Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Savet iskusnijih clanica

Treba mi savet. Jako mi se svidela jedna torba. Clanica je cak bila ljubazna bez da joj trazim i cenu da mi spusti i to dosta. Jedino se brinem jer je clanica nova bez ijednog utiska,a cak i sa popustom cena nije mala. Kako da osiguram sebe u slucaju da ne dobijem ono sto cu platiti.
2017 02 16
Proverila,nesto me taralo da pogledam tu temu sinoc,sreca
2017 02 16
Nemoj uplacivati ukoliko nema ni jedan utisak.. Zamoli je da ti predmet prvo posalje pa ces joj ti uplatiti kada stigne.. Ja kada kupujem od clanica bez utisaka uvek ima tako predlozim i devojke koje su postene odmah pristanu.. Barem sam ja imala takva iskustva, i uvek je bila super saradnja :) Ukoliko ne pristne, meni je tu nesto sumnjivo :/ Bolje da odustanes od predmeta nego da ne dobijes isti a uzalud das novac.. Vidim da si proverila, i kakav je ishod? Da li je clanica prevarant? Ako jeste, slobodno ostavi link profila da bi upozorila druge clanice..
2017 02 16
Proverila radi se o Dijani Marinkovic, i iznos ne bi bio mali,4500 sreca moja pa nista nisam uplatila. Ne znam samo kako da postavim link ka profilu jer pisem sa telefona. Pokusala ne temi crna lista. Ali je u pitanju drugi profil ne ovaj mimikas Ima je cak i na KP samo sto tamo prodaje njen brat "Nemanja"
2017 02 16
Gde je torba??
2017 02 16
Ima je na njenoj profilnoj slici
2017 02 16
Upravo je promenila profilnu sliku :)
2017 02 16
I propisno me izvredjala kada sam joj malo pre napisala da odustajem od kupovine jer je ima i to dosta na crnoj listi 😂😂😂 E hvala dragom Bogu i vama na forumu sto i ja nisam nasela na njene igrice. Razmisljam,lako je njoj da slika original torbu koja je verivatno njena i nije na prodaju pa i da je kupi sebi kad na svim mogucim sajtovima ovoliko krade 😠😠
2017 02 16
E bas tu je i htela da mi proda ali malo sutra verovatno 😠
2017 02 16
Inace posto ne znam kako neka je neka od vas prijavi da je blokiraju da ne vara ljude bezveze
2017 02 16
:o :') :')
2017 02 16
😂😂😂😆
2017 02 16
Da li je neko prijavio Adminu ?
2017 02 16
Nadam se da jeste,ja nisam ne znam kako 🤔😑
2017 02 16
Plava16, mozes joj ostaviti negativnu ako ste se dogovorile da se nadjete a ona nije ispostovala dogovor jer je saradnja bila dogovorena.. To je slicno kao da si uplatila za predmet a ona ga ne posalje.. Ipak kontaktiraj admina i pitaj da li je to za negativnu.. I zamoli je da ti obrise njenu negativnu jer je nisi zasluzila.. Srecno :")
2017 02 17
1 2