Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nove članice, kako se snalazite ovde? :)

Pošto sam i sama nova članica...mislim da sam ovde tek neke dve nedelje...nisam ni sama baš sigurna kako mi ide. Do sada sam imala devet uspešnih saradnji i sve je proteklo super. Nisam sigurna da li je to malo ili mnogo prodatih stvari za ovoliko vremena. ,:) ,:) ,:) o:) Razmenjujmo utiske. <3 Pozivam i iskusnije članice da nam opišu neke svoje prve trenutke, kupovine ili prodaje na MK. :D Puno poljubaca! <3 <3 <3 <3 <3
2016 12 05
Devet uspešnih saradnji za dve nedelje je odlično! Ja sam se pitala kako da postanem vidljiva, pravila akcije, i sada imam mesečne popuste na neke od lista - ide lagano, ne preterano sjajno, ali ide.... :) Imate veoma lepe fotografije, bravo!
2016 12 05
Joj, ja sam stalno bila objavljivala na onom forumu za rasprodaje, tek sada videh da toga uopšte ni ne sme toliko dnevno...a neće da mi se obriše. Neću od sad više, definitivno. x-) Hvala puno! :) :") Nadam se da će nam svima polako odlično krenuti. <3 <3 <3
2016 12 05
I ja sam relativno nova mada ne bas tako uspesna do sada :) cini mi se da su mi cene ok ali polako, valjda ce kao sto se kaze svaka roba naci svoga kupca :) bas je dobro cuti da nekom super ide ,to je optimisticki :) :)
2016 12 06
9 saradnji (prodaja) za 2 nedelje je super. Ja mislim da je "tajna uspeha" da postavljas cesce po manje predmeta.. Jer znam devojke ovde kojima je lepo krenulo pa poprilicno stalo, da bi to izbegla. Ako si voljna, mozes i u opisu staviti za licno preuzimanje u NSu, ako si u mogucnosti to da radis naravno. Treba da imas strpljenja za sve, ovde ima raznih ljudi, u svakom smislu te reci, i dobrih i losih ,i prevaranata-zato oprez, i kvazi zainteresovanih-zato debeli zivci da budu u pripravnosti :D Pozdrav i srecno! :)
2016 12 06
lose :')
2016 12 09