Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Nekorektan odnos!

Molim vas...imam problem! Znam da sigurno dobijate ovakvih pitanja milion, ali me zanima sta vi mislite. Naime clanica mi je prodala predmet sa felerom za koji tvrdi da nije videla. Ukazala sam joj na to, ona tvrdi da ne zna nista o tome, a novac odbija da vrati. Inace je pre prodaje pitana o predmetu, da li je ostecen i slicno...rekla je da nije. Znam da ne mogu Bog zna sta da uradim, ali da li biste mogli barem da me posavetujete? Hvala unapred
2017 04 05
Mislim da nema mnogo vajde... teško je dokazati da ga nisi ti oštetila, posebno ako je ona imala slike na kojima je sve u redu. Daj joj negativnu... objavi prepisku uz negativnu da bi ukazala ostalima šta ti je uradila. Vrlo ružno. Da li je bila izričita da neće da vrati novac?
2017 04 05
I ja tako mislim...slaba vajda! Da, bila je izricita da nece vratiti novac. Jedino negativna preostaje...Dogadjalo mi se i ranije da clanice prodaju nesto osteceno, ali one prihvate povracaj, jer zaista to nisu primetile i sve bude ok. Jednostavno budu korektne osobe....a ovo je bas bzvz... Hvala vam devojke na odgovorima...
2017 04 05
Ne znam sta reci. Meni se desila slicna situacija, clanica je tvrdila da sam ja ostetila predmet. U pitanju su bile rupice, zute fleke ispod pazuha... za rupice da joj neko i poveruje 1%, ali zute fleke smesno. Bila je i tema orvorena. Na kraju je vratila novac, ali i predmet u prodaju, sto znaci da je od starta imala nameru da uvali tu krpu. Pisala sam adminki, nije odgovorila, a zaista mi je zao da jos neko prodje kao ja sa njom. Neki ljudi stvarno imaju obraz kao djon.
2017 04 05
Ovde je u pitanju kosuljica, bez dugmeta na rukavu. E sad, nisu obicni dugmici, nego su bas neobicni, pa ne mogu ni da ga nadjem u prodaji. I kao nije znala...a ja na slici videla da taj rukav nije zakopcan, nego pomislih da ga je zaboravila da zakopca...kada ono eto, nedostaje dugme. Za koje ona tvrdi da nije znala da nedostaje, a novac nece da vrati. Ma uzas, devojka stvarno nije fer, a ja ne mogu nista da preduzmem.
2017 04 05
Daj joj negativnu ocenu i prijavi adminu kao prevaru i stavi je na crnu listu.
2017 04 05
Po meni nije za crnu listu zbog dugmeta na rukavu. Mogu se promeniti oba dugmeta na rukavima, bez obzira sto su ostali drugaciji, te staviti neki neupadljivi. Feler je kad imate rupice i fleke koje se ne mogu skinuti. Ja cesto dugme uz vrat koje ne koristim, premestim gde fali, a vidljivo je. I u radnji cesto fali dugme na kosulji, koja kosta dosta, a ovde je verovatno rec o povoljnoj i koriscenoj kosulji
2017 04 05
Sigurno da je trebala da naglasi i da nije prijatna situacija,ali to nije oštećenje,tako da po meni nije ni za crnu listu...
2017 04 05
Ja sam imala istu situaciju . Clanica mi je poslala robu sa felerom tj ostecenjem koje nije navela u opisu . Prvo sam je zamolila da mi vrati novac ja njoj osteceni artikal .ona je bila neljubazna i bezobrazna cak mi je rekla da sam JA ostetila robu . Otvorila sam temu ovde ,prijavila adminu sa svim mogucim prepiskama ,slikama itd .clanica je blokirana .
2017 04 05
> IvaNicic: > Mislim da nema mnogo vajde... teško je dokazati da ga nisi ti oštetila, posebno ako je ona imala slike na kojima je sve u redu. Daj joj negativnu... objavi prepisku uz negativnu da bi ukazala ostalima šta ti je uradila. Vrlo ružno. Da li je bila izričita da neće da vrati novac? Moze se sve dokazati ako imas prepiske ,slike i sve u detalje. Ja sam imala srecu jer sve cuvam ,cak i screen shotove pravim dok ne dobijem robu . Na zalost i pored toga sam prevarena ,ali i ona je uklonjena .
2017 04 05
> Betika: > Ovde je u pitanju kosuljica, bez dugmeta na rukavu. E sad, nisu obicni dugmici, nego su bas neobicni, pa ne mogu ni da ga nadjem u prodaji. I kao nije znala...a ja na slici videla da taj rukav nije zakopcan, nego pomislih da ga je zaboravila da zakopca...kada ono eto, nedostaje dugme. Za koje ona tvrdi da nije znala da nedostaje, a novac nece da vrati. > Ma uzas, devojka stvarno nije fer, a ja ne mogu nista da preduzmem. Dugme koje nedostaje nije feler . ( mada je mogla da naglasi ) Feler je pocepano ,osteceno na bilo koji drugi nacin . U krajnjem slucaju promenite dugmeta . ( Izvinjavam se nisam videla ovaj komentar )
2017 04 05
Nije feler u klasičnom smislu, ali košulja zbog tog dugmeta JESTE oštećena, čak i da je to dugme prišiveno mora se naglasiti, a kamoli ako ga nema! Po mom mišljenju ovo jeste za negativnu, a jeste i za crnu listu zbog stava članice, vrlo dobro je znala da to dugme fali kad je slikala košulju i stavila na sajt sa namerom da je proda. Ne razumem kako možete da je pravdate i ublažavate situaciju?? Svašta.
2017 04 06
Moramo biti realni. Ovo je sajt gde se nude mahom polovne stvari po znatno nizim cenama nego sto su placene, pa treba imati to u vidu i ne praviti dramu zbog sitnice, ako ste dobili predmet u odlicnom stanju kome viri koncic s unutrasnje strane ili je rasiven 2 mm. Valjda svako zna da zasije koncem, ako je vec platio nesto umesto 2500, 500 dinara i nista se ne primecuje kad je sam sav u pitanju. Mene malo nervira kad neko pocne da komentarise trivijalnu sitnicu, ali bas zbog toga gledam da opisem svaki detalj. Dosta puta sam i sitne rupice usivala na predmetima koje sam ovde dobila u razmeni ili obrijala sitne gromuljice na predmetu koji je opisan 'kao nov, jednom obucen'. Mozda ja ne dozivljavam ovaj sajt ozbiljno, ali pamtim komentar jedne clanice koja nije nikad bila zadovoljna kupovinom i razmenom na sajtu, pa zato samo prodaje i to je sasvim korektno s njene strane. Kad kupuje, proba u radnji, plati punu cenu i zadovoljna je. Ako i kupuje preko Krpica, trazi u istom gradu prodavca, da licno pregleda i proba predmet.
2017 04 06
> jacaikaja: > Moramo biti realni. Ovo je sajt gde se nude mahom polovne stvari po znatno nizim cenama nego sto su placene, pa treba imati to u vidu i ne praviti dramu zbog sitnice, ako ste dobili predmet u odlicnom stanju kome viri koncic s unutrasnje strane ili je rasiven 2 mm. Valjda svako zna da zasije koncem, ako je vec platio nesto umesto 2500, 500 dinara i nista se ne primecuje kad je sam sav u pitanju. Mene malo nervira kad neko pocne da komentarise trivijalnu sitnicu, ali bas zbog toga gledam da opisem svaki detalj. Dosta puta sam i sitne rupice usivala na predmetima koje sam ovde dobila u razmeni ili obrijala sitne gromuljice na predmetu koji je opisan 'kao nov, jednom obucen'. Mozda ja ne dozivljavam ovaj sajt ozbiljno, ali pamtim komentar jedne clanice koja nije nikad bila zadovoljna kupovinom i razmenom na sajtu, pa zato samo prodaje i to je sasvim korektno s njene strane. Kad kupuje, proba u radnji, plati punu cenu i zadovoljna je. Ako i kupuje preko Krpica, trazi u istom gradu prodavca, da licno pregleda i proba predmet. Slazem se u potpunosti .
2017 04 06
Ja predlazem da pogledate profil Vodavoda ako zelite lepe, kvalitetne i jeftine stvarcice 😉
2017 04 07
1 2