Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

JEL OVO POLOVNA ROBA PA SE PREPRODAJE ILI STA ???

Ja bas volim secondhand. Jednom sam kupila muzu kosulju levis kao novu. Posle 1.pranja se bukvalno raspala. E sad, ja sam je platila 3 evra sa znanjem da je iz SH. A sta da sam dala ovde na sajtu 2000 din.za "jednom obucenu levis kosulju"? Mozdaje jednom obucena, a onda 8 godina stajala u vreci engleskog crvenog krsta dok je nisu poslali u budimpestanski SH, da bi clanica kupila na kilo i pride naznacila "kupljena u inostranstvu" kao da je iz Pariske ul.u Pragu:-)
2017 02 02
Mada, i u Sh radnjama udaraju cesto visoke cene, a roba demode. A ima i tih radnji sa dobrom robom i visokim cenama, pa mi je bolje da kupim nov komad na snizenju. Dogadja se da stvari od dugog stajanja u vlazi, naizgled kao nove, pocnu da se cepaju pri prvom oblacenju. Najbolje ih u radnji iscimati 8-)
2017 02 03
...
2017 02 03
> ksenija79: > Ja bas volim secondhand. Jednom sam kupila muzu kosulju levis kao novu. Posle 1.pranja se bukvalno raspala. E sad, ja sam je platila 3 evra sa znanjem da je iz SH. A sta da sam dala ovde na sajtu 2000 din.za "jednom obucenu levis kosulju"? Mozdaje jednom obucena, a onda 8 godina stajala u vreci engleskog crvenog krsta dok je nisu poslali u budimpestanski SH, da bi clanica kupila na kilo i pride naznacila "kupljena u inostranstvu" kao da je iz Pariske ul.u Pragu:-) ma niste me razumeli ,nemam nista protiv kupovine u secondh-u,cak naprotiv i sama kuupujem ,samo eto me interesovalo vase misljenje za one sto kupopuju i preprodaju i stave opis kupljeno u zari i nabijaju cenu :(
2017 02 03
Pa, moze im se kad ima ovaca. Kupe za 100 i prodaju za 1800, napisu novo- jednom obuceno, jer nije mnogo izbledelo, a posto je Zara ili Mango i lepo uslikano na njima, a one zgodne, eto musterija :D
2017 02 04
Da li neko zna gde se moe kupiti ta sminka na kilo? Vec dugo trazim to ne zbog preprodaje nego bih zelel za sebe i pitala sam jednom na sajtu ali niko da mi kaze..:(
2017 02 06
To i mene zanima
2017 02 07
1 2