Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Problem sa ulaskom na sajt

> Bozana: > zamoljena sam od članice IVANASTOJANOVIC da se obratim adminu sajta počto članica već par dana ne može da uđe na sajt. inače se loguje preko fejsbuka. molim admina da se Ivani javi i otkloni problem Ako mozes zamoli I u moje ime profila Jelena Duletic 2 Dana Ne mogu da udjem na profil Zapocela Sam 2 saradnje I Ne znam kako da se javim devojkama kada Ne znam ime profila Hvala
2017 03 29
> Bozana: > zamoljena sam od članice IVANASTOJANOVIC da se obratim adminu sajta počto članica već par dana ne može da uđe na sajt. inače se loguje preko fejsbuka. molim admina da se Ivani javi i otkloni problem Admin je obavesten jos juce da otkloni problem svima ne samo jednoj osobi ,vec celom sajtu jer problem lezi u sajtu ne u pojedincima .Svi mi koji se logujemo putem FB imamo isti problem i admin nece pojedinacno odgovarati na poruke i resavati problem samo za jednog clana . Sto se tice logovanja ,pregledajte poruke ove teme od pocetka ,navedeno je kako se moze logovati na sajt za clanove koji se loguju preko FB ,dok se problem ne resi .
2017 03 29
I ja imam isti problem morala sam napraviti novi nalog jer preko fb ne mogu uci molim admine da ovo sto pre srede....
2017 03 30
> Kinder22: > I ja imam isti problem morala sam napraviti novi nalog jer preko fb ne mogu uci molim admine da ovo sto pre srede.... Ja ne znam zaista u cemu je problem svih vas i zasto ovde molite admina .Adminu se napise poruka ,koja je vec uveliko prosledjena od strane dosta clanova ukljucujuci i mene . Ljudi logujte se kako je napisano u komentarima ovog foruma i ne kukajte vise ,snalazite se . Ako se link do sajta uradi kako treba i napravi ''secure '' onda ok ,ako ne ..sta cete onda ..kukati i zvati admina sve vreme ? Citajte komentare i vodite se njima ,jer od juce ili cete tako raditi ili cete kukati ,otvarati nove naloge i izgubiti stare koji su povezani sa fb . Admin ako reaguje ok ,ako ne ,mozete ga moliti i kukati a Vas nalog stoji zaglavljen . Snadjite se kao i mnogi od nas sto su a imamo svi isti problem . Niste jedini.
2017 03 30
Ja sam tek sinoc uspela da otvorim moj nalog, ali na njemu je sve izbrisano i slike i razgovori nista nema....Jedna clanica mi je juce uplatila pare ja treba da joj posaljem robu a adresa mi je bila u razgovorima kako je sve izbrisano sad nemam adresu a kada je pozovem na tel sa kog mi je uplatila (postnet)telefon nije u funkciji pojma nemam sta da radim???Da li da ponovo postavljam slike stvari ili ce se neko cudo desiti pa da se vrati sve kao sto je bilo😅😆
2017 03 30
> JovanaMitic: > Imala sam i ja problem, logujem se preko fejsbuka. Ukucala sam u polje korisnicko ime svoj mail, pa sam isla na opciju zaboravili ste lozinku i na mail mi je prosledjena neka lozinka, a korisnicko ime sam ukucala JovanaMitic i uspela da udjem na nalog. Probajte tako dok ne bude otklonjen problem :) :") I ja sam tako uradila ali kad sam usla na profil sve je prazno nema ni slika ni razgovora nista bas....
2017 03 30
> jelicabuki: > > JovanaMitic: > > Imala sam i ja problem, logujem se preko fejsbuka. Ukucala sam u polje korisnicko ime svoj mail, pa sam isla na opciju zaboravili ste lozinku i na mail mi je prosledjena neka lozinka, a korisnicko ime sam ukucala JovanaMitic i uspela da udjem na nalog. Probajte tako dok ne bude otklonjen problem :) :") > I ja sam tako uradila ali kad sam usla na profil sve je prazno nema ni slika ni razgovora nista bas.... Nema nista jer si napravila novi nalog a ne usla na stari . Problem imaju clanice koje ulaze iliti se loguju preko Face Book -a ,ostale clanice koje su registrovane direktno preko MK jos uvek nemaju problem ali dobijaju upozorenja pri logovanju, da sajt nije ''secure '' ( siguran ) Ne moze mi niko reci ako se ispravno uloguje na nacin na koji je opisala clanica Jovana Mitic da se ne moze uci na nalog .Ja se tako logujem vec 3 dan a inace nalog mi je povezan sa FB.
2017 03 30
> TinaAdamovic: > > jelicabuki: > > > JovanaMitic: > > > Imala sam i ja problem, logujem se preko fejsbuka. Ukucala sam u polje korisnicko ime svoj mail, pa sam isla na opciju zaboravili ste lozinku i na mail mi je prosledjena neka lozinka, a korisnicko ime sam ukucala JovanaMitic i uspela da udjem na nalog. Probajte tako dok ne bude otklonjen problem :) :") > > I ja sam tako uradila ali kad sam usla na profil sve je prazno nema ni slika ni razgovora nista bas.... > Nema nista jer si napravila novi nalog a ne usla na stari . Problem imaju clanice koje ulaze iliti se loguju preko Face Book -a ,ostale clanice koje su registrovane direktno preko MK jos uvek nemaju problem ali dobijaju upozorenja pri logovanju, da sajt nije ''secure '' ( siguran ) Ne moze mi niko reci ako se ispravno uloguje na nacin na koji je opisala clanica Jovana Mitic da se ne moze uci na nalog .Ja se tako logujem vec 3 dan a inace nalog mi je povezan sa FB. Isla sam na opciju zaboravljena lozinka pa mi je na mejl stigla lozinka i onda sam usla na profil nisam otvarala novi nalog...😅😆
2017 03 30
> jelicabuki: > > TinaAdamovic: > > > jelicabuki: > > > > JovanaMitic: > > > > Imala sam i ja problem, logujem se preko fejsbuka. Ukucala sam u polje korisnicko ime svoj mail, pa sam isla na opciju zaboravili ste lozinku i na mail mi je prosledjena neka lozinka, a korisnicko ime sam ukucala JovanaMitic i uspela da udjem na nalog. Probajte tako dok ne bude otklonjen problem :) :") > > > I ja sam tako uradila ali kad sam usla na profil sve je prazno nema ni slika ni razgovora nista bas.... > > Nema nista jer si napravila novi nalog a ne usla na stari . Problem imaju clanice koje ulaze iliti se loguju preko Face Book -a ,ostale clanice koje su registrovane direktno preko MK jos uvek nemaju problem ali dobijaju upozorenja pri logovanju, da sajt nije ''secure '' ( siguran ) Ne moze mi niko reci ako se ispravno uloguje na nacin na koji je opisala clanica Jovana Mitic da se ne moze uci na nalog .Ja se tako logujem vec 3 dan a inace nalog mi je povezan sa FB. > Isla sam na opciju zaboravljena lozinka pa mi je na mejl stigla lozinka i onda sam usla na profil nisam otvarala novi nalog...emoji unicode: 1f605emoji unicode: 1f606 Ako ukucas pravilno korisnicko ime ( bez razmaka isto kao sto ti stoji ispod slike u tvom slucaju jelicabuki ) ,i lozinku koja ti je poslata na email ,onda ne bi trebalo da imas problema .
2017 03 30
u pravu ste ja sam sve pobrkala,,, FB nalog mi je na jednoj adresi a ja sam koristila adresu sa telefona i otvorio se novi nalog,,,,sad sam pokusala preko adrese sa FB ali sam se ulogovala na neki stari profil koji sam otvorila pre sto godina a nisam ga koristila....nije ova tehnologija za mene ,:(
2017 03 30
I ja imam isti problem od sinoc... Uspela sam preko maila, kao sto Jovana rece. Ako nece da sajt lepo funkcionise, neka ga ugase i zdravo. Strasno
2017 03 30
Ja isto, 3 dana imam problem da udje na MK. Probala sam jedan opcija, a nemoguce da ulazim. Sad napravio sam novi profil, a to nije isto. Koliko još moram da čekam? :@ :,'( :,'(
2017 03 30
> Kissangela19: > Ja isto, 3 dana imam problem da udje na MK. Probala sam jedan opcija, a nemoguce da ulazim. Sad napravio sam novi profil, a to nije isto. Koliko još moram da čekam? :@ :,'( :,'( Cekas dok ne naprave siguran link sajta . To moze biti uskoro a moze nikad.
2017 03 30
1 2 3