Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zamislite vi ovo..

Pazi ovako spremala ja cipelar i izdvojim tako neku obucu koju ne nosim, izmedju ostalog i 3 para patika koje milslim se bilo bi lepo pokloniti nekom. I tako ti ja dobre volje oglasim njih. Nesto kasnije javlja se meni zena kaze znacile joj bi patike za cerku, ne jedne nego sva tri para. Ja rekoh nema problema sva srecna eto drago mi je da mogu nekoga da obradujem. I posaljem ja to uredno sve i sad ocekujem neku povratnu informaciju utisak bilo sta - od nje ni glasa. Nista ja mislim mozda zena nema vremena za internet i gluposti ne dzabalebare svi kao ja.. Kad ono odem ti ja na internet da kupim nesto i tako pretrazujem sajtove kad ono na limundu moje patike :D E ne da sam se presekla bas mi je bilo urnebesno smesno, nisam se cak ni razocarala vec toliko mi je to bilo neocekivano i neuobicajeno da sam se bas lepo ismejala :D Pazi ti nju ona je lepo pokupila patike uredno platila postarinu 320 dinara i pokrece zena biznis. Mislim cudno ali eto u svakom slucaju jesam nekom pomogla sad na ovaj ili onaj nacin. Mozda ona zivi od toga ko ce znati. Ali eto rekoh da podelim to iskustvo sa vama devojke da se malo i vi ismejete :)
2017 02 25
Ma da li je moguce???😂😂😂
2017 02 25
Koja pacenica
2017 02 25
:(
2017 02 25
Jadno bas, mogla te pustiti da poklonis patike nekom kome stvarno treba, a ne da se javi i jos plus ti ni hvala nije rekla,
2017 02 25
mnogo puta mi se desilo da nesto poklonim i da vidim na limundu te iste stvari na prodaju ne samo na limundo videla sam i ovde ali ne obracam paznju na to ja sam poklonila sta ce ko posle da radi ne zanima me jedino sto mi smeta to su te tuzne price
2017 02 25
meni se desavalo da poklonim brdo stvari koje nadjem posle da prodaju ovde na krpicama.Ovo je bar na drugom sajtu.Nego neka radi ko sta hoce meni to I ovako nije trebalo,nego se covek zbuni kad vidi.
2017 02 26
Nedavno sam i ja videla kako neke stvari koje sam poklonila kruze sajtom ali se prodaju i to po cenama da te zaboli glava :-X kontam da ljudi nemaju novca pa se snalaze...
2017 02 26
Takodje se i meni desilo da sam poklonjene decije stvari videla ovde na sajtu i to clanica uredno stavila cenu koliko sam ih ja nove platila :') Ali nisam zelela da joj dajem negativnu,rekoh ako uspe da ih proda i tako zaradi ok nemam nista protiv.
2017 02 26
Bruka i sramota.
2017 02 26
Bruka i sramota.
2017 02 26
Ne znam samo gde ce im dusa i kako ih nije sramota.
2017 02 26
Šteta što nisu otišle u prave ruke,imala sam i ja slična iskustva na ovom sajtu kada je upitanju poklanjanje, čak mi se i paket vratio od 2kg,pa sam 480din.platila poštarinu,tako da sada, samo poklon uz kupovinu
2017 02 27