Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim vas savet, prvi put mi se desava.

Javila mi se clanica za berska majicu sa profila koju jos nisam obrisala, dala.podatke da joj posaljem, nije ni za sta pitala , bila je vrlo fina i kulturna, poslala joj, spakovala joj i poklon za 8 mart, pitala je juce kada je trebalo da stigne bluza jel stigla, ona se logovala ali nije odg, i pre 10.min mi napise da je dosla ali da joj ja nisam rekla da je suzavana i da nije srecna. Ja ostajem u soku. Odgovorno tvrdim da majica pipnuta nije sem sto je odsecena etiketa sto sam naglasila u opisu jer je bila duga i grebala je,majica je takva a to svako zna da bi izgubila formu jer ima gore providni deo da je dirana, meni je cak i veca bila, al.nije mi smetalo. Da mi.je receno da je pocepana, flekava, iako sam je pregledala lepo, al ajd desi se coveku da previdi, ali suzavana nikada nije. Majica je bila 600 din, prodavala sam i cizme i skupe stvaro. ne vidim sto bih precutala nesto za.majicu. 😥
2017 03 10
Ajoj pa to je onaj lepršavi sjajnjikavi materijal-imam i ja nekoliko bluza od tog materijala i šavovi ponekad zaista izgledaju kao da su dorađeni a nisu. Mislim da je prosto materijal težak čak i mašinski za rad jer "beži".....možda je zato tako izgledao članici. Ili je prosto pogrešno protumačila ovu rečenicu u opisu: "Odgovara i xs iako je.naznacena vel bila s" Ne znam stvarno neprijatna situacija, ali probajte da objasnite članici....a ako je baš nezadovoljna vratite joj novac, ona Vama bluzu i da nikoga ne boli glava.
2017 03 10
Ali nit je pitala za mere niti ista? Ne znam sta znaci nisam srecna? Mozda joj ne.stoji lepo? Stvar nije ostecena. Nikad mi se ovo nije desilo.
2017 03 10
Joj shvatam....ponekad ljudi stvarno čudno reaguju i nađeš se tako u čudu ni kriv ni dužan
2017 03 10
Hvala Loki na svakoj reci, od tebe puno znaci, postujem te jako zbog svega sto radis na ovom sajtu😘
2017 03 10
> DesireMe: > Hvala Loki na svakoj reci, od tebe puno znaci, postujem te jako zbog svega sto radis na ovom sajtu😘 :* :* :") Hvala puno na komplimentu, rastem kao kvasac! :") :") :") <3
2017 03 10
Meni visi negativna jer ovde ima bezobraznih članica da to nije normalno. Em ajde da budeš korektan, spustim cenu za deset puta skuplju stvar em posle ispadne grbav, nalaze fleke, čuda itd jer im se predmet ne SvidjA kad obuku. Iako sam bila fer i dala stvar za mnogo manje pare i insistirala da joj vratim 300din ona nije pristala i lupila odmah negativnu.Ima nas raznih.
2017 03 10
Meni se juce slicno desilo.. Poslala sam jednoj clanici nov prsluk sa etiketom s toga ga nisam uopste pregledala jer je bio nov nikad ga obukla nisam i imao je etiketu pa sam smatrala da je sve ok. Kad joj je stigao javila je da ima dve rupice nazad na ledjima a kako ga ja nisam pogledala dobro verovala sam da je tako i vratila joj novac odmah danas a prsluk sam joj poklonila jer verujem da to lako moze da se sredi ali moja greska je bila u pitanju. Ti ako si pregledala majicu i sigurna si da je sve ok i da zaista nema ostecenje niti je suzavana onda nije tvoj problem ako se njoj ne svidja kako joj stoji ili ako joj je mala verujem da bi joj napisala mere da je trazila. Ne znam ja se ne bih osecala krivom ako bih bila 100% sigurna da je sve ok. U mom slucaju znam da nisam pregledla smatrajuci da je sve super tako da moze biti da je bila neka rupica.
2017 03 10
meni se danas desilo da me zove devojka i pita sta je kupila od mene ja zbunjena ne znam o cemu se radi ona mi objasni da sam joj juce poslala paket a da je ona zaboravila moje podatke i sta je kupila posto se u medjuvremenu predomislila nece da podigne sve pakete koji su joj danas stigli pa da vidi koji je moj paket da podigne samo njega ziva sam pretrnula posto sam poslala pouzecem da li cu biti bas ja ta srecnica da podigne moj paket ili cu biti u grupi onih koji ce biti vraceni dugo godina sam na internetu kupujem prodajem ali svaki dan dozivim nesto novo i ako sam mnogo puta pomislila da sam vec sve prezivela da nema sta dalje da me iznenadi
2017 03 10
DesireMe, pa šta da se radi što nije zadovoljna, ja baš dosta kupujem ,pa sve je rizik,niti vidim,niti probam......pa ako ne stoji lepo ili poklonim ili prodajem,menjam.... o:)
2017 03 10
Traži joj fotografije "sužavane" majice, da uporedimo sa tvojom na profilu... Kao što reče, majica bi izgubila formu da je zaista sužena.
2017 03 11
Znam kako se osecas, ja sam skoro prodala kaput za 1900 ovaj crno beli, mnogo je vise placen, i bukvalno kad sam trebala da ga posaljem doslo mi je da ga vratim u orman, nisam bila nacisto.. clanica kojoj sam poslala kaze ima je grudvice male kad se skroz priblizis, ja reko nisu imale , slikajte mi da vidim, ona kao nije uocljivo , ali kada se priblizis skroz vidi se. U opisu pise nosen, ali ocuvan.. pa mislis da je htela da.ga vrati, da joj vratim novac..naravno da nije. Prosto neki ljudi trebaju da kupuju u prodavnicu gde mogu da detaljno pregledaju garderobu, probaju.i ovde niko ne brani da traze dodatne slike i informacije. A kao prodavac se osecas jadno ako kupac nije zadovoljan. E malo sam se precenila, ne nosim S,ipak nosim M, ai bluzica ima koncic od 2mm sa unutrasnje strane pa cu da je vratim.
2017 03 11
Haos ovde.. Ne zna vise covek dal je nezahvalnije biti kupac ili prodavac.. 😒😒
2017 03 11
Hvala zene za savete, mene je ovo potreslo, mozda je glupo da se ovoliko kidam oko krpica ali znam da sam postena i da bih naglasila da je suzavana, jer sto bi bilo glupo i da jeste ako je majica ok, ali kao sto rekoh meni je ta majica bila komotna i ja sam je takvu nosila a nosim xs , da sam je suzila, valjda bih je suzila da mi stoji uze. Lidija ja sam u soku od tvoje price, carapice takodjee. Moram da naglasim da je devojka bila fina ali zaista nije pitala ni za mere niti ista, i desila se situacija da mi je uplatila pare post netom na potpuno pogresno prezime koje ja nisam mogla da podignem logicno a ona je opet uplatila.nove pare za majicu na tacno prezime i te sam.mogla. Ja sam joj dala br prve uplate jer je navodno bacila papire, i terala.je da ide da uzme prve pare tj taj iznos od 600 din jer nikom pare ne vise sa grane a ja svakako to nisam mogla podici niti iko moze, sto bi poklanjala posti. Pitala me je za svoj neki zdravstveni problem a ja imam slican i dala sam joj dosta saveta, ni na sta nije odg, cestitala 8 mart i rekla da sam joj poslala, ni na to nije odg, pitala sutradan jer dosla majica, nije odg i veceras ova recenica samo ni dal joj je stigao poklon ni nista. Moram reci da se od.pitanja za zdravlje sve vreme loguje do ove svoje recenice. Ne mora da se zahvali niti ista, ali fer treba ispasti.
2017 03 11
Uh ovde stvarno ima cudnog sveta....desi se i da se osetis kao magarac sto se trudis da budes fin prema nekima a oni ni hvala da kazu...ali zato ima i takvih carica ovde da imas utisak kao da se znate i druzite sto godina!!! 8-) Smatram da si maksimalno ispostovala clanicu a sto kaze Dana-kupovina ovde je rizik, ne mora da znaci da ce nam nesto lepo stajati ali za to ne moze biti prodavac kriv. Mislim da bi trebalo da se opustis, a ako clanica ima dokaze da je suzavana neka ih prilozi. Mada cisto sumnjam..... :)
2017 03 11
1 2