Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Srecna tema. ❤

Moram da podelim sa vama koliko sam srecna, u zadnjih par dana imala sam tri predivne saradnje sa predivnim clanicama, toliko razumne, pozitivne, izlaze u susret, ISKRENE! Ulepsale su mi prethodne dane i mnogo im hvala na tome, zelim vam svima ovakva iskustva kao sto sam ja imala sa njima! ❤❤❤
2017 08 23
To je lepo cuti, uglavnom se pise o negativnim iskustvima. Hvala na lepim zeljama, ja vama zelim da nastavite niz dobrih iskustava :") :) Pozdrav
2017 08 24
> Leptiric86: > Moram da podelim sa vama koliko sam srecna, u zadnjih par dana imala sam tri predivne saradnje sa predivnim clanicama, toliko razumne, pozitivne, izlaze u susret, ISKRENE! > Ulepsale su mi prethodne dane i mnogo im hvala na tome, zelim vam svima ovakva iskustva kao sto sam ja imala sa njima! ❤❤❤ ♡♡ 😚😘♡♡
2017 08 24
> 11Ivana11: > > Leptiric86: > > Moram da podelim sa vama koliko sam srecna, u zadnjih par dana imala sam tri predivne saradnje sa predivnim clanicama, toliko razumne, pozitivne, izlaze u susret, ISKRENE! > > Ulepsale su mi prethodne dane i mnogo im hvala na tome, zelim vam svima ovakva iskustva kao sto sam ja imala sa njima! ❤❤❤ > ♡♡ 😚😘♡♡ ❤❤❤❤😘😘😘😘
2017 08 24
> Marija-Maja: > To je lepo cuti, uglavnom se pise o negativnim iskustvima. > Hvala na lepim zeljama, ja vama zelim da nastavite niz dobrih iskustava :") :) > Pozdrav Hvala draga, takodje, ne sumnjam da ce i Vas posluziti sreca kao i mene. 😊 Pozdravljam Vas puno.❤
2017 08 24
Divno 😊
2017 08 24
> MiraTinaLena2: > Divno 😊 Da znas da jeste... 😊💚
2017 08 24
Lepo je procitati nesto lepo :")
2017 08 25