Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta vas je nasmejalo?:))

Vezano za predmete i uzivljavanje u opise istih i bilo sta drugo na sta ste nabasali na ovom forumu..Evo ja da pocnem: ."...odlican je komad od odlicnog parceta jer nije svako jagnje isto." Oplakah,i zamisljam to jadno jagnje sto ne bese istoXD
2017 03 15
> widiSTAimam: > Vezano za predmete i uzivljavanje u opise istih i bilo sta drugo na sta ste nabasali na ovom forumu..Evo ja da pocnem: > ."...odlican je komad od odlicnog parceta jer nije svako jagnje isto." > Oplakah,i zamisljam to jadno jagnje sto ne bese istoXD Procitala sam taj opis neki dan,. i nije mi bio smesan jer sam shvatila sta je zena htela da kaze. Postoje razne sorte jagnjadi i zato krzno moze biti kvalitenije . Njena bunda je vrhunskog kvaliteta. sto se vidi i po krznu. A tema vec postoji,. ostavila je clanica ispod link...Tu ima svacega bas...A u ja sam neki dan neke predmete kacila preko telefona i u brzini nisam gledala ceo text, jer tel hoce sam da odabere prvu rec najcesce koriscenu... Sreca obrisala sam na vreme :)
2017 03 15
"ORIGINAL TORBA U SAVRŠENOM STANJU,SAMO DRŠKE OGULJENE",jeftino 2000din
2017 03 15
a u jednom opisu " lepa provodadzijska haljina" x-) x-) kad nisam pala sa stolice ili " patike imaju pertle koje mogu da se vezu i zatezu "
2017 03 15
moj danasnji lapsus na forumu ,ima li neko iz jagodne :)
2017 03 16
jaoooj dobro se setih, pre mozda pola godine nadjem neki pojas na sajt i saljem poruku "koliko mu se rasteze" naravno misleci na maximalnu rastegljivost pojasa x-) :') al odgovor nisam dobijala ,:) ,:)
2017 03 16
hahahaha ,pa rasteze se :)
2017 03 16
> heller: > hahahaha ,pa rasteze se :) :o devojka mora da je pomislila da se zezam sa njom pa cak ni to nije napisala :D shou time ,:) ,:)
2017 03 16