Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Po pitanju Kylie kozmetike

Drage devojke,vidim po sajtu,raznim stranicama cene ovih navodno 'original' karmina,paleta itd,dakle cene se krecu od 600-2000. Da li ste,prvenstveno vi devojke koje pokusavate da uvalite po tim cenama,svesne da se ti karmini kod kineza prodaju za 180 dinara,a palete za po 400?Original Kylie kozmetika se moze nabaviti samo na njenom sajtu ili prodavnici.U Srbiji nije dostupna,jedino se moze naruciti.Fejk karmini inace sadrze lepak o.O Strasno!
2017 03 06
Naravno . Kupuje se u kineskim prodavnicama koje su pune'' Kylie'' proizvoda i fejk ''Naked'' paleta ,cetkica i ostalih gluposti po bagatelnim cenama i prodaje ovde po ceni originala. To se vec zna ,nista novo nije . Ko se iole razume u sminku ,bez obzira sto kinezi dobro ''skidaju '' ambalazu ...kvalitet je nula ,takodje i svi toksicni sastojci koje ta sminka poseduje . Pa ko voli neka se truje po niskim cenama ,neka kupuje da se pohvali da ima Naked paletu ili Kylie ruz , maskaru ,cak sam videla tecni puder i ''tkzv ''Banana ''puder .. Uzasno.
2017 03 06
Ja danas naletih na ORIGINAL MK novcanik , nov za 700din.
2017 03 06
Da, da na isti mislimo :D @prodajem sminku, zar ne vidis da smo sarkasticne? 😀Ocigledno je da nije.original,znam kako pisu slova jer imam jedan nije bas isti kao ovaj, ali to ne sme da se navodi, previse cesto vidjam rec original, a ni o od originala..i to momentalno treba da se ukloni sa sajta. Pogotovo MK, pocelo je da mi se povraca od tih torbi.
2017 03 07
Ma vidi se nego sam ja umorna pa nisam mnogo ni razmisljala, na prvu loptu sam napisala... Brzi jezik od pameti. :D
2017 03 07
Hahahaha e ovo je hit,ali kao snizeni modeli,ostali posle zatvaranja butika hahahha,bas se lepo nasmejah :D
2017 03 07
> ProdajemSminku: > Ma vidi se nego sam ja umorna pa nisam mnogo ni razmisljala, na prvu loptu sam napisala... Brzi jezik od pameti. :D Opusteno bre.U svakom slucaju si pomogla mozda nekom 😀 ❤samo sto bi ta slika trebalo da.stoji na i njenom predmetu, bar kad bi moglo da se komentarise. Ja samo ne mogu da shvatim da u naslov.predmeta original..opet sigurno ima devojaka koje ne znaju, samo sumnjam da.one ulaze na forum. Ma nek prodaju sta hoce, ali lepo nek napisu sjaj sa Ali expresa, kopija novcanik i cisto sumnjam da bi im prodaja isla losije, prosto neko boluje da mu pise nesto, ma makar to bilo i kinesko i iskrivljenim slovima.
2017 03 07
Sad tek vidim da clanica ima 164 utiska.
2017 03 07
Ma ja sam je pitala lepo zasto je.stavila original, kad se vidi da nije. Zena je neprijatno reagovala, odmah pozivajuci se na svojih 164 utiska, a mojih 23. Jos je kao novcanik odjednom prodat. Tvrdi da je original. Isto je pominjala mamu , selo, ona kao najbolje poznaje sve.marke.
2017 03 07
> carapica13: > Ma ja sam je pitala lepo zasto je.stavila original, kad se vidi da nije. Zena je neprijatno reagovala, odmah pozivajuci se na svojih 164 utiska, a mojih 23. Jos je kao novcanik odjednom prodat. Tvrdi da je original. Isto je pominjala mamu , selo, ona kao najbolje poznaje sve.marke. 164 utiska samo govori koliko su ljudi ludi za originalima koji nisu prosli pored originala . Ma samo neka pise MK ili Guess ili Naked ,ostalo nije vazno ..Ni da li je 100 % original ,ni da li je sminka toksicna ..to ti je Srpski um ...koji uvek pati za visinom i originalima , koje fakat ne moze da priusti,pa se zadovoljava sa ''markom '',makar ona bila fejk . Nije vazno ..neka je ..
2017 03 07
> TinaAdamovic: > > carapica13: > > Ma ja sam je pitala lepo zasto je.stavila original, kad se vidi da nije. Zena je neprijatno reagovala, odmah pozivajuci se na svojih 164 utiska, a mojih 23. Jos je kao novcanik odjednom prodat. Tvrdi da je original. Isto je pominjala mamu , selo, ona kao najbolje poznaje sve.marke. > 164 utiska samo govori koliko su ljudi ludi za originalima koji nisu prosli pored originala . Ma samo neka pise MK ili Guess ili Naked ,ostalo nije vazno ..Ni da li je 100 % original ,ni da li je sminka toksicna ..to ti je Srpski um ...koji uvek pati za visinom i originalima koju fakat ne moze da priusti,pa se zadovoljava sa ''markom '',makar ona bila fejk . Nije vazno ..neka je .. Upravo!
2017 03 07