Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

JEL OVO POLOVNA ROBA PA SE PREPRODAJE ILI STA ???

interesuje me nesto ,vidim neke clanice da non stop ubacuju novu robu ili cak pisu na profilima ubacivanje nove robe utorkom? O cemu se tu radi ? razumem da ljudi imaju vecu kolicinu robe,jer prodaju robu sestre,mame ,svoju ,itd .To razumem ,okej ,zato i sluze moje krpice ,ja npr prodajem moju i maminu ,ali ove sto non stop ubacuju novu robu nesto sumnjam da je njihova,a onda jedino da idu na buvljak i kupuju polovnu robu ,pa nama ovde preporodaju i nabijaju cene .Mislim ,citala sam ovde na sajtu da se to radi ,ali po meni to nije fer .Ne znam kakvo je vase misljenje o ovome :| :| :| :| :|
2017 02 01
Realno ,kome se prodaje prica da se roba ubacuje samo utorkom ,mislim stvarno ? jel to buvljak radi ponedeljkom ,pa sta se nabavi stavi se na sajt sa petoduplim cenama ??????
2017 02 01
Meni ne smeta ako mogu da nabavim jeftinije, a ako mi je skupo, necu kupiti. Svako kome smeta, treba i sam da ide i nabavlja polovnu robu, pa preprodaje. Mislim da je vecinu clanica sramota da ide da nabavlja polovnu robu, a zelele bi da zarade. :D
2017 02 01
Ne smeta mi preprodaja polovne garderobe niti prodaja nove sa etiketom u više veličina. Volim da prelistavam takve ponude, ima lepih stvari. Jedino što mi smeta je preprodaja kozmetike nabavljene iz kontejnera i kopija za koje se ne navodi da to jesu.
2017 02 01
Pa ja ne znam sta je lose i sramno otici i probunariti malo po buvljaku ili prodavnici polovne odece. Nikad ne znas na sta mozes da naidjes, a ja sam do sada nalazila zaista sjajne stvari i niko nikad nije rekao ''ej, obukla si se na buvljaku''. A za te prefinjene dame koje je sramota da prevrcu po stvarima je ovaj sajt, pa kad ih mrzi da porane ujutru na buvljak i mesaju se sa babama, onda neka kupuju ovde po duplo vecim cenama. x-)
2017 02 01
Sajt je prepun polovne robe iz uvoza koja se kupuje na kilograme,tone...:) po smesnim cenama a ovde se prodaje kao nova. Dakle second hand. Nemam nista protiv ali treba uskladiti i cene.
2017 02 01
Naravno, ko ne voli da bunari, neka kupuje po vecim cenama. Ja kupujem gde god i sta god mi se svidi i odgovara mi cena. Sigurna sam da neki profili sa ogromnim ciframa su upravo puni robe sa 'ulice'. Ako im uspeva da zarade, svaka im cast. Treba se angazovati i oko fotografisanja i doradjivanja fotografije. Za sminku ne bih komentarisala, ima svacega
2017 02 01
Recimo da znam mnogo imucnih zena (dakle, ono visi stalez) da kupuju po secund hendovima po mom gradu. Ali na neki nacin jeste malo glupo ne naglasiti (na pr. Staviti obuceno jednom, a nemas pojma koliko). Devojka je naglasila pa nama nabijaju cene, sto znacu kupe za 200 prodaju za 1500.. mada ima i gorih stvari ovde na sajtu.. pa je zanemarljivo.. doduse, postoje clanice koje kupe nesto i zele da znaju koliko je nesto noseno .. ja na primer nemam nista protiv secund handa , volim da udjem, ali jako se slabo snalazim, ne volim da babram sad po stvarima, jurim i slicno..ovde mi je nekako lakse.. mada nemojmo zaboraviti da za jednu postarinu eto ti majice iz sekica :)
2017 02 01
> Baletanka: > Sajt je prepun polovne robe iz uvoza koja se kupuje na kilograme,tone...:) po smesnim cenama a ovde se prodaje kao nova. Dakle second hand. Nemam nista protiv ali treba uskladiti i cene. naravnooooo o tomeeeee pricaaaam!!! nemam nista protiv polovne robe ,ali dajte oticicu i kupiti majicu za 50 din ,a ne ovde da mi je preporodaju po cenama u buticima,Svi znamo da polovnu robu mozemo naci sve markirane stvari ,ali ti isti sto je donesu sa buvljaka ,onda nabiju cene kao u buticima. :o
2017 02 01
> Išizzzu: > Pa ja ne znam sta je lose i sramno otici i probunariti malo po buvljaku ili prodavnici polovne odece. Nikad ne znas na sta mozes da naidjes, a ja sam do sada nalazila zaista sjajne stvari i niko nikad nije rekao ''ej, obukla si se na buvljaku''. > A za te prefinjene dame koje je sramota da prevrcu po stvarima je ovaj sajt, pa kad ih mrzi da porane ujutru na buvljak i mesaju se sa babama, onda neka kupuju ovde po duplo vecim cenama. x-) nemam stvarno nista protiv kupovini na buvljaku ,cak naprotiv i sama kupujem i nasla sam predivne markirane stvari ,ali naravno ne odem i nakupujem stvari koje ne znam koliko su nosene ,tudje,platim jednu 50 din ,i onda preprodam po ceni iz radnje.To je po meni bezobrazno .Ali dobro ,ako nekog mrzi da pretura ,onda i ima svrhe za te devojke koje su se setile da to rade,ali mislim da je bezobrazno.
2017 02 01
Nije bezobrazno, svako se bori za svoj dinar. Kad se vec pruzi takva sansa, budimo realni, svako bi je iskoristio.
2017 02 02
> Išizzzu: > Nije bezobrazno, svako se bori za svoj dinar. > Kad se vec pruzi takva sansa, budimo realni, svako bi je iskoristio. pa ja mislim da svako moze daa ode na buvljak i to da radi .Nije to sad ne znam kakva zamisao ,samo je pitanje ko na kakav nacin hoce da zaradjuje.
2017 02 02
> Išizzzu: > Nije bezobrazno, svako se bori za svoj dinar. > Kad se vec pruzi takva sansa, budimo realni, svako bi je iskoristio. slažem se.. nerealno je očekivati da neko tu garderobu kupuje pa makar i za 200 i da prodaje za istu ili nižu cenu.. PA ko bi normalan to radio, cimao se i sl.. A sad da li će neko tu istu polovnu stvar od 200din ceniti 300 ili 1300 to je lična stvar
2017 02 02
Ne znam što tebe muči odakle nekome stvari... Prosto, našli ljudi način da zarade... Ko voli buvljak i misli da ovi precenjuju, ide na buvljak, a ko ne voli, kupuje iz udobnosti sobe :) Meni je svejedno kako je neko došao do stvari dok god ono poslato odgovara opisu i čisto je (da, desilo mi se da dobijem neopran komad)....
2017 02 02
> odimidodjimi: > Ne znam što tebe muči odakle nekome stvari... Prosto, našli ljudi način da zarade... Ko voli buvljak i misli da ovi precenjuju, ide na buvljak, a ko ne voli, kupuje iz udobnosti sobe :) Meni je svejedno kako je neko došao do stvari dok god ono poslato odgovara opisu i čisto je (da, desilo mi se da dobijem neopran komad).... hhahahahaha da li je moguce da ih ne peru ??? ma i to sto kazete ,ko da je bitnooo,nego samo sam htela da cujem ostala misljenjaaa x-) x-) x-) x-)
2017 02 02
1 2