Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Molim vas savet, prvi put mi se desava.

Pa ne odgovara vec 15 sati, stalno se loguje, ne cudi me da se sutra javi sa stvarno suzenom majicom. Jer zasto mi kulira poruke? Ja sam joj posle 10.min odgovoriia, ona nista. Mislim da nije otisla mozda da proba da vrati pare prve koje su na pogresno prezime uplacene, da ju je samim tim majica skupo izasla a jos joj je mala i eto. Nisam pametna.
2017 03 11
Nesto se cudno desava ovde u poslednje vreme. Sve se nesto mislim da, neke clanice, ''kupuju'' stvari impulsivno pa, kada se predomisle, zele da vrate pod razlicitim izgovorima. Brate, lepo stavi u omiljene, razmisli, ispitaj sta te interesuje pa tek onda se baci na kupovinu. Uz opasnost da zvucim paranoicno, sve cesce mislim da se i napravi ostecenje kako bi se povratio novac. Ne znam, nisam pametna ...
2017 03 11
Takodje delim misljenje.
2017 03 11
> lidija18: > meni se danas desilo da me zove devojka i pita sta je kupila od mene ja zbunjena ne znam o cemu se radi ona mi objasni da sam joj juce poslala paket a da je ona zaboravila moje podatke i sta je kupila posto se u medjuvremenu predomislila nece da podigne sve pakete koji su joj danas stigli pa da vidi koji je moj paket da podigne samo njega > ziva sam pretrnula posto sam poslala pouzecem da li cu biti bas ja ta srecnica da podigne moj paket ili cu biti u grupi onih koji ce biti vraceni > dugo godina sam na internetu kupujem prodajem ali svaki dan dozivim nesto novo i ako sam mnogo puta pomislila da sam vec sve prezivela da nema sta dalje da me iznenadi KATASTROFA!
2017 03 12
Meni ne odg devojka vec 2 dana na pitanje koje suzavanje..
2017 03 13
Cutanje njeno ti je najbolji odgovor. Trazi mane predmetu i izmislja svasta jer joj se uzivo ne svidja ili joj ne stoji.
2017 03 15
1 2