Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Bezobrazluk

Ja sam ostala bez reci... Zamolila sam fotografiju vise , a poruka sa mojim podacima iz , meni nepoznatoh razloga nije poslata. Dalji tok prepiske procitajte , pa prosudite same .. Biljana1969 A slicica kad se predstavis, kazes svoje ime,prezime, ostavis svoj broj telefona,.... Ovako se sve svodi na tvoju sprdnju pre 1 dana, 09:25 tasmanija Ja se ne "sprdam" , a Vi ste malo neljubazni.Iz nekog razloga Vam nije stigla poruka sa mojim brojem , a inace je na mom profilu , pa sam mislila da ste ga videli. Hvala u svakom slucaju pre 1 dana, 09:32 Biljana1969 NADJI U PREPISCI SVOJE PODATKE, ...PA ONDA KRITIKUJ.... POZOVI TELEFONOM....AJDE Deluje kao da bi se i potukla , da moze !!!!
2017 03 10
Juuuuu prostakluka ! Ali ja se sebi cudim sto se i dalje cudim ovakvim i slicnim ponasanjem.
2017 03 10
svasta ovde ima da se vidi ja posaljem gomilu slika premerim po pedeset puta jedno te isto i kupac se ne javi pa sta znaci ako neko hoce dodatnu sliku pre toga mora da kupi predmet pa zasta onda i da salje dodatne slike
2017 03 10
ja sam resila da vise ne merim,premeravam.pa onda izmerite jojs ovo i ovo i tako dao besvest.Pa onda moze li jos slika Iz ovog ugla pa iz onog ugla ,onda molim vas slikajte na sebi da vidim kako stoji.Tako do besvestti I sve ispostujes i izgubis silno vreme i onda se jednostavno ne jave i ne odgovaraju na poruke.Cvrsto sam resila da to vise ne radim
2017 03 10
izvinjavam se za greske u kucanju,tastatura me nesto zeza
2017 03 10
evo mog jednog slucaja od sinoc a ima ih gomila javila se devojka da kupi vise stvari ali se ne snalazi preko telefona sve da pregleda vec da joj posaljem sve sto imam na viber i tako ja sat vremena prvo skidam slike u telefon pa da joj posaljem onda jos jedno milijon pitanja i na kraju dodjosmo to toga da hoce deset stvari dogovoreimo se za cenu slanje i onda na kraj stize poruka trenutno nemam para da mi rezervises na mesec dana prosto nisam znala sta da joj odgovorim napisala sam da ne radim rezervacije ali malo je falilo da je pitam zar nije trebala prvo da me pita da li radim rezervacije pa tek onda da mi postavi gomilu pitanja mislim ustedeli bi vreme i ja i ona
2017 03 10
Tako je mene jedna videla neku moju tasnu na drugom sajtu ali sa ostecenjem i naglaseno i slikano je Pa sad da li ja garantujem da nece da se siri,pa ovo,pa ono pa onda uzela bi jos nesto ali ne zna ona da se snadje da vidi sve moje oglase da joj posaljem slile. I ja lepo prvo naglasim da nosim S vel.da ne saljem bezveze oko 30 slika kaze ok. Kad sam poslala sve ona meni jao sto je sve lepo ali ka nosim L vel.😲😤😠
2017 03 11
Strasno! Kulturo, eve me! :o
2017 03 11
E svasta. Svako ima pravo da se ponasa kako hoce. Ali da priznaje da cak nije ni slika njenog predmeta i to jos tako drsko,ja iskreno kod doticne ne bih kupovala
2017 03 13
3000 su , ja sam rekla da mogu da dam 2000, mislila sam da su jednom obucene farmerke. U svakom slucaju takvo obracanje nije u redu, ali svi smo razliciti. :)
2017 03 14
3000 su , ja sam rekla da mogu da dam 2000, mislila sam da su jednom obucene farmerke. U svakom slucaju takvo obracanje nije u redu, ali svi smo razliciti. :)
2017 03 14
> DanijelaSavev: > ja sam resila da vise ne merim,premeravam.pa onda izmerite jojs ovo i ovo i tako dao besvest.Pa onda moze li jos slika Iz ovog ugla pa iz onog ugla ,onda molim vas slikajte na sebi da vidim kako stoji.Tako do besvestti I sve ispostujes i izgubis silno vreme i onda se jednostavno ne jave i ne odgovaraju na poruke.Cvrsto sam resila da to vise ne radim Ja izmerim ono sto se moze izmeriti, ali kad mi traze da obucem to nema sanse. Jer nisu svi isto gradjeni, moze se desiti da meni stoji bolje nego njoj i posle da dozivljavam neprijatnosti. Za jednu haljinu sam rekla da je samo za mrsave, mislim moze i neka punija da je obuce ako je nije stramota da joj kipi kroz golisave delove. A to sto se ne jave vise me ne dotice. I pamtim takve clanice pa im sledeci put ni ne odgovorim na poruku.
2017 03 14