Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

STRAŠNO!!!

Dakle, jutros odem do pošte da pošaljem haljinu, službenica sve regularno upakuje, izmeri, adresa...Vratim se kući i sačeka me još neko slanje kao hitno za sutra do 12h. Ponovo u poštu (prazna - jedna žena plaća račune) i zatičem komada 3 službenice koje istu onu haljinu gledaju, prislanjaju na sebe, komentarišu. Bukvalno sam vrisnula, one su ladno odlepile kesu i merkale je. Nije da mislim da je tu neko nešto krao ili... Mogu da je oštete, uprljaju, zakače nit, nešto... Brate mili, dokle bre!???
2017 07 17
> IvaGordana: > Dakle, jutros odem do pošte da pošaljem haljinu, službenica sve regularno upakuje, izmeri, adresa...Vratim se kući i sačeka me još neko slanje kao hitno za sutra do 12h. Ponovo u poštu (prazna - jedna žena plaća račune) i zatičem komada 3 službenice koje istu onu haljinu gledaju, prislanjaju na sebe, komentarišu. Bukvalno sam vrisnula, one su ladno odlepile kesu i merkale je. Nije da mislim da je tu neko nešto krao ili... Mogu da je oštete, uprljaju, zakače nit, nešto... > Brate mili, dokle bre!??? Znači, ne mogu da verujem :o Prijavite to odmah ]:(
2017 07 17
Hahahaha vise me u ovoj zemlji nista ne cudi. Katastrofa i ja bih se iznervirala ja bih im napravila scenu i svadjala se, kakav je to nacin :@ :@ :@ :@
2017 07 17
Jeste strasno, sram ih bilo,ne mogu da obuzdaju svoju radoznalost.I da, mogu da je ostete, i da posle imate problem. Verovatno se to ponekad i desava.Definitivno prijavite to bezobrazno i neprofesionalno ponasanje.
2017 07 17
> emushka: > > IvaGordana: > > Dakle, jutros odem do pošte da pošaljem haljinu, službenica sve regularno upakuje, izmeri, adresa...Vratim se kući i sačeka me još neko slanje kao hitno za sutra do 12h. Ponovo u poštu (prazna - jedna žena plaća račune) i zatičem komada 3 službenice koje istu onu haljinu gledaju, prislanjaju na sebe, komentarišu. Bukvalno sam vrisnula, one su ladno odlepile kesu i merkale je. Nije da mislim da je tu neko nešto krao ili... Mogu da je oštete, uprljaju, zakače nit, nešto... > > Brate mili, dokle bre!??? > Znači, ne mogu da verujem :o > Prijavite to odmah ]:( Naravno da hoću, nisu normalne.
2017 07 17
> Tirkizz: > Hahahaha vise me u ovoj zemlji nista ne cudi. Katastrofa i ja bih se iznervirala ja bih im napravila scenu i svadjala se, kakav je to nacin :@ :@ :@ :@ :popizd:
2017 07 17
Ahahaha,ja ne mogu da verujem :-D ahahah strasno,upravo to, mogu da je ostete i posle da imas problem ni kriva ni duzna...
2017 07 17
> Marija-Maja: > Jeste strasno, sram ih bilo,ne mogu da obuzdaju svoju radoznalost.I da, mogu da je ostete, i da posle imate problem. > Verovatno se to ponekad i desava.Definitivno prijavite to bezobrazno i neprofesionalno ponasanje. "Samo su htele da vide divnuuuu haljinu", to je opravdanje na moje urlanje.
2017 07 17
> joki.koki: > Ahahaha,ja ne mogu da verujem :-D ahahah strasno,upravo to, mogu da je ostete i posle da imas problem ni kriva ni duzna... Pa da.
2017 07 17
Eto, čisto da znate šta se radi i da nije baš svako prevarant i šalje ofucanu gaderobu, ja nemam loše iskustvo ali...
2017 07 17
samo cu reci slepice
2017 07 17
Ja samo dodam parce cigle i napisem "lageri"....to ih ne zanima :P
2017 07 17
Ja sam u soku :o
2017 07 17
Strasno... Zato ja lepo upakujem i izlepim dobro, pa tek onda u onu njihovu kesu. I obicno odem kad je guzva pa nemaju ni volje ni vremena tako nesto da im padne na pamet :D
2017 07 17
Nista me ne cudi. Meni su otvorile paket par puta. Jednom su mi ukrale nov parfem. A drugi put su ceprkale po kesi, pocepale kesu i izvadile i gledale ili sta vec.... Tako da me nista ne cudi. Sta reci, kome se zaliti-kada nikoga ne interesuje, primedbe napisane na zahtevu bacaju u kantu za smece. Ne znam za druge, ali ja imam jako losa iskustva sa Postom. Cast izuzecima, ima par divnih sluzbenica, ali ne mogu ni one non stop da rade.
2017 07 17
1 2