Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Niste fer! Mislila sam da ne komentarisem ali moram..

Slazem se ovo za poklone. Nema potrebe isticati to sto volimo da darujemo, neke clanice to vise puta spominju... a nekad je i nepotrebno, vise puta sam dobila stvar koja mi ne odgovara uopste po velicini, a mozda sam i platila vise postarinu zbog nje. Devojke, ako vec vidite razlike u ceni u odnosu na radnje, budite slobodne da pisete u temi Precenjeno. Skoro sam naletela na bundu od lisice koju neko ceni 200e ovde, a kupio za 100 na ali-ju, a ono desetak lajkova, neko ce nasesti. A fazon, devojka mozda kupila za sebe i nosi je, okacila ovde da proda u medjuvremenu duplo (kao i ostatak stvari na profilu).
2017 02 04
Sve ste u pravu ja bundu prodajem za 5000 a vidim da pojedini idu i do 150e pa se postavlja pitanje da je moja krs cim je jeftina Da se preteruje ste u pravu zato slabo ide prodaja Imam jedno pitanje dali znate na kom sajtu mogu proveriti originalnost parfema ne rok posto na tom sajtu i kopije izlaze sa podacima roka trajanja
2017 02 04
> PancaPapacita: > Sve ste u pravu ja bundu prodajem za 5000 a vidim da pojedini idu i do 150e pa se postavlja pitanje da je moja krs cim je jeftina Da se preteruje ste u pravu zato slabo ide prodaja Imam jedno pitanje dali znate na kom sajtu mogu proveriti originalnost parfema ne rok posto na tom sajtu i kopije izlaze sa podacima roka trajanja Koji sajt si koristila? Ja idem na checkfresh.com
2017 02 04
> divlop: > ma jel si "izneverovala" :)) :') :') :')
2017 02 04
Sve stoji sto pisete, ali zar nije tako i u radnjama i na svim sajtovima kao ovde. Sto kaze PancaPancita...ja imam taj problem i u tom smislu ali i u ornutom. Prvo ako prodajem novu stvar opet ne mogu staviti realnu cenu jer nema etiketu... stavljam cene s razumevanjem na dodatne troskove. Ali opet imam stvari koje su kupljene u Londonu Harvey Nicols ili slicno... i ja znam pravu cenu ...i prodavala ih ispod svake cene...ali neke ne dam ispod, jer znam koliko vrede... opet su upola ili mnogo ispod prodajne, pa kad prodam prodam....iskreno nisam videla nikog u Srbiji da prodaje to isto ...mozda marka da, ali ne isti artikal. KOd nas su mnogi firmirane stvari kupovali od sanera po mnooogo nizoj ceni...pa sad taj neko ce iznositi i jos dobro zaraditi na istu stvar...a neko ce skoro novu stvar prodati po mnooogo nizoj... na zalost sve je verovanje na rec...i prosto tako je...sta tu mozemo. Svako ima pravo formirati svoju cenu kako misli da treba...sve dok je sve drugo po pravilima samog sajta.
2017 02 04
> Grejsi: > Ne razumem zasto racunate postarinu kada racunate za koliko skuplje clanice prodaju. Prvo, clanice to ne uzimaju sebi, drugo, da li u cenu predmeta kupljenog u radnji racunate troskove javnog prevoza, taxija ili goriva? > Takodje ne razumem zasto se naglasava kako neko daje cak i poklon, uz znatno nizu cenu, a eto neko drzi visoku cenu. Davanje poklona je plemenit cin i ne bi trebalo da se istice od onog ko ga daje. > Svako ima svoje misljenje, naravno, i zanimljivo je cuti razlicita :) > Nabudzene cene svakako ne podrzavam sto je vidljivo na mom profilu. Navela sam taj primer uz postarinu, jer cena koja je u prodavnici tog predmeta je dosta niža, te kada neka devojka plati visoku cenu predmeta plus tu cenu poštarine, na kraju može uzeti dva ta predmeta u prodavnici. A što se poklona tiče u pravu ste ne treba naglasavati, i nije akcenat u rečenici bio na davanju nego na činjenici da je nekome zaista cilj da proda i usreci nekog ko će nositi taj predmet plus zadržati osnovne principe ljudskosti, što se na zalost izgubilo ☺
2017 02 04
> JelenaDuletic: > > Unicorn11: > > Složila bih se sa svim gore navedenim da pojedine devojke preteruju, i ne samo to da formiraju cene koje su previsoke nego na neke stvari koje su opšte dostupne svima nama bez obzira na to da li smo iz manjeg ili većeg mesta dodaju još barem 40% veću cenu što je meni nezamislivo i bezobrazno. Kao primer, sigurno ste sve videle da svuda ima onih kaputica sa širokom kragnom i pojasom na vezivanje raznih brendova i cene im se kreću oko 1800 pa do 2500 maximum! A ovde su neke članice navele cenu od 3500 pa na više što je nezamislivo plus poštarina, a pritom piše nošen jednom, dva puta i sl. Ja sam konkretno prodala potpuno nov takav kaput za 1650 plus dala poklon i platila postarinu jer zaista mi je draže da neko nosi kome se zaista dopada nego meni da skuplja prašinu. A te neke cene su po mom mišljenju čist bezobrazluk i nije ni čudo što te predmete ne prodaju duzi period. Zna se šta može da ima višu cenu, razni parametri postoje, od načina izrade, materijala, dizajna, aktuelnosti... Plus nova stvar, kvalitet je taj koji najviše određuje a ne ime brenda, što je izgleda samo kod nas na Balkanu. Neke devojke su spremne zarad svoje pokondirenosti da plate velike sume samo zato što je nešto Guess, Replay, Miss Sixty I sl, makar i polovno samo da bi eto nosile nešto markirano, što je tužno i onda time daju prostora kojekakvim prevarantima i precenjivacima da profitiraju. Uvek je bitniji kvalitet od imena brenda, a na žalost to je već pitanje svesti koja kod nas nije dovoljno razvijena > Slazem se sve al je jako bezobrazno prodati farmerice koje su krpljene > Mene je sramota da pogledam slike farmerica Ja da su moje Ne bih ni poklonila vec bi krpila sa njima nesto sto treba > Clanica je za crnu listu Sam ovakvom robom > Sramota njena Ne znam konkretno na koje farmerice mislite i članicu, ali ne želim ni da pomišljam da je neko prodao iscepane farmerice😱
2017 02 04
Htedoh samo kazati da postoji jedan mnogo fin momak koji obavlja soping umesto vas I za sebe uzima 15% od ukupnog iznosa koji potrosite...Eto...
2017 02 04
;)
2017 02 04
> _tanja_: > > PancaPapacita: > > Sve ste u pravu ja bundu prodajem za 5000 a vidim da pojedini idu i do 150e pa se postavlja pitanje da je moja krs cim je jeftina Da se preteruje ste u pravu zato slabo ide prodaja Imam jedno pitanje dali znate na kom sajtu mogu proveriti originalnost parfema ne rok posto na tom sajtu i kopije izlaze sa podacima roka trajanja > Koji sajt si koristila? Ja idem na checkfresh.com
2017 02 05
Ja sam koristila ovaj sto ima na krpicama ali tu i kopija ima rok trajanja tako da nije merodavan
2017 02 05
1 2