Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Fascinirana sam

Ovako,vise puta smo citale i komentarisale na temu postavljanja nerealnih cena za artikle i slozile se da svako ima pravo da stavi cenu koju zeli.Medjutim,ne mogu da se prosto pomirim sa cinjenicom da ste u stanju da stavljate visoke cene za nosenu,ostecenu garderobu u sezoni kada svuda prodavnice vrve od snizenja,akcija.Znaci novu stvar covek moze da plati po duplo nizoj ceni u odnosu na stvar koja je postavljena ovde.Razumem i da zelite da navucete one koji zive po manjim mestima i kojima su prodavnice poznatijih brendova nedostupne ali zar nije poenta ovog sajta da roba bude pristupacna,za svaciji dzep?Uzimate li u obzir pri sastavljanju cene i to sto neko treba da plati postarinu,otkupninu ili troskove post neta?Takodje,ne razumem ni to naglasavanje u opisima "prodajem tu i tu stvar po toj i toj ceni a platila sam je toliko i toliko"-Koga zabole koliko je placena?Mene zanima trenutna cena a ne koliko je kostala ta stvar pre par meseci ili godina.A od naslova NOVO,pa do tacke gde u opisu pise noseno par puta dobijam ospice.Da li ste toliko neuke da ne pravite razliku izmedju nove stvari i one koja je u super stanju da deluje kao da je nova?Mislim da treba da se malo spustimo na zemlju i budemo solidarnije i realnije.Toliko.
2017 07 10
Slazem se!!!!! 😂😂😂😂
2017 07 10
A pa da,videh H&M torbu,u radnji 2600 a ovde identična 3200...to je tačno to,neko iz manjeg mesta ko nema u blizini radnje ovog tipa će se zeznuti i kupiti i plus poštarina... a tek polovne stvari što koštaju kao nove,to je priča za sebe. Ne razumem tu logiku prodavca,članice kako god,prodaja će joj biti nula,a to je ove koliko vidim prioritet :)
2017 07 10
Apsolutno podrzavam :-)
2017 07 10
Jooj moram reci da se i ja najezim kada procitam u naslovu NOVO, a u opisu noseno SAMO JEDNOM :|
2017 07 10
> LoolaA: > Jooj moram reci da se i ja najezim kada procitam u naslovu NOVO, a u opisu noseno SAMO JEDNOM :| haha imam ja poneku takvu stvar,piše novo ali nošeno jednom...ali to je ono kada znaš da si obukao na par sati ili samo probao pa ti iz ovog ili onog razloga ne paše,ali realno to i je novo :) zato staviš malu cenu :)
2017 07 10
Ja imam ja mislim 4-5 novih stvari na profilu, i svaka ima i dalje etiketu... te stvari drzim posebno od drugih, po meni je novo nesto sto mora imati etiketu na sebi, takodje nesto sto jos nije oprano ni jednom. Sto se cena ovde tice da , prejake su, posebno sada na kupacim kostimima vidim kod pojedinih clanica , ja npr imam Alex-ov sportski ali da bih ga prodaja moram realnu cenu staviti pa cak i ako ja smatram da on vredi mnogo vise. Smatram da smo ovde da jedni drugima izadjemo u susret koliko mozemo al eto ne delimo svi isto misljenje
2017 07 10
Slažem se apsolutno,ne bi trebalo stavljati reč novo tek tako,zapravo ću i skinuti takve naslove,to je valjda želja da se dočara da je nešto u perfektnom stanju :) ja uvek kažem da se sve stvari mogu videti uživo bez potrebe da se kupi...mada novo nije samo sa etiketom,kupa sam gomilu stvari,novih,miriše još na radnju bez etikete i super mi je :) bez ljutnje devojke ali mislim da previše ozbiljno shvatate ovaj sajt,razumem da svega ima,o prevarantima da i ne pričam,ali kapiram da ovo ipak treba da bude razonoda,ipak je sve ovo virtuelni svet i mi se "krijemo" iza profila...za novo ste u pravu ali ipak treba malo više da uživamo i ne tangiramo se za svaku sitnicu sa sajta :) ja radim sa muškarcima po ceo dan,ovo mi je tako sladak ženski momenat :)
2017 07 10
Svaka roba nadje svog kupca-to je tacno medjutim posto se roba preko sajta uglavnom kupuje na slepo,ne postoji mogucnost isprobavanja,pa se ganjamo i oko postanskih troskova,fer bi bilo sve okolnosti uzeti u obzir i na osnovu toga uskladiti cenu. Zasto za flekavu majicu ili majicu sa rupicama dati recimo 500 din i platiti dodatne troskove npr? Da platim haljinu koja je u butiku 1100 din ovde po ceni od 1500 i opet troskove postarine? Malo se preteruje,ali ok,svako pravi izbor i radi po svom nahodjenju. Dopada mi se opcija razmena,licno ih ne radim po svaku cenu,da sad karikam nesto sto mi ne treba ili necu nositi,ali mnogo sam lepih saradnji obavila a na tu temu bih skrenula paznju da bi bilo lepo da clanice definisu u svom profilu da li ih rade ili ne,a ne da pisu da rade pa kad im se obratite one vas iskuliraju ili striktno ne rade pa kad njima nesto zatreba eto ih,javljaju se i traze je.
2017 07 10
Slazem se. Ja sam nova, pre neki dan sam napravila profil sa ciljem da se resim stvari koje vise ne nosim, a u dobrom su stanju (ili stvari koje sam dobila i nisam nosila, ne svidjaju mi se, itd.) i da malo zaradim. Ali citam da se ovde svasta desava, svakakve prevare i ostalo. Mislim da su se neki bas uziveli u ulogu i nabijaju cene, ali ako je nesto npr iz H&M-a i novo, ja cu licno pre da kupim direktno u H&M-u nego ovde, jer ili je ista cena, ili neka minimalna razlika (taman postarina nadoknadi to). Ovde sam da kupim nesto sto mi je zanimljivo, sto mozda nisam videla u nekoj prodavnici, a svidi mi se, a ne da nuzno bude nekog poznatog brenda. Zato su mi i razmene ok.
2017 07 10
Upavo tako,ja se vodim time da ukoliko vec nesto ne nosim a bzv mi stoji i zauzima prostor bolje da prodam po nekoj simbolicnoj ceni,kapne neka parica a i dobro dodje nekom.Ili se menjam za nesto sto cu koristiti a sto necijem stilu ne odgovara ali ovde izgleda sve sami prefirgani trgovci :D
2017 07 10
Bas to! :D
2017 07 10
Ja se takodje slazem sa svime sto je napisano,ali gledajuci sebe i svoje iskustvo ima clanica koje trazi bas velike popuste i po meni je ok staviti i malo vecu cenu ako planiram da je spustim,jer kad sam nekad nesto stavila 300din trazili su mi da dam za 150 itd,i kako bih izbegla takve situacije uvek stavim malo vecu cenu sto mi nikako nije nenormalno jer kad neko pita popust dajem svakako. Verujem da mnoge clanice slicno rade tako da se ne tangiram previse oko toga.. Kad nesto zelim da kupim pitam za popust ako mi odgovara kupim ako ne nista..
2017 07 10
Ok rezonovanje ali mi se cini da je neke i blam da pitaju za popust-meni se desilo da pitam ali nije odobren i maltene sam prestala da ga trazim,nego se vodim cenom koja pise.Pa mozda tako i nesto propustim,ne kupim jer me ta upisana cena odbila a ja nisam pitala za snizenje.Sa druge strane ne bih nikada trazila popust na nesto sto kosta 250-300 din,ako je to nekome mnogo(al opet zavisi sta je u pitanju,da li garderoba,nakit,osteceno,neosteceno...)pa onda bolje da pita da mu se pokloni ali ako mu zaista treba. Da me pogresno ne shvatite ima ovde i onih koji hoce da stvar dobiju gotovo za dzabe a onda tu istu preprodaju po nekoj zescoj ceni. Poklanjam zato samo ono sto smatram da bi nekome koristilo a meni dzedzi bzv,a ako je neko socijalni slucaj rado cu pomoci ali ne zelim da me neko magarci. :-P
2017 07 10
Ma meni je smesno sto se ljudi pale na te marke pa misle da ako je nesto iz Zare,H&M,Terranove,Bershke itd.da treba cene ripiti a zapravo u tim radnjama kada su snizenja roba je mnogo jeftinija od robe koja se nudi po lokalnim radnjama,kod Kineza i evo,na sajtu.
2017 07 10
1 2