Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Jos jedan prevarant

> KaTjaP: > Zao mi je sto si imala tako lose iskustvo. Negativna koju si dobila je sasvim neosnovana, sto i sama clanica zna. Posalji sve Adminki i obrisace ti nepravedno dodeljenu ocenu. > Strasno je na koji nacin i zbog cega devojke gube svoj obraz Hvala na razumevanju i podrsci,samo sam htela da istaknem nepravdu i upozorim ostale na ovu clanicu.Trenutno pokusavam da okacim slike svega ali nesto se tesko ucitavaju,ali cim signal bude dobar postavicu ih,uglavnom prosledjene su Adminu,sto je najbitnije i nadam se da ce ubrzo reagovati.Medjutim videli ste da ona i sama pominje da ce otvoriti nov profil,tako da mi je zao ako neko drugi zbog nje bude imao lose iskustvo.
2017 01 29
Odvratna je. A kada cujem: `draga`, `mila`, `duso`... smuci mi se.
2017 01 29
I meni je zao zbog negativne jer je bez potrebe :( ja upravo iz tih razloga ne radim razmene, nikad se ne zna ko sta salje, kad se paketi razmenjuju i slicno
2017 01 29
Jadno! U slučaju da ne rešite ovu situaciju, objavi njene podatke jer će otvoriti nov profil.
2017 01 29
> vodavoda: > Odvratna je. A kada cujem: `draga`, `mila`, `duso`... smuci mi se. Bar jednog momenta da se posteno izvinila i sama se ponudila da nadjemo nacin da resimo problem ne bi doslo do ovoga..a ona se jos podsmeva.Jos samu sebe pokopava,priznaje da joj je moj paket stigao kada je trebalo,nema zamerki ni jednog momenta tokom razgovora na stvar koju je dobila od mene,znaci da nesto s moje strane nije valjalo prva bi se pobunila,ali nema na sta,potvrdjuje da ona zasluzuje negativnu jer je pogresila a ima obraza i da kaze da ako joj dam negativnu da ce mi uzvratiti bez osnova.Pa kakva je to osoba..sama govori o sebi..
2017 01 29
A u utiscima pise da sam ja negativna..Zasto?Zato sto trazim,postenu i korektnu saradnju?Naravno da se bunim kad me zadesi suprotno od ocekivanog.Uzdam se u Admina,da ce je blokirati ili sprovesti neku meru.Ona ako sme i ima bilo kakve dokaze da sam ja prema njoj bila nepravedna moze da se oglasi.Prepisku isto moze da okaci,potpuno bi se podudarala sa mojom,nit je sta oduzeto niti dodato.Samo nisam objavila nase licne podatke i slike nesto nece da se ucitaju ali ih imam i cuvam ih pa cim se ubrza proces ucitavanja postavicu. Moj paket je poslat 24.1. u 14.03h,prijemna posta 11131 a njen paket je poslat 26.1. u 13.18h,prijemna posta 15353
2017 01 29
Ona mene farba,kao poslato je,jos se cudi kako nije stigao a ja dva dana ocekujem postara da bih preuzela paket i zaputkujem je za br posiljke a ona sve prebacuje na sestru i salju paket naknadno.Pa zar je problem reci:"Izvini,nisam stigla danas da posaljem,jel nije problem da posaljem sutra?" Svakom moze da se desi da ga obaveze sprece,a ne da me laze i mulja.
2017 01 29
Hitno na sajt dodati IP blocker, da prevaranti povratnici ne mogu da otvaraju nove profile čim zarade par negativnih. :@
2017 01 29
> AleksandraKraus: > Hitno na sajt dodati IP blocker, da prevaranti povratnici ne mogu da otvaraju nove profile čim zarade par negativnih. :@ Slazem se,tako bi trebalo,jer vidite da oni svesno varaju clanice.Ova jos i potvrdjuje da ce otvoriti nov profil ako dobije negativnu od mene..samo sto je bez utisaka teze ostvariti saradnje,ali takvi se snadju i za to..nema sramote,obraz ko djon,i gledanje samo sopstvenog interesa.
2017 01 29
Veoma mi je zao kada se nekom desi ovakva neprijatnost i imate moju punu podrsku da pokusate da va se resite nepravde koja vam se dogodila. Nejasno mi je samo kako ste to pristali da vi prvo saljete predmet...niti ste vi trazili razmenu niti je logicno da prvi saljete sa tako ociglednom razlikom u broju utisaka. Ne osudjujem vas postupak, naprotiv, meni to o vama govori samo pozitivno, ali ne ni razumem clanicu koja je od vas trazila razmenu da prva nije poslala...E, sada mozda je i ona jos neiskusna. Gledam po sebi...ja sam otvorila profil odavno, a pocela da prodajem od skoro, ali me to ne opravdava da gresim. Citam i informisem se o svemu, a sajt obiluje informacijama, treba samo malo vremena i malo dobre volje. Sigurna sam da ce vam biti uklonjene negativne ocene i nadam se da ce vam se i clanica izviniti.
2017 01 29
Dobro je sto si objavila ovo,malo je falilo da saradjujem sa ovom clanicom... trazila sam joj par puta dodatne slike,ona me odbija. Tu mi je bilo sumnjivo,a tek nakon ove teme mi je i sve jasno.
2017 01 29
> MakaMaka79: > Veoma mi je zao kada se nekom desi ovakva neprijatnost i imate moju punu podrsku da pokusate da va se resite nepravde koja vam se dogodila. Nejasno mi je samo kako ste to pristali da vi prvo saljete predmet...niti ste vi trazili razmenu niti je logicno da prvi saljete sa tako ociglednom razlikom u broju utisaka. Ne osudjujem vas postupak, naprotiv, meni to o vama govori samo pozitivno, ali ne ni razumem clanicu koja je od vas trazila razmenu da prva nije poslala...E, sada mozda je i ona jos neiskusna. Gledam po sebi...ja sam otvorila profil odavno, a pocela da prodajem od skoro, ali me to ne opravdava da gresim. Citam i informisem se o svemu, a sajt obiluje informacijama, treba samo malo vremena i malo dobre volje. > Sigurna sam da ce vam biti uklonjene negativne ocene i nadam se da ce vam se i clanica izviniti. Dogovor je bio da istog dana saljemo,ne ja prva,i kad sam joj javila da sam tog dana poslala ona mi je odg da je i ona meni takodje poslala u istom danu.Slagala je..Nisam htela da ispadne da potcenjejem zato sto ona ima manji br utisaka,jer su svi bili pozitivni pa sam verovala da ce ispasti sve ok..medjutim,izradila me je i to njoj na cast.Necu propasti ni za taj novac koji je dat za postarinu,niti za tu bluzu koju sam joj poslala,nego mi je krivo sto je svesna svoje greske a ima herca da sve sto se moze procitati,izjavi i jos da mi da dve negativne ocene.Vama mnogo hvala na podrsci i nadam se da niko od pozitivnih i dobrih osoba nece imati neprijatna iskustva poput ovog.
2017 01 29
> breskvicaaa2305: > Dobro je sto si objavila ovo,malo je falilo da saradjujem sa ovom clanicom... trazila sam joj par puta dodatne slike,ona me odbija. Tu mi je bilo sumnjivo,a tek nakon ove teme mi je i sve jasno. E dobro je ako smo sprecili problem na vreme,da i Vi ne budete nasamareni i dobro je sto niste.Slike koje postavlja su super,ostecenja se ne vide,i sama recima tvrdi da je stvar nova.Ja uvek pitam na vreme ima li felera ali nisam trazila dodatne slike verujuci na rec i tim postavljenim slikama.
2017 01 29
Sad zbog nje gubim vreme isterujuci pravdu ali ne zelim da dozvolim da prodje bez posledica svog neprofesionalnog ponasanja.Niko od nas nema ni vremena,ni zivaca, ni para za bacanje.
2017 01 29
Nazalost,to se bar jednom svima desilo.Koliko god ti bila dobra i radila posteno naci ce se neko ko je suprotan tebi.Skoro mi se desila situacija da sam devojci poslala zimsku jaknu i dva nova duksa a zauzvrat nisam dobila nista,a trebalo je da dobijem jaknu.Osoba je blokirana i to je to.Negativna koja mi visi na profilu je opet zbog moje dobrote,poslala sam majicu koju sam dala 10 puta ispod cene,da bi na kraju osoba rekla kako je isflekana jer joj se verovatno nije svidela kako joj stoji.Obratila sam se adminu koja je isto tvrdila da se vidi fleka na mom profilu na majici a to je bila samo losa slika jer mi kamera nije dobra.Ne brini i ne sekiraj se,nastavi da radis posteno jer nikome nije do zore gorela,sto bi se reklo.Zelim ti svu srecu u daljem radu. :")
2017 01 29