Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ide li vam prodaja ovih dana??

Zanima me da li uspevate da prodate nesto posto meni slabo ide prodaja... A i kupovina. Lepe stvari su zaista precenjene, onu drugu vrstu necu komentarisati :D
2017 01 02
Meni je lepo krenulo krajem decembra, ali verujem da ce sad da stane jer su se ljudi istrosili za praznike. Sa druge strane vidim jako malo postova na Forumu, ljudi su verovatno i oyputovali, stoga ne ocekujem previse... :(
2017 01 02
Ista prica, mislim da su se devojke istrosile oko praznika tj pred novu godinu, bas je bar meni osetno stala iako sam zakacila dobre predmete po smesnim cenama ali mislim da je sad zatisje... Januar je svima uvek bio najduzi mesec za prezivljavanje :
2017 01 03
Da, svi traze razmenu, a treba nam novac :/
2017 01 06
Cekam samo prodaju, ne kupuje mi se vise. Kupovala sam ovde 10-ak puta i ni jednom nisam bila u potpunosti zadovoljna. Jednostavno ljudi uvaljuju nesto sto ne bi ni oni nosili, ali dobro, to je vec za neku drugu temu. Sto se tice prodaje, u poslednje vreme sam uspela da prodam par stvarcica sto nije lose. :D
2017 01 07
Išizzzu, da li si obaveštavala prodavce o tome da predmeti nisu u skladu sa opisom, ne računajući onaj slučaj gde si oštećenje primetila nakon više od nedelju dana? Sve si pozitivne utiske podelila, nama preporučuješ saradnju sa svim tim članicama, a kažeš da su ti uvaljivali, znači, nešto su prećutkivali što baš i nije za preporuku.
2017 01 07
Jesam, ukoliko je predmet okej, ostavljala sam pozitivne utiske, ako nisu, onda sam preskocila. Jednom sam se pozalila za jedan predmet, nisam fino prosla, pa jednostavno sada samo iskuliram, a do sada ni jedna stvar sem te za koju sam se zalila, nije bila ruzna, samo jednostavno to nije to, nije kao na slici, vide se i mnogi nedostaci koji se precutkuju i tako. Ali opet to pridajem cinjenici da kupujem iz fotelje sto bi se reklo. A kada mislim na stvari koje nisu okej, mislim na torbe koje su predstavljene kao nove, i onda dobijem neku koja je pokrivljena od nosenja, mislim moze se nositi i dalje, ali nije nova. Da vracam stvar izasla bi me postarina skoro koliko i stvar, pa sam odlucila da je nosim par puta i bacim, jer kao sto rekoh, nije urnisano. Nekada stavim u prodaju. Porucivala sam i nakit koji je pukao nakon sto sam ga probala, ili jedan ciji je kvalitet 0, ali za tu cenu je okej. I sad ne mogu ja za tako nesto dati negativnu, jer je dogovor ispostovan. Meni je negativna za na primer, zatrazila sam torbu, dobila 3 kuhinjske krpe itd. Drugo, ovde se prodaju stvari sa tzv. markama, Bershka, Mango, Zara itd. i clanice se lome oko takvih stvari, cak i kada im je cena takva da dobro udara po dzepu, a kvalitet 0. Na primer, kupila sam ovde Calliope kaput (ne znam sto je marka naduvana, mozda i nije), kaput je lep, to stoji, meni veliki, ali na etiketi pise Made in China, pa sad zasto za to pucati ne znam kakve pare? H&M je kineski isto, ali to ne sprecava da se prodaje. Nemam nista protiv onih koji prodaju takve stvari, taman posla, samo mislim da ovde ime prodaje stvar, a ne stanje i kvalitet. To je jedan od razloga zasto mi na primer ne ide prodaja. Iako nikoga do sada nisam zafrkla, niti planiram. I da, sad se setih jedne jaknice koju sam ovde uzela i njome sam zadovoljna. I jos jednom torbom, kaputom, a sve ostalo tu i tamo.
2017 01 07