Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nekorektan odnos!

Hvala. :")
2017 04 07
> jacaikaja: > Moramo biti realni. Ovo je sajt gde se nude mahom polovne stvari po znatno nizim cenama nego sto su placene, pa treba imati to u vidu i ne praviti dramu zbog sitnice, ako ste dobili predmet u odlicnom stanju kome viri koncic s unutrasnje strane ili je rasiven 2 mm. Valjda svako zna da zasije koncem, ako je vec platio nesto umesto 2500, 500 dinara i nista se ne primecuje kad je sam sav u pitanju. Mene malo nervira kad neko pocne da komentarise trivijalnu sitnicu, ali bas zbog toga gledam da opisem svaki detalj. Dosta puta sam i sitne rupice usivala na predmetima koje sam ovde dobila u razmeni ili obrijala sitne gromuljice na predmetu koji je opisan 'kao nov, jednom obucen'. Mozda ja ne dozivljavam ovaj sajt ozbiljno, ali pamtim komentar jedne clanice koja nije nikad bila zadovoljna kupovinom i razmenom na sajtu, pa zato samo prodaje i to je sasvim korektno s njene strane. Kad kupuje, proba u radnji, plati punu cenu i zadovoljna je. Ako i kupuje preko Krpica, trazi u istom gradu prodavca, da licno pregleda i proba predmet. Ok...ali se isto apeluje na korektnost. Ja sam ispostovala cenu koju je stavila i nistam pravila problem...ovde se ne radi o ceni, vec o dogovoru koji nije ispostovan. Ne bih se bas slozila sa devojkama iznad, ali postujem misljenje. Svako od nas gleda drugacije na datu situaciju. Devojka koja mi je prodala bluzicu, posle velikog natezanja je pristala da vrati novac, sa recenicom : Necu da se natezem za 700din. To tek nije u redu, s obzirom da je ona stavila tu cenu i nije prijavila da fali to sto fali. Svi smo razliciti.
2017 04 08
Slikaj dugme i napisi koji mu je precnik, pa mozda slucajno neko ima isto da ti posalje 😉 U medjuvremenu, prebaci neko drugo koje ne zakopcavas, na to mesto
2017 04 08
vrlo se jasno vidi razlika,u sirini ,gde uz traku na prodavanoj slici imate tri koluta,koji idu od sredine svake dojke,dok na onom sto sam dobila ima samo jedan kolut od srednje linije
2017 05 05
Cim neko odmah obrise predmet, a ne oznaci ga prodatim makar jedan dan da stoji tako pa i par dana, znaci da je najverovatnije u pitanju prevarna radnja, ovo iz iskustva kazem i to ne jednog.
2017 05 09
1 2