Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koliko kupujete na sajtu?

Cesto se pitam koliko cesto clanice kupuju i prodaju na sajtu? Ja sam ovde dugo i kupac sam i prodavac. Prodajem svoju robu, a posto sam fotograf po struci slikanje predmeta mi dodje kao zabava. Jedan duzi vremenski period nisam mogla nista da okacim, pa se i moja kupovina smanjila Drzim se vec dugo rezima, pare koje zaradim na krpicama tu i trosim na svoje omiljene predmete. I sad sam odlucila da cu da napravim test. Posto svakako sve pare dajem za kupovinu ovde (vracam ih na promet ovde xD), odlucila sam da kako sta zaradim, da kupujem stvari od najjeftinijih ka najskupljim. Naravno u cenu novca koji trosim odmah uracunavam i postarinu. Pa cu da vidim da li se nesto menja. Nadam se da ce to biti lepa motivacija prodavcima da soustaju svoje cene, jer ipak nije ovo butik :D Volela bih da cujem i vase nacine kupovine i prodaje? Kako vi to radite? :)
2017 02 06
Ovde i kupujem i prodajem. Više trošim nego što zaradim,jer dajem velike popuste i poklanjam stvari. Najviše kupujem za ćerku koja je tinejdzerka i uvek joj nešto treba, pogotovo stvari nekih brendova kojih u našem gradiću nema.
2017 02 06
Lepa tema :-)....na MK sam vise u ulozi prodavca nego kupca. Retko kupujem, mada misli da bih sigurno vise kupovala da imam vremena da na miru "listam" profile na MK, ali veoma brzo zivim - takva tura :D Prodajem najvise novu garderobu sa etiketom po veoma povoljnim cenama, pa i kada se uracunaju troskovi postarine :")
2017 02 06
Lepa tema :-)....na MK sam vise u ulozi prodavca nego kupca. Retko kupujem, mada misli da bih sigurno vise kupovala da imam vremena da na miru "listam" profile na MK, ali veoma brzo zivim - takva tura :D Prodajem najvise novu garderobu sa etiketom po veoma povoljnim cenama, pa i kada se uracunaju troskovi postarine :")
2017 02 06
Kupujem i prodajem.Kupujem i sa drugih sajtova pa kad mi stigne promasena velicina okacim ovde po istoj ceni,
2017 02 06
Kupujem i prodajem na MK. Kao i Roza, kada prodam neku stvar, gledam da kupim nesto iz omiljenih, tako da se sve nekako ovde i zavrsava, na Krpicama : ) Gledam da stvari koje stavim u prodaju budu pristupacne, sa detaljnim opisom, a uvek rado i izadjem u susret devojkama sto se tice cene. A sto se tice kupovine, dosta lepih stvari uspevam da pronadjem. Obicno sam trosila parice na parfeme, kozmetiku, torbe, bebi garderobu za mog predivnog sestrica <3
2017 02 06
Iskreno uglavno prodajem i menjam, ali sad sam se nešto odlučila za kupovinu. Legla prva plata nakon godinu dana bez posla, pa red je da se častim :) Inače slabo kupujem, a ako kupujem to je iz omiljenih.
2017 02 06
Svaka cast! Drago mi je zbog tebe :)
2017 02 06
Kupujem, prodajem, razmenjujem i poklanjam a najvise kupujem 😊 svakog meseca 2-3 stvari kupim nesto malo menjam a dosta toga sam i poklonila. Ovo mi je najvise razonoda a ono sto prodam opet potrosim na krpice i tako u krug. Za svojih 100 i kusur saradnji mogu da se pohvalim da sam imala 99% lepe i uspesne a onaj jedan posto ne vredi ni da spominjem mada ni to nije bilo tako strasno. Sve u svemu rado se uvek vracam sajtu i drago mi je kada je zadovoljstvo obostrano :) Najdraze mi je kada poklonim nekome ko to zna da ceni 😊
2017 02 06
Sve što je napisala Lustgirl, tako je apsolutno isto i kod mene :") OljaBg13,želim ti sve najlepše!!! o:) o:) o:)
2017 02 06
Gledam da vise ne kupujem, jer nista ne moze da zameni butik, tamo bar vidim kako izgleda i probam. A ne da mi se uvaljuju stvari sa felerima.
2017 02 06
I ja sam radila kao vi, kupovala krpice od novca sa krpica, ali sada kupujem knjige kada nešto prodam. :") Prodaja mi je ovde skroz opala, prodajem na drugom sajtu. Bez obzira na to, i dalje kada ubacujem nove predmete, prvo ovde ubacujem, prvo se ovde logujem... Draži mi je iako ništa ne prodajem. :D :D
2017 02 06
Podjednako sam do sad kupila, razmenila i prodala :") . Mada, kada pogledam po koliko utisaka vi imate, ja sam samo puki amater :'(
2017 02 06
Jedno vreme iskreno,nisam ni odlazila u butike vec sam samo ovde pazarila :-D Dosta stvari sam i prodala,neke razmenila..medjutim sve slabije i kupujem jer mnoge clanice nisu raspolozena za dogovor,neke ne zele uopste da pregovaraju,odgovaraju na poruke a ni da spuste cene :-( Sve to je pocelo polako da me odbija od trgovine ovde..
2017 02 07
Aleksandra94 Eh da si barem stnija tako eto, kao ja, x-) saradjivale bi sad vec haha
2017 02 08
1 2