Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

(ne) ostavljanje utisaka

Malo sam se iznervirala zato sto u zadnje 3,4 saradnje sve je proteklo u redu, a meni utisaka nigde. Pogotovo sto ih imam malo, koliko se radujem novoj saradnji, toliko i utisku. Jednoj clanici je moj utisak prvi i pretpostavljam da ne zna kako se utisak ostavlja, ali sta sa drugima.
2016 12 05
Sta se opterećujes,meni se dešavalo da kupim nesto i devojka me moli da joj stavim utisak,ja joj stavim a ona mene iskulira ladno i ne stavi mi utisak..ali mene to ne opterećuje..
2016 12 05
Upravo mi se to dogodilo.... :( Sve je proteklo ok, članica poželela da kupi od mene, dogovorile, ja poslala, ona preuzela, platila, sve ok, zadovoljna preuzetim, zahvalila na poklonu... Ja njoj kao kupcu dala pozitivan utisak (i to joj je tek drugi, verujem da joj znači) - a od nje zatišje.... Nemam ih previše, značilo bi i meni.... pogotovo kada je sve bilo baš ok, brzo i lepo.... Ne razumem.
2016 12 05
Možda će odgovoriti, stvarno se nadam...
2016 12 05
mozete da obrisete vase utiske upucene drugim clanicama...mada ja to ne radim,uvek ostavim utisak iako mnoge meni nisu. :)
2016 12 06
Jednoj clanici sam ostavila jer sam bila prezadovoljna saradnjom, a ona je nova, bez utisaka.. ja sam joj dala prvi i mislim da bi i ona meni ostavila, mozda ne zna. A ostalims brisem, to je minut vremena koje one ne mogu da izdvoje.
2016 12 06
desava se stalno...
2016 12 06
Zdravo, relativno sam kratko ovde, ali i za to vreme dosta toga sam zelela mozda da kupim a razočarana sam u mnoge članice koje nisu htele da posalju dodatne slike, ( ne bih to trazila da sam mogla lepo da vidim stvar za prodaju),pri tom imaju dosta pozitivnih utisaka, nahvaljene samo tako, cak nijedan negativan. Kako to da su svima dobre a meni bas nece da odgovore?! Napominjem da lepo zamolim. I još plus ne dam im negativan utisak, a trebala bih.Kako misle da prodaju ?
2016 12 07
> bokaljinda: > Zdravo, relativno sam kratko ovde, ali i za to vreme dosta toga sam zelela mozda da kupim a razočarana sam u mnoge članice koje nisu htele da posalju dodatne slike, ( ne bih to trazila da sam mogla lepo da vidim stvar za prodaju),pri tom imaju dosta pozitivnih utisaka, nahvaljene samo tako, cak nijedan negativan. Kako to da su svima dobre a meni bas nece da odgovore?! Napominjem da lepo zamolim. I još plus ne dam im negativan utisak, a trebala bih.Kako misle da prodaju ? Ne odgovarati na poruku je nepristojno. I na molbu za bolju fotografiju. Lično se trudim da postavim uvek svih pet fotografija, koliko ovde može i da te fotografije realno pokažu predmet. Ne uzimam i ne kačim fotografije sa neta, robica je moja, pa su i fotografije moje. Ali, koliko znam po pravilima ne možete ostaviti utisak ni pozitivan ni negativan, ukoliko do saradnje nije došlo. Tako da ostaje samo da kroz razgovor dobijete odgovore koje želite, ako hoće da razgovaraju ;)
2016 12 07
JanaMilica - hvala , pozdrav:)
2016 12 07
Ja imam 199 utisaka, nakon poslednjeg utiska sam imala 3 saradnje i jos sam na 199 utisaka iako sam jedva cekala da se zaokruzi na 200... Ja sam svoje utiske uredno ostavila ali mi nisu uzvraceni tako da sam ih i ja obrisala 😂
2020 09 21