Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zasto se ne postuje kad se naglasi na profilu da NE radimo razmene

Licno smatram da, ukoliko mi, kao clanice, postujemo druge clanice, odgovaramo na poruke, saljemo dodatne slike, merimo,premeravamo, slikamo iz razlicitih uglova, detaljno opisujemo, saljemo i preuzimamo pakete na vreme, ljubazne smo i sve je u najboljem redu, zasto osobe jednostavno ne mogu da ispostuju kad neko napise jasno da ne radi razmene. Ne znam za vas ali mene stvarno izludjuje kad vidim dnevno 10 poruka takvih a jasno sam naglasila da ne zelim razmene. Vise stvarno necu da odgovaram na to.
2017 07 14
Zato sto je ovde 70% nepismenih i ne citaju tudje napomene na profilu a isto tako te sto stavljaju napomene ne pridrzavaju se istih,tj.mnoge napisu da ne rade razmene a potom kad njima nesto zatreba prve se javljaju za menjazu.
2017 07 14
Zato sto pojedine koje ne rade razmenu, javljaju se po inboxu ili pisu po forumu kad im treba nesto za razmenu- sto znaci, samo ako njihovom velicanstvu treba onda traze razmenu, u suprotnom one odbijaju svaku razmenu i samo prodaju jer imaju pun orman stvari , a kad im treba nesto toboze tad im je orman verovatno prazan :D Onda nemoj da traze razmenu neka izvuku kes i neka kupe, umesto sto npr pitaju po inboxu (ja sam juce bas od jedne takve dobbila ponudu za razmenu)
2017 07 14
Kako očekivati od k.... koje ne znaju ni da muknu, da i znaju da pročitaju profi . I ne čitaju ga , te ne znaju ni da napišu dobar dan, veče a kamoli da imaju vremena da se zamaraju profilima... Ajte molim vas... Alo bre ne budimo stoka , osnovna kultura, normalna komunikacija i sve može .Lepa reč i gvozdena vrata otvara.... U suprotnom kao što vidite počinjem da lajem i ja...😎
2017 07 15
Meni je pisalo da ih ne radim, I pitale su me...I svaki put sam se uredno zahvaljivala na ponudi iako ih ne radim I to su mogle da procitaju. Jednom ili 2 puta sam dobila hvala za odgovor, od sigurno stotinak ponuda... Pozdrav vrlo, vrlo retko... Kada sam slala mere, u 95 posto slucajeva nisam dobila hvala... Ne preterujem. Doslovno. Zivota mi.
2017 07 15
Mozda jer vecina devojaka koje "ne rade razmenu" ipak rade ako im se nesto svidi, mozda ne konkretno vi ali bilo je dosta slucajeva. Inace mi se desi da nesto trazim i posaljem poruku za razmenu iako pise da ih clanica ne radi, prosto pokusam, u 70% slucajeva ipak dodje do razmene. Ne mislim da je to ne znam kakva nekultura ili smaranje, okej mi je da ne dobijem odgovor. Takodje, nekih 5 meseci sam drzala i ja na profilu da ne radim razmene, kad mi je trebao novac, dobijala sam i dalje poruke za razmene i to mi je bilo u redu. Sve smo devojke i znam kako je kada se zagrejemo za neku stvar, a nismo pri novcu.
2017 07 15
> Beba85: > Zato sto pojedine koje ne rade razmenu, javljaju se po inboxu ili pisu po forumu kad im treba nesto za razmenu- sto znaci, samo ako njihovom velicanstvu treba onda traze razmenu, u suprotnom one odbijaju svaku razmenu i samo prodaju jer imaju pun orman stvari , a kad im treba nesto toboze tad im je orman verovatno prazan :D > Onda nemoj da traze razmenu neka izvuku kes i neka kupe, umesto sto npr pitaju po inboxu (ja sam juce bas od jedne takve dobbila ponudu za razmenu) Upravo tako :D
2017 07 15
Uf to i mene izludjuje,a tek kad vidim sta menjaju :@ ...pa ja takve stvari bacam bez razmisljanja.Bilo bi me sramota da poklonim a kamoli da menjam
2017 07 16
> MarinaBambina: > > Beba85: > > Zato sto pojedine koje ne rade razmenu, javljaju se po inboxu ili pisu po forumu kad im treba nesto za razmenu- sto znaci, samo ako njihovom velicanstvu treba onda traze razmenu, u suprotnom one odbijaju svaku razmenu i samo prodaju jer imaju pun orman stvari , a kad im treba nesto toboze tad im je orman verovatno prazan :D > > Onda nemoj da traze razmenu neka izvuku kes i neka kupe, umesto sto npr pitaju po inboxu (ja sam juce bas od jedne takve dobbila ponudu za razmenu) > Upravo tako :D Ja licno ne vidim nista lose sto neko pita. Ja sam vise puta razmenila bukvalno nove stvari koje smo ja i suprotna strana cenile po 2000-3000. Koliko haljina imate koje ste obukle 1-3 puta za neku svecanu priliku, a papreno ste platile? I sto ne bih razmenila novo za novo? Niko vas ne tera, ali ne razumem zasto vas to vredja.
2017 07 16
> ivanaperisic1: > > MarinaBambina: > > > Beba85: > > > Zato sto pojedine koje ne rade razmenu, javljaju se po inboxu ili pisu po forumu kad im treba nesto za razmenu- sto znaci, samo ako njihovom velicanstvu treba onda traze razmenu, u suprotnom one odbijaju svaku razmenu i samo prodaju jer imaju pun orman stvari , a kad im treba nesto toboze tad im je orman verovatno prazan :D > > > Onda nemoj da traze razmenu neka izvuku kes i neka kupe, umesto sto npr pitaju po inboxu (ja sam juce bas od jedne takve dobbila ponudu za razmenu) > > Upravo tako :D > Ja licno ne vidim nista lose sto neko pita. Ja sam vise puta razmenila bukvalno nove stvari koje smo ja i suprotna strana cenile po 2000-3000. Koliko haljina imate koje ste obukle 1-3 puta za neku svecanu priliku, a papreno ste platile? I sto ne bih razmenila novo za novo? Niko vas ne tera, ali ne razumem zasto vas to vredja. Mozda niste razumeli moj komentar. Ja radim razmene, a komentar se odnosi na nesto drugo. Komentar se odnosi da postoje clanice koje menjaju samo kad njima treba, inace zamene nikako ne rade kad neko njih pita
2017 07 16
> Beba85: > Zato sto pojedine koje ne rade razmenu, javljaju se po inboxu ili pisu po forumu kad im treba nesto za razmenu- sto znaci, samo ako njihovom velicanstvu treba onda traze razmenu, u suprotnom one odbijaju svaku razmenu i samo prodaju jer imaju pun orman stvari , a kad im treba nesto toboze tad im je orman verovatno prazan :D > Onda nemoj da traze razmenu neka izvuku kes i neka kupe, umesto sto npr pitaju po inboxu (ja sam juce bas od jedne takve dobbila ponudu za razmenu) Da, i meni se to dešavalo. Ja nekada ne gledam profil nego samo pitam pa tek posle vidim,ali baš skoro me pitala jedna za zamenu, a pre par meseci kada sam ja nju pitala napisala mi je- Samo prodaja! A sada ja nisam pronašla nešto što bi mi odgovaralo.
2017 10 29
Mislim da bi problem mogao da se reši tako što bi osim opcije "želim ovo" postojala i dodatna poput "upit za razmenu". U tom slučaju bi dodatna opcija bila aktivna samo kod onih koji rade razmene, a tamo gde je samo prodaja bilo bi očigleno da se ne rade razmene. Takođe, pored svakog avatara ili nika bi mogla da stoji oznaka P ( samo prodaja) i R ( moguća razmena) u nekim uočljivim bojama i verujem da bi svi korisnici brzo navikli na nove opcije i ne bi slali upite tamo gde nisu poželjni.
2017 11 02
Ovo je dobar predlog,mogli bi da posaljete Adminu poruku sa predlozima ovako tesko da ce videti. Meni se samo jednom desilo da clanica trazi razmenu a posle par trenutaka se izvinila jer nije videla da ne radim razmene. Sto se ostalih tice kulturno im odgovorim da ih ne radim i jos kulturnije ponudim dobar popust i onda usledi:zao mi je ali samo razmene Pa sta me uopste i pitate kada ih ne radim Sada sam na oba profila OVOLIKIM slovima prvo napisala ne razmene ne valjda ce konacno videti 😂😂😂
2017 11 02
> neo031: > Mislim da bi problem mogao da se reši tako što bi osim opcije "želim ovo" postojala i dodatna poput "upit za razmenu". U tom slučaju bi dodatna opcija bila aktivna samo kod onih koji rade razmene, a tamo gde je samo prodaja bilo bi očigleno da se ne rade razmene. Takođe, pored svakog avatara ili nika bi mogla da stoji oznaka P ( samo prodaja) i R ( moguća razmena) u nekim uočljivim bojama i verujem da bi svi korisnici brzo navikli na nove opcije i ne bi slali upite tamo gde nisu poželjni. Ovo je odlična ideja, pitanje je samo da li je sajt isprogramiran i ostavljen, ili postoji neko ko može i dan-danas da pravi ozbiljnije izmene.
2017 11 03
Mene je tako jedna izvređala kada sam joj skrenula pažnju da piše samo prodaja i da je ona 5 koja me je za pola sata pitala da se menjam. Ima nas raznih ovde. Jedna sruga članica me već dva puta pita za zamenu pri tom ne čita opis jer prodajem zato što mi je malo,a ona nosi 2 broja manje od mene.Ovo pišem na konto toga da bih možda,ali samo možda pristala na zamenu ako mi se nešto baš dopadne,ali tu sam nailazila na drugi problem devojke koje rade zamene svoje stvari cene kao nov automobil,a tuđe nipodaštavaju. Tako da neka hvala,samo prodajem pa kupim šta želim.
2017 11 04