja h&m izuzetno volim, prodaju zaista dobru robu za male pare. Sad ovde realno cine medvedju uslugu, na pr. u butiku vise nema taj model, dopada ti se ili cena je niza za 300 din nego u butiku, a postarina sama izadje 150. Ali svaka roba ima svog kupca, oduvek ce biti garderobe koja je precenjena i u buticima i ovde.
2016 11 23
0va ga nece pr0dati, ali neka druga h0ce sa b0ljim m0bilnim ili pr0fi aparat0m, cak i za veci izn0s. Prezentacija predmeta isti pr0daje, ne kvalitet ili nest0 drug0 ;)
2016 11 23
Slažem se devojke, realna prica :)
2016 11 23