Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Uplata pre slanja??

> zlata331: Postoji, ali recimo ne koristi ga svako.
2017 04 14
ja sam dosta stvari kupila placanjem pouzecem,kad god sam trazila placanje pouzecem nisam imala problema,jos nikad paket nisam vratila....podrazumeva se da necu naruciti ako nemam pare.....izlazi malo skuplje...ali mi je lakse nego da idem do prve poste koja je udaljena 6km...ili do grada 9km...samo da bi uplatila...
2017 04 14
> carapica13: > Ne znam, ovde baš dosta njih traži. > Ja sam pre manje od mesec naručila nov telefon preko kp..nemam nalog tamo. Samo sam javila preko sms da hoću taj i taj telefon.. dečko mi je poslao odmah (ima preko 40p utisaka), sve je bilo super.. iako nemam niti nalog, niti utiske, Nije tražio ništa unapred.. mislim da ozbiljni prodavci ne treba da insistiraju na tome.. meni se dešava da odustanem od kupovine zbog toga, prosto me mrzi da idem do banke, pošte, čekam u redu i slično.. u zadnje vreme vidim da kupci sami ponude da uplate unapred valjda zbog postarina.. mada nisam dugo na sajtu kao neke članice,možda se i moje misljenje promeni. Ali do sada mi je nije nikad desilo da mi se vrati paket.. Ja prodajem na KP i tamo retko ko trazi novac unapred. Ugalvnom se placa pri preuzimanju. Isto tako je dosta njih kupilo jer ima moj br telefona pa me zovu jer nemaju KP nalog , i zbog toga ne mogu da mi ostave utisak. Imam ih recimo 5, a trebalo bi makar 15 da ih imam. Ovde kad kupujem bukvalno proucavam komentare i molim se Bogu da dobijem predmet onako kako je opisan. Dva puta nije bilo tako. Ni jednom se nisam bunila. A te clanice su inace jako poznate ovde na forumu i kao uspesni prodavci. A u stvari pricaju pricu za malu decu. Kao sto neko rece to je rizik i zbog toga gledam kada kupujem da to bude neko iz Bg. A uvek platim unapred i samo na racun,kad je clanica iz drugog grada.
2017 04 14
Ne vidim problem oko placanja pouzecem ako su clanice korektne i hoce da preuzmu narednog dana, nemaju negativne utiske i bar nekoliko pozitivnih, a ako je komunikacija odlicna-razlog vise. Ako su ljudi normalni sve se da dogovoriti i sve ima happy and, nije dobro biti u toj meri nepoverljiv ako zelimo da i nama neko veruje, to je dvosmerna ulica :) Licno ne biram placanje pouzecem jer je skupo i nepotrebno, ali ako neko zeli da placa vise-samo napred. Jeste greska sto se pouzece vezuje za nekakvu vecu sigurnost, a ako neko hoce da prevari:prevarice. Ali sve ostalo je stvar izbora, uz pomenute 'uslove', svakako ce mi i kod pouzeca leci novac na racun, jer saljem sa nalogom za uplatu, samo dan kasnije. Daleko mi je manje jasno kad neko insistira na uplati unapred, ali postnetom. Mrzi ga da otvori racun ili nece da plati 100-200 dinara odrzavanje najvise, a ocekuje od kupca da prvo ide do poste, a u postama uvek haos i ceka u redu za uplatu i da plati bar 70 din to zadovoljstvo, a onda i da ceka kurira. Da doda jos 30 dinara i eto mu pouzeca. Evo, ja bih clanici koja je otvorila temu poslala pouzecem bez pitanja. Nije sumnjiv profil, pozitivni utisci, sve deluje ok, potpuno razumem zasto pita sta pita. Razumem i one kojima se paket vratio, ali ne bih rekla da je to tako cesta pojava, vec vise izgovori da se osiguraju clanice. Mislim da bi bi bolje bilo da se fokus stavi na vlastite opise, tu najvise skripi na sajtu.
2017 04 14
> Daleko mi je manje jasno kad neko insistira na uplati unapred, ali postnetom. Mrzi ga da otvori racun ili nece da plati 100-200 dinara odrzavanje najvise, a ocekuje od kupca da prvo ide do poste, a u postama uvek haos i ceka u redu za uplatu i da plati bar 70 din to zadovoljstvo, a onda i da ceka kurira. Da doda jos 30 dinara i eto mu pouzeca. Ja dajem 3 mogucnosti slanje pouzecem, preporuceno placanje post netom i licno pa kome se ne svidja zaobidji, i onda kad dobijem od clanica poruku idi izvadi karticu da ti uplatim na tekuci racun znaci odlepim, a zasto ne zelim karticu 1.Kao nezaposlena mogu da je izvadim samo u Intesi 2.Da, ne zelim da placam odrzavanje iste zbog toga sto ce neko na krpicama kupiti jednu stvar u mesec dana 3.Post netom placas proviziju od 70 dinara kad placam na tekuci nekom pre slanja idem u postu i placam proviziju 50 dinara jer ne zelim da jurcam banke po gradu kako ne bih platila proviziju tako da mi dodje na isto I na kraju ako neko nesto zeli zaista da kupi kupice bez obzira na sve cim neko krene moze popust, moze jos slika dobije sve onda je fazon ok sve mi to odgovara al ne daju mi se pare sta sad da radim onda naravno ide sa pitanjem a jel mozes da mi doneses na kucnu adresu.
2017 04 15
Uvek neko sa kim zivimo ima tekuci, ili ziro racun. Ja sam nezaposlena i da mi ne bi automatski skidali vecu sumu kad legne neka sitna uplata , dajem br racuna od mog sina. On svakako placa odrzavanje zato sto mu plata leze na isti. Da ne koristim njegov onda bi od sestre ili keve stavila racun. Ali svako ima neku svoju racunicu. Kao sto je meni npr, lakse da odem kad je snizenje da kupim sta mi treba . A ne ovde za nosene farmerkre roknu cenu 1100 din neki levi brend. Evo u Terranovi snizenje i na snjizenje jos 20% popust na farmerke i sve stvari sa dugim rukavima. Ma svasta nestp...Farmerke nove 1400 din. Al da ne duzim dalje, i prelazim na drugu temu.
2017 04 15
> carapica13: > > zlata331: > Postoji, ali recimo ne koristi ga svako. Verujte najbolja stvar,nije nista komplikovano.
2017 04 15
Hvala clanicama na ukljucenju u temi.
2017 04 16
Natasa969 Da imam nekog sa tekucim koristila bi ga ali kod mene ne koriste tekuci ni sestra ni mama tako da nista od toga, svako ima svoj nacin kome odgovara super kome ne pa ovde niko nikog ne tera nista da kupi tako da ono opusteno, nista nije pod moranje :D
2017 04 16
1 2