Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodaja srebra na sajtu

Zna li neka clanica da mi razjasni,stvarno mi nije jasno,nalecem svakodnevno na oglase,uglavnom prodaja prstenja srebrnog,kako prodavci kazu,po nekim smesnim cenama za 700,800 rsd. Uglavnom srebrno prstenje i nosim pa znam cene,i pogotovo ovo glomaznije ni najmanje ne kosta 700,800 rsd,vec sam ga placala i po 4000,5000 rsd,pa jos sa gomilom cirkona. I bas me interesuje da li to ovi po zlatarama toliko deru ili ovo na sajtu nije ni proslo pored srebra.
2017 05 06
Citiracu te "Nije ni proslo pored srebra"👌 Ja mindjuse srebrne male tackice u zlatari placam oko 1500 .. Jednom sam za poklon kupila na netu (ne ovde na mk) ogrlicu i lance kao komplet za 2500 sestri poceo da izlazi neki herpes.Odemo u zlataru covek uzme turpiju i pocne da guli..kaze ovo nije ni proslo pored srebra.vracam se na tvoju i njegovu identicnu recenicu ☺
2017 05 06
Posrebra, kupovala sam jedno vreme ali imala sam situaciju sa mindjusama otekle mi usi i rupice se inficirale jer sam alergicna na bizuteriju, mislila sam da su minjuse od srebra. Mazala sam usi hidrociklinom i proslo me ali i dalje imam alergijsku reakciju sta god da stavim pa cak i oko ruke i vrata mi se pojave neke crvene tackice koje stravicno svrbe... Tako da svakako preporucujem kupiti pravo srebro i biti miran. 😊
2017 05 06
To isto srebro ovde ,cesto ''prodaju'' prevaranti . Toliko
2017 05 06
Sterlilg silver je obicna posrebra, nikakav kvalitet, zato je i cena tako niska .Vec od jednog nosenja menja boju, meni je na prstu od nosenja prstena ostajao zeleni trag, uzas
2017 05 06
Taj "srebrni" nakit narucuju preko Alija za dolar, dva i prodaju ovde po najmanje 3 puta vecim cenama. Naravno, cim je iz Kine, nema veze sa srebrom :D
2017 05 06
dva puta sam prevarena i pored toga nisam ostavila negativne ocene neka im na čast služi :@
2017 05 07
Sterling ili 925 srebro je mešavina srebra koje sadrži 92,5% srebra, i 7,5% drugih materijala (otuda naziv 925). Znaci nije sterling posrebren. Konvencijom se stotinama godina nakit sačinjen od legure sa minimum 92,5% srebra označava žigom 925. Samo sto prevaranti stavljaju ovaj žig i na posrebren nakit koji menja boju posle jednog nosenja. Ja nosim sterling srebro vec godinama i nije promenilo ni boju, tako da znam da valja. A vi ne bi trebali da kupujete preko sajtova nesto sto ne mozete videti pre nego sto ga stavite na sebe. Srebro da se ne lazemo, ni u zlatarama nije uopste tako skupo kao sto govorite, cak su identicne cene. Staro srebro se retko gde i moze naci, ukoliko ste primetili (ono koje je tamnije boje i deluje starinski, koje od ne nosenja potamni). Ne vredjajte se, samo sam morala da iskomentarisem ovu temu, jer niste u pravu. Samo iz najbolje namere. Veliki pozdrav :)
2017 05 08
Ne bih se slozila oko cene,pa ja ni najobicniju narukvicu nisam nalazila ispod 1500 din.a kamoli prstenje,malo glomaznije prepuno cirkona,kakbo ovde prodaju za 750 din.
2017 05 08