Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li ima neko maltezera :)

Cao,ako neko ima maltezera neka pise ovde.Treba mi pomoc oko rascesljavanja dlake,pogotovo na usima,dlaka mi se ucebala i ne znam kako da je razmrsim?pozz
2017 08 09
Imam ja maltezera
2017 08 10
Moja je isto znala da se uceba. Moraces da odvajas skroz male,male pramenove i da po malo po duzini uspravno makazicama nekim zaseces ponegde onako povrsno . Onda uzmi skroz gusti cesalj cetka ti treba,kuci uhvatis pramen uz koren da je ne bi cupala i polako od vrha cesljas i tako sve dok ne stignes do korena. Otpasce naravno nesto dlake ali nece sve
2017 08 10
Hvala.:)Tako sam i uradila,neke delove nisam mogla da rascesljam,pa sam morala makazicama da skratim,ali polako i oprezno,a on nece bas da miruje.
2017 08 11
Takodje imam maltezera ali moj je jako miran i tokom tusiranja i tokom cesljanja... elem ja mu naravno uvek dam nagradicu kad poslusa ,ubuduce pokusaj sa nekom poslasticom kad god te poslusa i bit ce miran jer zna da sledi nagradica kasnije ;)
2017 08 11
Da li vam se nekada desilo da vaš maltezer ne voli nagradice? Ja ne znam šta ću sa mojom, probala sam pet različitih aroma i nema šanse, ženska voli samo kuvano x-)
2017 08 11
Do sada ne ni jednom, cak sta vise dovoljno joj je da vidi kesicu i sva je sretna :D ja njoj uzimam one u obliku kostiju, naravno malene 😃 al ne razumem to "kuvano" 😅 mislim sta joj dajes sve kuvano? Jer na primer sargarepica nije dobra za njih a ide u skoro sva kuvana jela...
2017 08 11
U odgajivačnici u kojoj sam je kupila su mi rekli da joj kuvam pirinač i mleveno meso, sve zajedno da skuvam. I stvarno, samo to hoće da jede. :o Navikli je.
2017 08 11
moja jede sve (sem svinjskog naravno jer nije dobro za njih) , nemamo hvala Bogu probleme sa njom, al ipak moraju jesti raznovrsno, ne moze samo na mesu i pirincu ziveti, nemoj joj davati nego ponudi na primer barenu piletinu, kad ogladni videces kako jede :") <3
2017 08 12
Važiiii, hvala ti na savetu :")
2017 08 12
Moj maltezer npr isto ne voli poslastice,uopste ga to.ne zanima a isto sam mi davala razne arome.Ali se slazem.za raznovrsnu hranu da im se mora davati.izbegavati hranu sa karotenom,jer im to pospesuje suzice i dosta belih rasa ima problem sa njima medji njima i maltezeri.
2017 08 12
> PEPEJEANS: > Moj maltezer npr isto ne voli poslastice,uopste ga to.ne zanima a isto sam mi davala razne arome.Ali se slazem.za raznovrsnu hranu da im se mora davati.izbegavati hranu sa karotenom,jer im to pospesuje suzice i dosta belih rasa ima problem sa njima medji njima i maltezeri. joj i ja sam bila zbog suzica u pocetku uplasena ali ne znam kako ali moja Koko ih nema :") doduse isprva sam joj svaki dan po dva puta cistila okice a sada mozda jednom u tri dana jer stvarno sam zahvalna sa njom. Al ako ista voli to je pileca salama :D a imena vasih damica ili decaka? <3
2017 08 12
Nemaju svi suzice,nekima je to genetski.Moj decak se zove Aki,a tvoj/a? :)
2017 08 12
I ja imam maltezera i nikako da ga naucim gde treba da vrsi nuzdu... ima 3 mes, kod mene je mesec dana... sve sam probala... imate li neki savet?
2017 08 12
> Ana2508: > I ja imam maltezera i nikako da ga naucim gde treba da vrsi nuzdu... ima 3 mes, kod mene je mesec dana... sve sam probala... imate li neki savet? prvo treba na pelenicu da nauci , meni je trebalo dobrih mesec dana dok nismo usli u rutinu, posle 3 meseca sam je pocela van izvoditi i bili smo nekad cak po 4-5h napolje , dok god nuzde ne zavrsi vani nismo ulazili u kucu, tako jedno mozda nedelju dana, sada Koko ima pola godine i trpi u kuci dok je ne pustim van da zavrsi nuzdice... samo trebas imati strpljenja i biti uporan
2017 08 12
1 2